FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

UPS
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la UPS » 27 apr 2011, 23:47

juveboy je napisao/la:
Sto se tice same igre, mora da shvatite da se protiv Barcelone drugacije ne moze igrati, pricate nesto protiv Mourinha koji je postavio jedinu formaciju s kojom se Barcelona moze dobiti. S druge strane Guardiola ga je nadmudrio u svim segmentima igre, Barca je loptu drzala u svojoj polovici bez namjere da krene naprijed, igraci Reala i Mourinho to nisu ocekivala i pomalo su se gubili jer nisu znali kako da odreaguju na to. Definitivno su se istrosili u finalnoj utakmici kupa. Nije bilo onog zara, trke i pokrivanja igraca.

Meni je stvarno nekad zao Reala, imaju predobre igrace, predobra generacija, no nece se proslaviti jer igraju fudbal u vremenu u kojem igra najbolja ekipa na svijetu svih vremena, niko nikad na ovakav nacin nije dominirao. Real Madrid ce morati praviti jednu pauzu sto se tice trofeja, ubjedjen sam u to, jedno 4 - 5 godina.
Cestitke navijacima Barcelone na zasluzenoj pobjedi !
Ovo prvo boldirano je istina. Istrosili se, ponapijali se i to im se osvetilo. A protiv Barce se moze igrati, samo treba igrati ;)
I ovo drugo je takodjer istina. I meni je zao Reala a ponajvise zbog toga sto godinama iz svoje skole nisu nikoga izbacili! Kad ode i Iker - koji mi je jedan od najdrazih igraca - sta ce ostati??? Sve sami fancy 'placenici'. Kod Barce se ipak igra srcem, dominiraju njeni igraci

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 apr 2011, 23:48

ne znam vala, ja kao simpatizer,ajmo rec i navijac Juvea , sam vazda gotivio tu Barcelonu, igrali su lijepo za oko, igrali protiv timova koje bas i ne simpatiziram kao navijac Juvea( Inter,Real), ali ovo vec polako postaje smijesno. Veceras su mi se zgadili, a vjerujem i mnogim drugim neutralnim posmatracima. Da ne bune zabune nije ni Real nista bolji, bas naprotiv...ali ovo sto se desava u posljednje vrijeme je zaista previse. Veceras konkretno crvenog nije bilo, pa karton Ramosu, pa se sjetim prosle godine simuliranja Buskeca kad je Mota dobio crveni, ne dosušenih penala protiv Celzija, zaista vec postaje malo previse.

I kao da sve to nije dovoljno kad pocnu upadat i simulirat covjeku se zgadi fudbal. Ne znam da sam upoznao odvratnijeg igraca od onog Buskeca kako pratim fudbal, koji je ono su.ak nedo bog nikom, onda ni Alves nije nista bolji, Pike, Pedro isto tako, simulanti kao sto su nekad Talijani bili, danas je to Barcelona.

Sramota za taj stil kojim se ponose i koji toliko propagiraju da im se igraci onako supacki ponasaju na terenu. Svaka cast Pujolu, Xaviju, Iniesti, Mesiju njima kapa do poda i za umjece i za cistinu igre, ali Alves,Pedro i posebno onaj Buskec ce zgadit Barcelonu svim neutralnim posmatracima. Pa ja bih onog Buskeca naknadno suspendirao zbog simuliranja i to covjek konstantno radi iz tekme u tekmu. Kao sto rekoh nisam upamtio odvratnijeg igraca kako pratim fudbal.
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

pacovi_tu_ima
Kontakt:

Post Postao/la pacovi_tu_ima » 27 apr 2011, 23:53

DAVID VILLA 7' je napisao/la:
L-Train je napisao/la: jel i ove sezone valja igrati europsku ligu,ajd sretno vam :lol:
Hajmo spavanje
[youtube][/youtube]
propisno sam se ismijao, svaka čast :lol:

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 27 apr 2011, 23:57

jedan levo, desno dva, jedan napred, nazad sad, mešajte kukovimaaaaa
Nil Satis Nisi Optimum

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 27 apr 2011, 23:59

ultrasstyle_tz je napisao/la:ne znam vala, ja kao simpatizer,ajmo rec i navijac Juvea , sam vazda gotivio tu Barcelonu, igrali su lijepo za oko, igrali protiv timova koje bas i ne simpatiziram kao navijac Juvea( Inter,Real), ali ovo vec polako postaje smijesno. Veceras su mi se zgadili, a vjerujem i mnogim drugim neutralnim posmatracima. Da ne bune zabune nije ni Real nista bolji, bas naprotiv...ali ovo sto se desava u posljednje vrijeme je zaista previse. Veceras konkretno crvenog nije bilo, pa karton Ramosu, pa se sjetim prosle godine simuliranja Buskeca kad je Mota dobio crveni, ne dosušenih penala protiv Celzija, zaista vec postaje malo previse.

