AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ostalo je jes srece zgaravici. Nek se nose svi zajedno u tri lijepe...yebes fudbal kad provotimci postanu Fofane i zgaravica trener
- Beduin
- Kontakt:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ista situacija je ovo bila, start na stopalo igrača, samo jedno je penal a drugo nije...... Činjenica je da se protiv Milana svira sve i svašta....
Hladne glave kada pogledaš šteta što se nije pobijedilo. Promašaj Fofane, Leali se pretvorio u Bufona iz najboljih dana, ovi iz odbrane Genove se pretvorili u Bonuci-Barsali-Cheillini trio što je i komentator na Areni primijetio. Dvije sumnjive situacije, onda svaki kontakt se igračima Genove sudio, više bili na zemlji nego igrali, odugovlačenje od momenta datog gola.... Očekivao sam da će sudija ranije svirati penal za Genovu ali nije imao šanse...
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Pa ovaj je Fullruga nagazio kao i Pavlovic Thurama u derbiju, tamo je bio penal sinoc se nije ni gledalo.
Barteshagi se kune u djecu da nije nagazio igraca Genove, ja mu vjerujem. Ima i dokaz.
Dva penela nam nisu dali, ista situacija je bila onda za Inter pa su dobili penal.
Ali sve to nije izgovor da mi uzmemo 4 od moguci 15 bodova a pazi protiv kakvih ekipa: Sassuola, Cremonesea, Parme, Genoe i Pise.
9 golova su nam zabili ovi giganti, ostatak lige samo 5.
Dva penela nam nisu dali, ista situacija je bila onda za Inter pa su dobili penal.
Ali sve to nije izgovor da mi uzmemo 4 od moguci 15 bodova a pazi protiv kakvih ekipa: Sassuola, Cremonesea, Parme, Genoe i Pise.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Milan ima problem kad mora da napada cijelu utakmicu, ne jer to ne moze da radi vec u njihovom 16tercu nemas golgetera dok nas čuvaju nedovoljno dobri stoperi da mogu izdržati kada pukne vezni red.milanist je napisao/la: ↑09 jan 2026, 11:31Barteshagi se kune u djecu da nije nagazio igraca Genove, ja mu vjerujem. Ima i dokaz.![]()
Ma ovaj sudija u var sobi je bio protiv intera dao im je penal, potiv rome dao im je penal, protiv lazia zvao sudiju da dosudi penal i sinoc nas isti taj sudija u var sobi unakazio.
Ali eto, opet se ponavljam dok je Gimenez igrao djelovalo je puno bolje, on je svojim kretanjem i svim sto je radio stvarao prostor drugima, takav nam igrac fali. Jes da ga go nije isao ali vjerujem da nije bilo povrede da bi proradio. Uvijek se nalazio u sansama, ima njuh napadaca i to je bitno.
Ali eto, opet se ponavljam dok je Gimenez igrao djelovalo je puno bolje, on je svojim kretanjem i svim sto je radio stvarao prostor drugima, takav nam igrac fali. Jes da ga go nije isao ali vjerujem da nije bilo povrede da bi proradio. Uvijek se nalazio u sansama, ima njuh napadaca i to je bitno.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Sudije su za Inter i et davno zakljuceno i slijep vidi...
Što se formcije tiće, mi ljudi jednostavno NEMAMO napadača da igramo išta drugo osim 352 jer i Fullkrug u sebi nema više od 30 minuta, eventualno 45 minuta. I dok je Santi bio zdrav, uvijek je neko bio povrijeđen.
Ako, ne daj bože, dočekamo da većina napadača bude zdrava, mislim da ćemo češće igrati 343 varijantu jer se jedino tako mogu dobiti ovi davljenici koji se bore za opstanak.
Nas je sinoć najviše yebalo što se primio gol iz prve poluozbiljne šanse koju je Genoa napravila i što se na vrijeme nije izjednačilo, iako je bilo gro šansi za to (prvenstveno komična fula Fofane). I onda je nastupila panika i serija promašaja i uskrsnuće njihove odbrane i golmana, kako to obično biva.
