Imamo Telalovića, Ignatkova, Elezija i Cimirota na toj poziciji. Hvala.
Premijer liga BiH - aktuelno
- Austinpowers
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Pratis, znaci prpajurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 20:52
Guardiola, Flick, Emery, Simeone, Mourinho, Conte, Arteta na aparatima.
Najbolji lik u Europi. Nece docekat kraj sezone. Nema nerealnijih ljudi na ovoj hemisferi.
VTZ
-
jurisicduska
- Kontakt:
Hvalii ga kako ko, on je kod vas u ekipi četvrti najbolji veznjak a kamo li kod nas.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Evo vjeruj strah me Koningsa i Rakica i prekida već sam slao da upozorim trenera na prekide da će preko puta bit jedan od najboljih europskih a samim tim i svjetskih trenera za prekide. Vi niste normalni.Austinpowers je napisao/la: ↑10 jan 2026, 21:00Pratis, znaci prpajurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 20:52
Najbolji lik u Europi. Nece docekat kraj sezone. Nema nerealnijih ljudi na ovoj hemisferi.
Naravno da pratim, uđem ismijem se izađem. Da se zajebavate bili bi smiješni drama. Jedina šteta je sto ste ozbiljni.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Evo ti zvanicni podaci:
Hz 130
Tm 27500
Znam i posjetu u prvom kolu, mogu ti odmah reci
Trener nije loš. izgubio je samo 7-0 protiv Vikinga.
Na slici 28 osoba. Ali se rasirili kao u doba korone drze odstojanje.
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Zar nije Lagumdžija potpisao na dvije godine ugovor?
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Nije kalibar Sarajeva a i da jeste ne treba nam niko vaš,mi smo gospoda sto se toga tice
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
jurisicduska
- Kontakt:
I da su upravu mi imamo protuotrov za glupostijurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 21:03Evo vjeruj strah me Koningsa i Rakica i prekida već sam slao da upozorim trenera na prekide da će preko puta bit jedan od najboljih europskih a samim tim i svjetskih trenera za prekide. Vi niste normalni.Austinpowers je napisao/la: ↑10 jan 2026, 21:00Pratis, znaci prpajurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 20:52
Naravno da pratim, uđem ismijem se izađem. Da se zajebavate bili bi smiješni drama. Jedina šteta je sto ste ozbiljni.

-
MostarNeretva
- Kontakt:
Kad nemas pravog kvaliteta onda mases brojevima kao clanske ili publika. Tu prednjace ove godine Zeljovci. Nekom drugom prilikom smo i mi to radili nije tu neka velika razlika u zrelosti. Na dnu si i trazis neki broj da se i ti se necim pohvalis. Gradis PR kluba preko nekog raspalog foruma.
Sta vrijedi clanstvo kupljeno za neki tricavi iznos maraka.
Jedine brojke vjerodostojne mogu biti broj igraca iz omladinskog, lova zaradjena od prodaje, broj pobjeda u evropi itd.
Opet da upitam imal gdje snimak tog BH Yamal-a iz Zenice bar da vidim zna li momak ispravno trcat, jel dizelas itd.
Jedine brojke vjerodostojne mogu biti broj igraca iz omladinskog, lova zaradjena od prodaje, broj pobjeda u evropi itd.
Opet da upitam imal gdje snimak tog BH Yamal-a iz Zenice bar da vidim zna li momak ispravno trcat, jel dizelas itd.
-
jurisicduska
- Kontakt:
MostarNeretva je napisao/la: ↑10 jan 2026, 21:28Kad nemas pravog kvaliteta onda mases brojevima kao clanske ili publika. Tu prednjace ove godine Zeljovci. Nekom drugom prilikom smo i mi to radili nije tu neka velika razlika u zrelosti. Na dnu si i trazis neki broj da se i ti se necim pohvalis. Gradis PR kluba preko nekog radpalog foruma.
Opet da upitam imal gdje snimak tog BH Jamala iz Zenice bar da vidim zna li momak ispravno trcat, jel dizelas itd.

Sto rekli uvaženi super1 i pile Terminator
- NebeskaSila96
- Kontakt:
Evo Misimovic dao intervju.Kaze da nekoliko godina Borac dobija novac od države.Jel se to Borac finansira iz budžeta Bosne i Hercegovine ili on RS smatra državom
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Renato zvijer.bvsic je napisao/la: ↑10 jan 2026, 21:19I da su upravu mi imamo protuotrov za glupostijurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 21:03Evo vjeruj strah me Koningsa i Rakica i prekida već sam slao da upozorim trenera na prekide da će preko puta bit jedan od najboljih europskih a samim tim i svjetskih trenera za prekide. Vi niste normalni.
![]()
2 najbolja igraca lige i oba kod nas. A do juce smo imali 3/3.
Sta bi bilo tek da imate 4 mozda tad ne bi bili 14 bodova od prvog mjesta.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 jan 2026, 21:48Renato zvijer.bvsic je napisao/la: ↑10 jan 2026, 21:19I da su upravu mi imamo protuotrov za glupostijurisicduska je napisao/la: ↑10 jan 2026, 21:03
Evo vjeruj strah me Koningsa i Rakica i prekida već sam slao da upozorim trenera na prekide da će preko puta bit jedan od najboljih europskih a samim tim i svjetskih trenera za prekide. Vi niste normalni.
![]()
2 najbolja igraca lige i oba kod nas. A do juce smo imali 3/3.![]()
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Da je posteno bilo prosle sezone, dupla kruna bi se slavila. Sa jednim i Gojkovic pola sezone.Pact1921 je napisao/la: ↑10 jan 2026, 21:50Sta bi bilo tek da imate 4 mozda tad ne bi bili 14 bodova od prvog mjesta.ErosViverosViv je napisao/la: ↑10 jan 2026, 21:48Renato zvijer.
2 najbolja igraca lige i oba kod nas. A do juce smo imali 3/3.![]()
Ova je propala na pocetku odma neznanjem preCjednika.
Nek se ovako nastavi sudjenje i Mamic ne ode, ako sljedeca ne bude nasa onda nece nikad vise
Trenutno korisnika/ca: johntravolta123, Lecler, Pact1921 i 21 gost.