I kao da sve to nije dovoljno kad pocnu upadat i simulirat covjeku se zgadi fudbal. Ne znam da sam upoznao odvratnijeg igraca od onog Buskeca kako pratim fudbal, koji je ono su.ak nedo bog nikom, onda ni Alves nije nista bolji, Pike, Pedro isto tako, simulanti kao sto su nekad Talijani bili, danas je to Barcelona.

Sramota za taj stil kojim se ponose i koji toliko propagiraju da im se igraci onako supacki ponasaju na terenu. Svaka cast Pujolu, Xaviju, Iniesti, Mesiju njima kapa do poda i za umjece i za cistinu igre, ali Alves,Pedro i posebno onaj Buskec ce zgadit Barcelonu svim neutralnim posmatracima. Pa ja bih onog Buskeca naknadno suspendirao zbog simuliranja i to covjek konstantno radi iz tekme u tekmu. Kao sto rekoh nisam upamtio odvratnijeg igraca kako pratim fudbal.
ti kao navijač Juveta drži jezik za zubima...nije ti ovo mafijaška Italija pa da se kupuju suci kao što je vaš Moggi radio...Ovdje je sve čisto...Ne znam oko šta ti nije jasno...crveni ko kuća za Pepe-a...on je druže zreo za psihijatrijsko liječenje. ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 28 apr 2011, 00:01

eh ovako...kad sam se malo smirio od silne srece,da napisem nesto i o utakmici...ova djeca hejteri su valjda zaspali..

eh sad,ni u snu nisam zamisljao da cemo dobit real..ali bas,ocekivao sam neku pirovu pobjedu reala a ja veceras odgleda doktorsku predstavu od strane igraca barce..
prvo sjajna postavka gvardiole,igraci nisu srljali nego strpljivo cekali priliku,sto je ludilo igrace reala..polako pleli mrezu oko gola,negdje je moralo propustiti..i naravno,igrac od kojeg sam se najmanje nadao da ce nesto uradit(afellay) uradi i posla pravu loptu za grande messija..a naravno drugi gol,necu niti smijem komentarisati..jer se nema rijeci da se ono opise..svako je vidio ono sto ne znam kako da nazovem... ;)

sto se tice reala oni su mi koma vcrs izgledali...izlgledai isto barca u prvom poluvremenu finala kupa..znaci isto nista..
sa onom igrom nisu mogli parirati barci i gvardiola je sada nadmudrio murinja..
i na kraju,naravno real nek se zahvali pepe-u...mozda bi izvukli povoljan rezultat da on uopste nije ni zaigrao... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 28 apr 2011, 00:04

Ma da nije bilo crvenog zavrsilo bi 0:0, odbranio bi se Real 100%, ali opet bi ispali na Nou Campu sa kukavickom igrom, jer se mora to osvetiti.. Smijesan crveni karton..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Number1
Kontakt:

Post Postao/la Number1 » 28 apr 2011, 00:04

meni je Affelay za svjetlosnu bolji od Pedra, nekako mi brži i konkretniji izgleda...
Nil Satis Nisi Optimum

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 28 apr 2011, 00:05

evo gledam press konferenciju.... murinjo se zali kao i uvijek. sad sere o ovrebu, po busaki, po starku...kaze jel zbog unicefa ova ekipa prolazi u finale? hahahah.... uvijek se zali... kreten...

al najjace mi je kako mu se sa skysport italia smiju i zezaju ga... hahahahah

Winston Smith
Kontakt:

Post Postao/la Winston Smith » 28 apr 2011, 00:06

Samo recite sta ste uradili prije kartona Pepeu?

Ovo govorim samo da ne bude neumjesnih tvrdnji naknadno da ste pomeli Reala i slicno. Do iskljucenja niste bili bolji, poslije iskljucenja Real se predao i igrao bez otpora. Cak je i Mourinho, koliko kod dobro postavio igru do iskljucenja vecim dijelom krivac za poraz zbog rezigniranog stava nakon iskljucenja. Ali da nije bilo neujednacenog sudijskog kriterija, stvari bi tesko isle u ovom smjeru.