Maxu sinoć zamjerka jer je morao ubaciti i Jašara ili Riccija, čisto da se unese svježina i neke nove ideje. Rabiot možda jest jedan od naših najboljih igrača kao i Modrić, ali ako nemaju najbolji dan i ako stvari ne funkcionišu, onda ih vadi yebo mu ja mater.
Ako, ne daj bože, dočekamo da većina napadača bude zdrava, mislim da ćemo češće igrati 343 varijantu jer se jedino tako mogu dobiti ovi davljenici koji se bore za opstanak.
Nas je sinoć najviše yebalo što se primio gol iz prve poluozbiljne šanse koju je Genoa napravila i što se na vrijeme nije izjednačilo, iako je bilo gro šansi za to (prvenstveno komična fula Fofane). I onda je nastupila panika i serija promašaja i uskrsnuće njihove odbrane i golmana, kako to obično biva.
Maxu sinoć zamjerka jer je morao ubaciti i Jašara ili Riccija, čisto da se unese svježina i neke nove ideje. Rabiot možda jest jedan od naših najboljih igrača kao i Modrić, ali ako nemaju najbolji dan i ako stvari ne funkcionišu, onda ih vadi yebo mu ja mater.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nego Tottenham dovede lijevog beka Santosa, Souza. Jel to taj sto se pisalo da ga mi hocemo?
polako pocinje ici na ku.rac koliko se zrtvuje zbog modrica. koliko put vidis dijagonalna utrcavanja saleta centralno i zbog toga zrtvujes sirinu u napadu, pa igranje sa 2 traktora (fofana i adrien), jedan od kojih je btw vrlo jaka opcija u petercu ali zbog metuzalema lik ne ide dalje ni od bartea. pa i pulisic koji zna dolaziti vrlo nisko. i to sve samo da na kraju opet jedva probijas djenove i slicne farmere. rafa i puli imaju i preje.ben ucinak kad vidis koliko im se zapravo malo dobrih prilika stvara. i zbog toga jasar i ricci (vrlo dobri igraci) ne mogu dobiti priliku jer onda regista diktira igru manje. brate ako ne mozes vise onda prihvati ponudu dinama koju si imao na stolu ili jednostavno bjezi u penziju.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Napravi lik od Modrica Bertolacija u najmanju ruku, golemo bgm ....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Sto bi se reklo, svemogući basi ciglu i posred glave ti.AjsKjub je napisao/la: ↑09 jan 2026, 20:36polako pocinje ici na ku.rac koliko se zrtvuje zbog modrica. koliko put vidis dijagonalna utrcavanja saleta centralno i zbog toga zrtvujes sirinu u napadu, pa igranje sa 2 traktora (fofana i adrien), jedan od kojih je btw vrlo jaka opcija u petercu ali zbog metuzalema lik ne ide dalje ni od bartea. pa i pulisic koji zna dolaziti vrlo nisko. i to sve samo da na kraju opet jedva probijas djenove i slicne farmere. rafa i puli imaju i preje.ben ucinak kad vidis koliko im se zapravo malo dobrih prilika stvara. i zbog toga jasar i ricci (vrlo dobri igraci) ne mogu dobiti priliku jer onda regista diktira igru manje. brate ako ne mozes vise onda prihvati ponudu dinama koju si imao na stolu ili jednostavno bjezi u penziju.
Udjem onako s vremena na vrijeme na forum, i imam sta procitati. Po tvom trebamo se mi vratiti u Eru Andree Polija, Bakaye Traorea, Essiena, Valtera Birse i ostalih, valjda sto nisu neki navikli da imaju jednog Modrica, Modrica koji je, da ne pretjeram, u top 3 veznjaka u Calciu
Ovaj Ajskjub se haman drogira...
