Najveći muljatori u ligi ...jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 20:24I onda dođu i pricaju kako oni sve rade regularno. Kako su preposteni. I uvijek ispliva ovako nesto. Sad ce isplivati i dugovi lagani. Uvijek ista priča od rata.
Sad se sjetiš početka prvenstva i "groznice" koja je tresla Grbavicu, mladog perspektivnog igrača kojeg možeš prodati i nešto zaraditi potpišeš na amaterski ugovor a nekim holandezima daš višegodišnje ugovore sa 8000 eura.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 20:24I onda dođu i pricaju kako oni sve rade regularno. Kako su preposteni. I uvijek ispliva ovako nesto. Sad ce isplivati i dugovi lagani. Uvijek ista priča od rata.
Lažne brojke su izgleda samo vama bitne, pumpajte ko vam brani.
Ja sam ovdje pisao da su oni znali da će doći Mirvic. I obezbjedili su unučad. Par njih. Salcin i Adzem na prvom mjestu.DoktorXabaras je napisao/la: ↑10 jan 2026, 20:35Sad se sjetiš početka prvenstva i "groznice" koja je tresla Grbavicu, mladog perspektivnog igrača kojeg možeš prodati i nešto zaraditi potpišeš na amaterski ugovor a nekim holandezima daš višegodišnje ugovore sa 8000 eura.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 20:24I onda dođu i pricaju kako oni sve rade regularno. Kako su preposteni. I uvijek ispliva ovako nesto. Sad ce isplivati i dugovi lagani. Uvijek ista priča od rata.
U Gosku je pokazo da moze. Po mom misljenju dobar igrac na poziciji sestice ili osmice. Voli duele, mlad, rastrcan, profilom nesto kao Savic u Zrinji ali bolji u pas igri, voli se otkrivat.. Zeljo ga je vecinu vremena koristio iza napadaca, a tu nema dovoljno tehnickih sposobnosti. Za rotacije dobar.let3 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:52Ma najbolji igrac lige, svih vremena.jurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 19:50Opet se lud praviš.
Sigurno u top 3 vasa igraca i igrac na kojeg ste računali.
Samo sto niste bili spremni platiti trening kompenzaciju i čovjeka pokupio Zrinjski. Jbga.
U pravu si.
Ma budale, gurali nekog crnca Jattu.
Pratis, znaci prpajurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 20:52
Guardiola, Flick, Emery, Simeone, Mourinho, Conte, Arteta na aparatima.
Najbolji lik u Europi. Nece docekat kraj sezone. Nema nerealnijih ljudi na ovoj hemisferi.
Hvalii ga kako ko, on je kod vas u ekipi četvrti najbolji veznjak a kamo li kod nas.
Evo vjeruj strah me Koningsa i Rakica i prekida već sam slao da upozorim trenera na prekide da će preko puta bit jedan od najboljih europskih a samim tim i svjetskih trenera za prekide. Vi niste normalni.Austinpowers je napisao/la: ↑10 jan 2026, 21:00Pratis, znaci prpajurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 20:52
Guardiola, Flick, Emery, Simeone, Mourinho, Conte, Arteta na aparatima.
Najbolji lik u Europi. Nece docekat kraj sezone. Nema nerealnijih ljudi na ovoj hemisferi.
Evo ti zvanicni podaci:
Trenutno korisnika/ca: Marokanci58 i 13 gostiju.