I to vazda rade grupe koje krociti u grad Sarajevo ne smiju.Seljacka politika
Premijer liga BiH - aktuelno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
2 clanske za ljubimce

Cvetanovski je uz Šošića ubjedljivo najbolji igrač, Lagumdžija nije loš, ali je previše mlak i sklon greškama, i to će se pokazat gdje god da odejurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:20Njihov najbolji igrac pored Sosica.NJAZRI je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:17Lagumdžija je po meni odličan igrač, mlad i super alternativa Saviću, koji ima ugovor još pola godine. Mogao je ostati u Želji, ali je odabrao nas.
Realno, Zrinjski je super sredina za igrače, bez pritiska navijača, bez vrijeđanja, samo podrška. Bez obzira na narodnost i naciju.
Dobro došao Dan.
Da ne bi bilo da to sad tvrdim kad im ode imaju moji postovi i kad im je dolazio i kad je igrao i prije nego će doći. Odličan igrac odličnih predispozicija. Jednostavno nije za tranzicijski fudbal nego za ekipe koje igraju sa kontinuiranim posjedom. Lego bi i u Zrinjski i u Borac.
-
jurisicduska
- Kontakt:
To ti je igrac koji uzme loptu i doda prvom do sebeArma00 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:24Cvetanovski je uz Šošića ubjedljivo najbolji igrač, Lagumdžija nije loš, ali je previše mlak i sklon greškama, i to će se pokazat gdje god da odejurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:20Njihov najbolji igrac pored Sosica.NJAZRI je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:17Lagumdžija je po meni odličan igrač, mlad i super alternativa Saviću, koji ima ugovor još pola godine. Mogao je ostati u Želji, ali je odabrao nas.
Realno, Zrinjski je super sredina za igrače, bez pritiska navijača, bez vrijeđanja, samo podrška. Bez obzira na narodnost i naciju.
Dobro došao Dan.
Da ne bi bilo da to sad tvrdim kad im ode imaju moji postovi i kad im je dolazio i kad je igrao i prije nego će doći. Odličan igrac odličnih predispozicija. Jednostavno nije za tranzicijski fudbal nego za ekipe koje igraju sa kontinuiranim posjedom. Lego bi i u Zrinjski i u Borac.
Dobar na prekidu
Dobar na drugoj lopti
Dobar u defanzivi
Kod vas se očekivalo da on organizuje igru. Uparili ga sa Brazilcem koji također nije od razmišljanja i dobili sta ste dobili. Dan je odličan igrac i u Zrinjskom će to i pokazat. Mislim da ga niste znali iskoristiti i da vas trener nije bio nešto od taktike.
Cveatnovski previše oscilira i ne može 90 minuta. Zbog tog ne bi njega stavio u najbolje igrače.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ovdje bi negi gedzo na Grbavici direktno iz kafane angazovao tesku masineriju i pravio krugove po terenu cisteci snijeg. Poslje report sefu isto nekom gedzi na Grbavici , sefe ocistio sam snijeg mozemo trenirati.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Ma Adzem je bez dileme limitiran trener. Nije Dan jedini kojeg on nije znao iskoristiti. Lagumdzija,Erik,Milosevic,Sosic i nismo uspjeli kontrolisat sredinu ni u jednoj utakmici lige. Tranzicija je super ali protiv jacih. Pritom nam se igraci iz veznog reda i odbrane nisu adekvatno nadopunjavali. Ne zelim ici u krajnost,bez obzira na sve ima Adzem i dobrih strana kao trener,medjutim vec 3 put u Zelji je pokazao da ne zna reagovat cim se kolo srece okrene.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:27To ti je igrac koji uzme loptu i doda prvom do sebeArma00 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:24Cvetanovski je uz Šošića ubjedljivo najbolji igrač, Lagumdžija nije loš, ali je previše mlak i sklon greškama, i to će se pokazat gdje god da odejurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:20
Njihov najbolji igrac pored Sosica.