Sta ti je nejasno? Formacija i pocetni starteri se nece mijenjati jer lik jednostavno ne moze. Fofanu ces nastaviti gledati jer opcije sa klupe nemaju njegove fizikalije osim RLCa. Rabiot u zadnje 3 sezone van milana 22g12a u ligama, a u ovakvom sistemu mu najdalje da ide dole do linije sesnaesterca u medjuprostoru kraj LWBa. Svaki drugi gameplan krsi ideju trenera da Modric diktira svaki napad. I cak pored svega toga oje.bina poput Vitinje ga pojede za dorucak. Sad nije do mene ako si toliko ret.ardiran da mislis da treba zrtvovati trecinu ekipe i strukturu za covjeka od 40 godina koji realno u zadnjih nekoliko tekmi van nekog jakog dijagonalnog pasa za wingbacka (od kojeg inace ne bude nista osim centarsuta u sumu protivnickih igraca) ne pokazuje nista posebno.Adi33 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 14:30Sto bi se reklo, svemogući basi ciglu i posred glave ti.AjsKjub je napisao/la: ↑09 jan 2026, 20:36polako pocinje ici na ku.rac koliko se zrtvuje zbog modrica. koliko put vidis dijagonalna utrcavanja saleta centralno i zbog toga zrtvujes sirinu u napadu, pa igranje sa 2 traktora (fofana i adrien), jedan od kojih je btw vrlo jaka opcija u petercu ali zbog metuzalema lik ne ide dalje ni od bartea. pa i pulisic koji zna dolaziti vrlo nisko. i to sve samo da na kraju opet jedva probijas djenove i slicne farmere. rafa i puli imaju i preje.ben ucinak kad vidis koliko im se zapravo malo dobrih prilika stvara. i zbog toga jasar i ricci (vrlo dobri igraci) ne mogu dobiti priliku jer onda regista diktira igru manje. brate ako ne mozes vise onda prihvati ponudu dinama koju si imao na stolu ili jednostavno bjezi u penziju.
Udjem onako s vremena na vrijeme na forum, i imam sta procitati. Po tvom trebamo se mi vratiti u Eru Andree Polija, Bakaye Traorea, Essiena, Valtera Birse i ostalih, valjda sto nisu neki navikli da imaju jednog Modrica, Modrica koji je, da ne pretjeram, u top 3 veznjaka u Calciu
Izmedju 3 startna veznjaka Modric ima daleko najvise izgubljenih 206, Fofana 119, Rabiot 125.
I ne znam odakle ti ovaj zakljucak za povratak na neke igrace. Ne znam ko si, prvi put ti vidim username ali je jasno da je rijec o jos jednom nepismenom dvozubasu koji ne razumije jednostavan post ko 2 imbe.cila kojim ne odgovaram duze od god a svako malo se i dalje lijepe za svaki treci post koji napisem. Evo jednostavno cu ovo napisati pa da i amebe poput tebe razumiju: Modric je i dalje dobar igrac. Modric je isto tako u vise navrata ove sezone, a i prosle u madridu pokazao znakove regresije. Interesantno da je jedna od najistaknutijih bas bila ona protiv Milana u kojoj je i disfunkcionalni sistem Fonseke totalno pojeo lika. Vecina krivice ide na trenera jer ni jedan igrac nece odbiti minute ako nije rijec o povredi. Evo cak i u repki u kojoj je bog i batina gledaju da igra sto manje. Valjda je ovo dovoljno direktno i jasno. Mogu pokusati pisati ko da pricam sa djetetom od 7 godina. Mozda to upali te preostale dvije mozdane koje ti ocigledno rade overtime.
Ekipa je konacno nakon dugo godina u poziciju gdje ima dobre opcije sa klupe u centralnim pozicijama koje mogu odraditi razlicite zadatke, jedan od kojih je uloga registe samo da bi opet gledati reprizu od prosle sezone gdje se forsiraju jedni te isti igraci dok se totalno ne istrose.
Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Ovo je sigurno kombinacija vise narkotika ili mozda neka jaca droga sa alkoholom....pametan razum ovakve gluposti sigurno nece napisati....
