To je i jedino sto znamo o njemunedimmmm1337 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 00:23Kako sam procitao a i od par prijatelja kazu da je ekstremno brz
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Haos brz. Vjerujem da ne bi bilo lose pokusati s njim.nedimmmm1337 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 00:23Kako sam procitao a i od par prijatelja kazu da je ekstremno brz
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kako je lijepo vidjeti da se ovoliko igrača skinulo s platne liste.
Dosta su sisali sisu, neki godinama ala Julardžija ala Rockov. Za Edina je bilo nade na početku ali je ostao u sjeni Buljubašića, ali napokon ima mjesta za naše omladince da svojim trudom osiguraju put prema prvom timu. Nadam se da će Cvita dati šansu Mehmedoviću kao što je dao Dizdareviću i Ignatkovu, tu je i Gelson...
Iskreno sviđa mi se kako poslujemo u fazonu Red Bull klubova što je provjeren fazon za uspjeh, naravno tu je Maminjo da to posloži jer ipak njegova je zadnja i ima konekcije gdje god ti duša želi.
Ima li nekih novosti za Miškovića i ovog Aspirina iz Kolumbije?
Dosta su sisali sisu, neki godinama ala Julardžija ala Rockov. Za Edina je bilo nade na početku ali je ostao u sjeni Buljubašića, ali napokon ima mjesta za naše omladince da svojim trudom osiguraju put prema prvom timu. Nadam se da će Cvita dati šansu Mehmedoviću kao što je dao Dizdareviću i Ignatkovu, tu je i Gelson...
Iskreno sviđa mi se kako poslujemo u fazonu Red Bull klubova što je provjeren fazon za uspjeh, naravno tu je Maminjo da to posloži jer ipak njegova je zadnja i ima konekcije gdje god ti duša želi.
Ima li nekih novosti za Miškovića i ovog Aspirina iz Kolumbije?
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
- nedimmmm1337
- Kontakt:
Iskreno se veselim da vidim na sta ce ovo licit , ako bude i protiv Famosa prenos bit ce brutalno .
Takodjer drago mi je da se Aldin vraca vjeruj da ce on sa Ademom u tandemu bombardovat iskreno
Takodjer drago mi je da se Aldin vraca vjeruj da ce on sa Ademom u tandemu bombardovat iskreno
"Jer znaš kako kažu moji ovdje – nije to samo ljubav, to je bolest.”
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Danas svi u 14:00 pruziti podrsku i radu grupe.Svi po clanske! A taman dodje ko nije obnovio u klubu da danas svs obavi 
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mladi će dobivati vise šanse i oni će odraditi te minute .ErosViverosViv je napisao/la: ↑09 jan 2026, 22:28Jest zoki otjerao sve sto je prosjek ali treba i sirinu imati. Nece ti doci neki vrhunski igrac da sjedi na klupi. Turda i Jovic su odlicni za klupe ali nisu ni oni bili zadovoljni, to je dosta osjetljivo. Uglavnom ovo bi mogao biti pravi tandem.
Ismir i Princ pumpaju, zoki radi na sportskom segmentu.
2500+
Idemo na 4000 do ponedjeljka.
Dobro jutro bordo braco.
Danas svi podrzati grupu sa clanskim u 14:00!
Danas svi podrzati grupu sa clanskim u 14:00!
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Rockov
Paskalev Turda Pejovic Jovic Kapetanovic
Nurkovic Julardzija
Guly
Ristic Butic
532 fina formacija, ova ekipa lagano u sredini tabele
Paskalev Turda Pejovic Jovic Kapetanovic
Nurkovic Julardzija
Guly
Ristic Butic
532 fina formacija, ova ekipa lagano u sredini tabele
-
bordobijeli
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Jel provjerena informacija ovo za 2,5M eura za Gulija? Nadam se da imamo barem 20% od narednog transfera, inače je premalo za njega.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
- jurisicduska
- Kontakt:
2.5 miliona eura fiksniTracy3McGrady je napisao/la: ↑10 jan 2026, 12:32Jel provjerena informacija ovo za 2,5M eura za Gulija? Nadam se da imamo barem 20% od narednog transfera, inače je premalo za njega.
1 milion eura bonus ako uđu u primeru
15% slijedeći transfer
Najveci transfer u historiji kluba ako se sve ovo realizuje.
Galeti tal novinar je iznjeo tu info, plus valjda neki procenti od iduce prodaje. I spominje se jos 1mil ako udju ove godine u primeru. Ako je sve tako onda je to vrhunski posao, kako za nas tako i za njega. Iduce godine da igra primeru protiv Reala i Barce mu je ogroman uspjeh realno.Tracy3McGrady je napisao/la: ↑10 jan 2026, 12:32Jel provjerena informacija ovo za 2,5M eura za Gulija? Nadam se da imamo barem 20% od narednog transfera, inače je premalo za njega.
Nadati se da ce se dobro pokazati i da ce nam iducom prodajom donjeti jos para
naravno da ne moze sa njima u isti red, ali ono sastav igraca koji su do sad otisli, samo da budemo svjesni sta smo imali u timu. takodjer poprilicno sam siguran svi odim Kapetanovica, Nurkovica, Pejovica i Ristica imali jako ozbiljne ugovorebordobijeli je napisao/la: ↑10 jan 2026, 11:29Gulya nebi stavio s ovim na koje ne računamo. On je napravio ozbiljan transfer 2.5 m .
-
rimljanin90
- Kontakt:
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Onda je ipak dobro, jer i taj dodatni milion bi trebao da legne. 15% takođe može biti odlično, ako eksplodira a imam osjećaj da hoće. Sretno mu kako god i bit će zanimljivo da ga se malo prati kao da je naš čovjekjurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 12:342.5 miliona eura fiksniTracy3McGrady je napisao/la: ↑10 jan 2026, 12:32Jel provjerena informacija ovo za 2,5M eura za Gulija? Nadam se da imamo barem 20% od narednog transfera, inače je premalo za njega.
1 milion eura bonus ako uđu u primeru
15% slijedeći transfer
Najveci transfer u historiji kluba ako se sve ovo realizuje.
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Ja tihe subote šta je ovo ..
Mirvic 2, je uplatio odjednom 1000 clanskih. Samo da se i to evidentira. A naravno novinari, karine, to nece podcrtati.
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, misstianopenaldo, Vanja8 i 42 gosta.