Cestitke za pobjedu i kao navijac Reala navijacu za vas u finalu protiv Manchestera, iskreno se nadam da cete vi osvojiti trofej ako ne Real.
BIG BROTHER IS WATCHING YOU!

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 28 apr 2011, 00:08

Navijam za Inter i pratio sam Mourinha prosle sezone svaku tekmu i NIKAD Inter nije kuci igrao ovako kao Real veceras, nisu dopustili protivniku da ima drasticno veci posjed lopte. Dobili su Chelsea 2:1Barcu 3:1 u finalu se nisu branili i nije mi jasno kako je postavio ovakvu taktiku kuci sa onakvim igracima. Istini za volju Inter je imao iskusnii i uigraniji tim
Pazza Inter Amala

DPO
Kontakt:

Post Postao/la DPO » 28 apr 2011, 00:08

index_ je napisao/la:evo gledam press konferenciju.... murinjo se zali kao i uvijek. sad sere o ovrebu, po busaki, po starku...kaze jel zbog unicefa ova ekipa prolazi u finale? hahahah.... uvijek se zali... kreten...

al najjace mi je kako mu se sa skysport italia smiju i zezaju ga... hahahahah
Dragi ljudi ima li gdje tog Ronalda, šta bi sa njim :o nigdje covjeka

[youtube][/youtube]

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 28 apr 2011, 00:09

Winston Smith je napisao/la:Samo recite sta ste uradili prije kartona Pepeu?

Ovo govorim samo da ne bude neumjesnih tvrdnji naknadno da ste pomeli Reala i slicno. Do iskljucenja niste bili bolji, poslije iskljucenja Real se predao i igrao bez otpora. Cak je i Mourinho, koliko kod dobro postavio igru do iskljucenja vecim dijelom krivac za poraz zbog rezigniranog stava nakon iskljucenja. Ali da nije bilo neujednacenog sudijskog kriterija, stvari bi tesko isle u ovom smjeru.

Cestitke za pobjedu i kao navijac Reala navijacu za vas u finalu protiv Manchestera, iskreno se nadam da cete vi osvojiti trofej ako ne Real.
Pa mi i nismo nista trebali uraditi jer se revans igra na Camp Nou...a ovako smo ponizili opet reala usred Madrida! a tek sta ce biti na Camp Nou ne gine jos jedna petarda :D :D :D
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 28 apr 2011, 00:14

slika

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 apr 2011, 00:15

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tolikoj o Barceloni !

index_
Kontakt:

Post Postao/la index_ » 28 apr 2011, 00:17

HZ_ilidzaa je napisao/la:[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Tolikoj o Barceloni !
Pozdrav i tebi... Lijepo spavaj!!!

Sajoni
Kontakt:

Post Postao/la Sajoni » 28 apr 2011, 00:17

evo nek neko ovaj link lijepo postavi... ;)
Guti:"Realu treba mnogo da bi dostigao nivo na kojem se nalazi Barcelona...Najveća tuga je za mene kad vidim Casillasa kao jedinog igrača u prvom timu koji je prošao kroz omladinsku školu Reala".

Ad0

Post Postao/la Ad0 » 28 apr 2011, 00:18

JuveSissoko je napisao/la:slika
Objasnio neke stvari ovom homiću hahahahah! MESSI BOG 8-)
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 28 apr 2011, 00:19

DPO je napisao/la:[youtube][/youtube]
Uzmi je ako mozes,izgubio se lik,ispuh'o k'o dusica... :lol:
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

randy_moss
Kontakt:

Post Postao/la randy_moss » 28 apr 2011, 00:19

@HZ Ilidza
Dobra ti profilna. :mrgreen:
Kriv je sudija, nije kriv Pepe, nije kriv Messi. Ma jok. Svali sve na Starka. A placi u sebi i cekaj iducih par desetljeca. :lol:
SuperBowl Champions 2001, 2003, 2004, 2014

EdinTM87: "Cinjenica je da (Jamie Collins) D'Qwell Jacksonu ne moze pertle vezat po segmentu sposobnosti na poziciji LB."

Posljednji put kada je Indianapolis pobijedio New England: 15. Novembar 2009.

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.