Nisu svi kao što smo mi!
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Naravno da nece,a da li je suprotno..
Najjaca im je tvrdnja da se tih 1000 clanskih ne prikazuje tamo na stranici hahahahaha a gdje se prikazuju? Ili sluze samo za medijski hajp i marketing jaooooooo mitomanija s koljena na koljeno.
Nikad Neces imati 7k prosjek zbog stadiona. A to da natkrijes 5k ni to nece promjeniti. Samo srusiti i graditi ponovo tribinu po tribinu uz teren. Tad CES dobiti vise ljudi na stadionubordobijeli je napisao/la: ↑10 jan 2026, 16:13Ma ne treba se takmiciti s drugima samo sebe gledati I postaviti sami sebi neke ciljeve. Po meni u narednim godinama trba doći do cifre 10 000 mislim da to nije nedostizno . Takodje treba da bude posjeta u prosjeku bar 7000 , to je da imas 5000 ljudi na manjim utakmicama i 10 000 na derbi utakmicama , takodje mislim da je ovo dostižna cifra . U vezi posjete mora kanton, grad, klub , popraviti uslove na stadionu , natkriti barem 5000 mjesta .
Ima pojačanje,hahaha, ovaj iz dinama.
Šutalo ne Soldo
Stani da ispravim
Mislim da smo imali par puta prosjecno kroz sezonu tu posjetu . Nije to uopste bauk posjeta kao sto reko par derbija gdje bi imao veću posjetu i ostale utakmice 4/5 000 i eto prosjeka 7000. Sad sno na neke 4000 prosjeka a nikad manje raje nije dolazilo.KarloIvandic je napisao/la: ↑10 jan 2026, 16:38Nikad Neces imati 7k prosjek zbog stadiona. A to da natkrijes 5k ni to nece promjeniti. Samo srusiti i graditi ponovo tribinu po tribinu uz teren. Tad CES dobiti vise ljudi na stadionubordobijeli je napisao/la: ↑10 jan 2026, 16:13Ma ne treba se takmiciti s drugima samo sebe gledati I postaviti sami sebi neke ciljeve. Po meni u narednim godinama trba doći do cifre 10 000 mislim da to nije nedostizno . Takodje treba da bude posjeta u prosjeku bar 7000 , to je da imas 5000 ljudi na manjim utakmicama i 10 000 na derbi utakmicama , takodje mislim da je ovo dostižna cifra . U vezi posjete mora kanton, grad, klub , popraviti uslove na stadionu , natkriti barem 5000 mjesta .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.