FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Tek sada vidis koliko je tu nakupljenih i nabacanih igraca istih ili slicnih kvaliteta. A generalno ispodprosjecnih. Gomila cijela.
Kako se lose radilo, to je drama.
Kako se lose radilo, to je drama.
- FKS -
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Sve je ovo višak koji ništa pokazao nije. Lako je ovo sve dospjelo u klub Bog dragi zna.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Rockov
Jović
Paskalev
Turda
Pejović
Julardžija
Butić
Kapetanović
Nurković
Ristić
Jović
Paskalev
Turda
Pejović
Julardžija
Butić
Kapetanović
Nurković
Ristić
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Od svih igrača koji su otišli jedino je Guly bio iz prve postave, nadam se da će doći krilo koje će ga zamijeniti.
FK Sarajevo obavještava javnost da Grigore Turda, Martin Paskalev i Ljubomir Pejović više neće nositi bordo dres.
Saradnja s navedenim igračima sporazumno je okončana, a ugovori su raskinuti dogovorom obje strane.
Martin Paskalev je u bordo dresu upisao 24 nastupa, postigao jedan pogodak i zabilježio jednu asistenciju.
Grigore Turda je za FK Sarajevo nastupio u deset utakmica, dok se Ljubomir Pejović, koji je stigao kao slobodan igrač iz Crne Gore, nije uspio nametnuti stručnom štabu.
FK Sarajevo želi Turdi, Paskalevu i Pejoviću mnogo sreće u nastavku karijera.
Saradnja s navedenim igračima sporazumno je okončana, a ugovori su raskinuti dogovorom obje strane.
Martin Paskalev je u bordo dresu upisao 24 nastupa, postigao jedan pogodak i zabilježio jednu asistenciju.
Grigore Turda je za FK Sarajevo nastupio u deset utakmica, dok se Ljubomir Pejović, koji je stigao kao slobodan igrač iz Crne Gore, nije uspio nametnuti stručnom štabu.
FK Sarajevo želi Turdi, Paskalevu i Pejoviću mnogo sreće u nastavku karijera.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- SilaMoc1946
- Kontakt:
E babuke što počisti sviju mi
koliko je igrača ostalo u rosteru? Hahahahaha
Sarajevo ljubavi moja 1946
Još Hamzić i Chidi I to bi trebalo biti to.
Chidi se vratio u svoj klub, istekla posudba
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Zoki ljubi te tvoj Ado kao da sam ti ja šaptao koga sve da otjeras. Mislim da je i Renan bio jako blizu da dobije nogu od Zokija i ovo mu je def zadnja šansa da se dohaviza
Jbt imamo li igraca za klupeDoktorXabaras je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:44Sve je ovo višak koji ništa pokazao nije. Lako je ovo sve dospjelo u klub Bog dragi zna.
pola igraca koji su otpisani su dosli u eri k.retena Letermea
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Zna li neko sta je sa B timom imamo li dole igraca ili je propao projekat ?
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
Ok je ovo raskidanje ugovora, ali nije lose imati malo siri kadar, sezona je duga. Ruku na srce imamo B ekipu iz koje mozemo uzeti par pojedinaca koji nam mogu biti od koristi.
Kad ti pogledas imena ovih igraca, sve mrtvi prosjek cak i ispod prosjeka.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ukinuta b ekipa
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Al ih Zoki raščisti
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
B tim je ugasen trenutno,analizom je to bila najbolja odluka.Da li ce se nekada aktivirati opet vidjet cemo.Cengic ce ostati u akademiji najvjerovatnijenedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:56Zna li neko sta je sa B timom imamo li dole igraca ili je propao projekat ?
Veci fokus ide na akademiju,prvo se to mora dovesti na najveci moguci nivo i skauting naravno.
Ostao nam je samo Djuric u Radniku na posudbi i nadam se da se nece vise dovoditi igraci koji nisu 100% prevaga ili potencijal samo takav.
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 09 jan 2026, 22:01, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ma ni za Hasetovog turnira
Ima kako nema, Krdžalić, Telalović, Keremeh, Gelson, Mamas, Bralić, Kuprešak, Mehmedović vjerovatno će doći i neko konkretno pojačanje. To je to ono čemu godinama težimo.
Doktor za retardaciju.
TATA JE TU IZ SJENE, prvo da cuva svog brata a drugo da pokaze ojebinama kako se radi poso.ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:40Puna podrška Mamiću. Nakon dosta godina Ismirovog lutanja, mislim da je to konačno to to. Možda je i vrijedilo. Ajmo dati Mamiću 2 godine minimalno, pa neka se ugrađuje u šta hoće ako će raditi kao što sada radi.
Ne isključujem ni ulazak drugog Mamića, nikad ne znaš.
Od ovih otjerani najvise utakmica paskalev, nijednog igrac ovog sto otjeran niko nece pamtit.
Belgijanac se provalio da valja.
11 plata po 10 k km nek je prosjek to je 110 k km mjescno komotno benku iz zlatni dana i marinka mackica mozes dovest i da ti ostane da pokupis sve sto valja omladine po bh.
Bravo ZDRAVKO ZORANE SABANE MURATE..
Kad nekako razmislim i vidim da treneri lopataju snijeg i da su ove ublehe otjerane budemi manje zao GULIJA.
Sjetim se odma nazor guranje i igranje zasebe, zaboravim proslu sezonu brze
Guli falati na svemu, dosta si me ove polusezone osjedio 5 miliona je 5 miliona, kad se shetim koliko se pisalo kad je leverkuzen platio 520 k km ostetu za djema ili onda kad dinamo uze sajkacu za 52 k km mjescno
MIRVA FALA TI, vrijeme je da se odreknes brata
Zadnja izmjena: Pitar6785, dana/u 09 jan 2026, 22:02, ukupno mijenjano 1 put.
mislim da radi nedostatka takmicenja stavljen je na standbaj do ljeta. i da je plan da od ljeta igraju federalnu ligu. neki igraci su sa prvi timom a neki su otisli po hrvatskoj i vaninedimmmm1337 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 21:56Zna li neko sta je sa B timom imamo li dole igraca ili je propao projekat ?
Trenutno korisnika/ca: alacious, Bajroni, boki86, FksOtokaHz, klasik, rimljanin90, teamnorth1989 i 53 gosta.
.png)