Neka je sretan Juka, sto manje padova i da ti noge budu oslonac koji ce te voditi kroz zivot
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Modrica vrijeđati a takva igračka legenda moze se slobodno reci spustila se i bori se ovdje dok igra sa invalidima kao sto su Fofana i RCL u vezi, nemam rijeci da nama sjede Tonali Pedri i Vitinha na klupi shvatio bi al ovako Modric je neupitan, bolje izbaciti snoba Fofanu koji loptu pogoditi ne moze I RCLa kojeg ima svugdje kad ne treba a nigdje kad treba.
Ne kontam sta napadate lika?
Čovjek fino napisao svoje mišljenje, i niko od vas nije u stanju da mu kontrira, vec se proziva da je narkomanija, da trebamo se vratit u eru Birse i Costante gluposti, i ostale gluposti.
Ako imate drugačiji stav, slobodno napišite i tako se vodi diskusija, a ne omalovažavat čovjeka samo sto ima drugačije mišljenje od ostali. Vi meni malo vucete na Staljina, "moje i samo moje mišljenje".
Ajs shvatam sta govoriš, al moram priznat da kad je Modriča tu mi imamo mir nazad. Čovjek zna sa loptom i nek ima 200 izgubljeni lopti, ali to su lopte u prostor I naprijed. Dosta mi je ba vise igraca koji imaju 150 pasova, od toga 120 ifu nazad odbrani ili golmanu. Probaj dat naprijed loptu.
Da Modrič stagnira, tačno je. Jbg 40 mu je godina. Treba i on malo vidjet klupe da pokušamo nesto novo. Nažalost Alegretto ne vjeruje mladima, i zato Jašar i ne igra. Jašar i Riči imaju mjesta samo kad nema Modrića jer onda oni dobijaju slobodu.
Za Rabiot se nebi složio, njega kad nema, nema ni Milana. On je ta radilica na terenu koji je svugdje i trudi se maksimalno na terenu. Bez njega ni Modrić ne moze nista.
Ja bi sutra pokušao sa Jasarom i Ricijem pored Rabiota, jer Fofana treba na klupu par tekmi da se smiri. Čovjek je izfrustriran sta mu se sve dešava zadnji utakmica. Al navodno nista id toga, Alegretto ima opet svoje ideje
I prestanite se vise vrijeđat na forumima, koji vam je? Sloboda govora i razmišljanja, ako se ne slažeš iznesi kontru a ne "ma ti si debil, nemaš ti pojma"
Čovjek fino napisao svoje mišljenje, i niko od vas nije u stanju da mu kontrira, vec se proziva da je narkomanija, da trebamo se vratit u eru Birse i Costante gluposti, i ostale gluposti.
Ako imate drugačiji stav, slobodno napišite i tako se vodi diskusija, a ne omalovažavat čovjeka samo sto ima drugačije mišljenje od ostali. Vi meni malo vucete na Staljina, "moje i samo moje mišljenje".
Ajs shvatam sta govoriš, al moram priznat da kad je Modriča tu mi imamo mir nazad. Čovjek zna sa loptom i nek ima 200 izgubljeni lopti, ali to su lopte u prostor I naprijed. Dosta mi je ba vise igraca koji imaju 150 pasova, od toga 120 ifu nazad odbrani ili golmanu. Probaj dat naprijed loptu.
Da Modrič stagnira, tačno je. Jbg 40 mu je godina. Treba i on malo vidjet klupe da pokušamo nesto novo. Nažalost Alegretto ne vjeruje mladima, i zato Jašar i ne igra. Jašar i Riči imaju mjesta samo kad nema Modrića jer onda oni dobijaju slobodu.
Za Rabiot se nebi složio, njega kad nema, nema ni Milana. On je ta radilica na terenu koji je svugdje i trudi se maksimalno na terenu. Bez njega ni Modrić ne moze nista.
Ja bi sutra pokušao sa Jasarom i Ricijem pored Rabiota, jer Fofana treba na klupu par tekmi da se smiri. Čovjek je izfrustriran sta mu se sve dešava zadnji utakmica. Al navodno nista id toga, Alegretto ima opet svoje ideje
I prestanite se vise vrijeđat na forumima, koji vam je? Sloboda govora i razmišljanja, ako se ne slažeš iznesi kontru a ne "ma ti si debil, nemaš ti pojma"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.