Dobar na prekidu
Dobar na drugoj lopti
Dobar u defanzivi
Kod vas se očekivalo da on organizuje igru. Uparili ga sa Brazilcem koji također nije od razmišljanja i dobili sta ste dobili. Dan je odličan igrac i u Zrinjskom će to i pokazat. Mislim da ga niste znali iskoristiti i da vas trener nije bio nešto od taktike.
Cveatnovski previše oscilira i ne može 90 minuta. Zbog tog ne bi njega stavio u najbolje igrače.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ma nisu ga znali iskoristiti definitivno.Nekoliko godina od 6ica prave 8ice i 10ke to sam primjetio.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:27To ti je igrac koji uzme loptu i doda prvom do sebeArma00 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:24Cvetanovski je uz Šošića ubjedljivo najbolji igrač, Lagumdžija nije loš, ali je previše mlak i sklon greškama, i to će se pokazat gdje god da odejurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:20
Njihov najbolji igrac pored Sosica.
Dobar na prekidu
Dobar na drugoj lopti
Dobar u defanzivi
Vec povlace nelogicne poteze u smislu pustanja ovog momka djaba rivalu i najboljeg strijelca iz prosle sezone za sicu od mozda 50k a prizeljkuju povratnike i ostavljaju Koningse
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
jurisicduska
- Kontakt:
Lagumdzija Radovac Milosevic bi svakom veznom redu napravili problem. Ali to nikad nije odigrano.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:35Ma nisu ga znali iskoristiti definitivno.Nekoliko godina od 6ica prave 8ice i 10ke to sam primjetio.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:27To ti je igrac koji uzme loptu i doda prvom do sebe
Dobar na prekidu
Dobar na drugoj lopti
Dobar u defanzivi
Vec povlace nelogicne poteze u smislu pustanja ovog momka djaba rivalu i najboljeg strijelca iz prosle sezone za sicu od mozda 50k a prizeljkuju povratnike i ostavljaju Koningse
- egocentrik
- Kontakt:
Ko im ebe materNajvecaRadosti je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:35Ma nisu ga znali iskoristiti definitivno.Nekoliko godina od 6ica prave 8ice i 10ke to sam primjetio.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:27To ti je igrac koji uzme loptu i doda prvom do sebe
Dobar na prekidu
Dobar na drugoj lopti
Dobar u defanzivi
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- PeppermintSA
- Kontakt:
Lagumdzija je dobar igrač
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
E kako nodi nahvali Lagumdžiju kad je potpisao, čovjek bi rekao Valverde, kad on ko blaga kisela na kraju.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Covjek roden 2012. godine ove tekuce 2026. godine puni 14. godina postojanja na ovom svijetu.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Cim ga hoce Zrinjski znaci da za ove lige jeste Valverde
Problem je u Zelji sto ne znamo usavrsitit nedostatke pojedinih igraca
Evo Odinaka strasan potencijal za nase uslove, ali mora neko s njim strucan raditi da bi napredovao, a isto vazi za Lagumdziju
Mi te struke jos nemamo i nadam se da cemo je dobiti sad sa investitorom
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Možda jedva da upadne u top 10 lige, veliko moždaNoDi80 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:55Cim ga hoce Zrinjski znaci da za ove lige jeste Valverde
Problem je u Zelji sto ne znamo usavrsitit nedostatke pojedinih igraca
Evo Odinaka strasan potencijal za nase uslove, ali mora neko s njim strucan raditi da bi napredovao, a isto vazi za Lagumdziju
Mi te struke jos nemamo i nadam se da cemo je dobiti sad sa investitorom
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Zadnjih par tekmi odbijala se od njega lopta kao da je bilijarska kugla. Bio dobar na startu sezone kasnije katastrofa.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
U ovom slučaju Amra pregovara,sto znaci sanse su male tj nikakve.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lecler i 22 gosta.