Mislim da jest, mozda 500 ljudi da je bilo na utakmici. Hladno do bola bilo
EDIT:
Ipak sad sam nasao slike, nije padalo al je jedna od najhladnijih utakmica bila
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Mislim da jest, mozda 500 ljudi da je bilo na utakmici. Hladno do bola bilo
a vidim sad 2023, ne mislim na tu, prije 15 godina otprilike ako se ne varam bilo je 0:2 tad, nadam se da nisam kisu pomijesao sa nekom drugom protiv goskaDoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:10To je utakmica poslje one prekinute protiv Borca i zatvorenog istoka, da kiša je padala i bilo nas je preko 4000.
evo gore sam odgovorio, na stariju tekmu sam mislio, a na ovoj iz 2023e sam bio, smrzo se ko bindabvsic je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:14Mislim da jest, mozda 500 ljudi da je bilo na utakmici. Hladno do bola bilo
EDIT:
bvsic je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:14Mislim da jest, mozda 500 ljudi da je bilo na utakmici. Hladno do bola bilo
EDIT:
na tekmi je bas bila mazijaSarajevo je u drugih 45 minuta zaigralo dosta ofanzivnije, a kao plod takve igre stigao je i vodeći pogodak u 64. minuti. Nakon slobodnog udarca, šutirao je Marin Aničić, a njegov pokušaj je isprva zaustavio Bobić, ali samo nakratko, obzirom da se lopta odbila do Anđušića koji pogađa za 1:0. Dvanaest minuta kasnije, nova dobra prilika za Sarajevo, ali je udarac Amara Beganovića iskosa sa 6-7 metara, zaustavio Bobić.
Sve dileme oko pobjednika riješene su u 79. minuti. Hasić je sjajnom loptom uposlio brazilskog internacionalca Renana Oliveiru koji izlazi sam pred Bobića i rutinski pogađa za 2:0. Konačan rezultat utakmice postavio je rezervista Hamza Čataković, koji je nakon proigravanja Anđušića, pretrčao s loptom gotovo pola terena, te snažnim udarcem pogodio za 3:0.
Ma i ja sam fulioplisek je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:18a vidim sad 2023, ne mislim na tu, prije 15 godina otprilike ako se ne varam bilo je 0:2 tad, nadam se da nisam kisu pomijesao sa nekom drugom protiv goskaDoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:10To je utakmica poslje one prekinute protiv Borca i zatvorenog istoka, da kiša je padala i bilo nas je preko 4000.![]()
ta tekma se igrala 16.03.2024 u ramazanu
Otiso je pejovic , Saleta bi i ostavio jer se vidjelo da zna igrati nadam se da ce vratiti formu