Ovo prvo boldirano je istina. Istrosili se, ponapijali se i to im se osvetilo. A protiv Barce se moze igrati, samo treba igratijuveboy je napisao/la:
Sto se tice same igre, mora da shvatite da se protiv Barcelone drugacije ne moze igrati, pricate nesto protiv Mourinha koji je postavio jedinu formaciju s kojom se Barcelona moze dobiti. S druge strane Guardiola ga je nadmudrio u svim segmentima igre, Barca je loptu drzala u svojoj polovici bez namjere da krene naprijed, igraci Reala i Mourinho to nisu ocekivala i pomalo su se gubili jer nisu znali kako da odreaguju na to. Definitivno su se istrosili u finalnoj utakmici kupa. Nije bilo onog zara, trke i pokrivanja igraca.
Meni je stvarno nekad zao Reala, imaju predobre igrace, predobra generacija, no nece se proslaviti jer igraju fudbal u vremenu u kojem igra najbolja ekipa na svijetu svih vremena, niko nikad na ovakav nacin nije dominirao. Real Madrid ce morati praviti jednu pauzu sto se tice trofeja, ubjedjen sam u to, jedno 4 - 5 godina.
Cestitke navijacima Barcelone na zasluzenoj pobjedi !

I ovo drugo je takodjer istina. I meni je zao Reala a ponajvise zbog toga sto godinama iz svoje skole nisu nikoga izbacili! Kad ode i Iker - koji mi je jedan od najdrazih igraca - sta ce ostati??? Sve sami fancy 'placenici'. Kod Barce se ipak igra srcem, dominiraju njeni igraci