AS Roma
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AS Roma
Massara izjavio da ništa zvanično od Zirkzeea, a da ćemo teško dovesti i Vaza.
Klupa komična za večeras.
Klupa komična za večeras.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Pa kog opet misli dovodit, opet 5 ili 6 opcija kao ljetos, ako to nije za otkaza ne znam šta je....
Ajd dobit ove da se ostane u igri za l.p..
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Dovest ce nekog zadnjih par dana prelaznog roka i to na posudbu nekog polovnjaka.
Jos jedna patnja u prvom poluvremenu.
Jos jedna patnja u prvom poluvremenu.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Daj Bože da dobijemo, ali teško.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Nemamo pravu devetku i to je to.Sto nakvih krila,bekova itd itd.
- Cassano2024
- Kontakt:
Koneeeeee
Ubjedljivo najbolji igrac.Bravo macko.
Ubjedljivo najbolji igrac.Bravo macko.
Kakva akcija
Kapitulacija
Kapitulacija
Na kraju ih baš ubili u 2 pol... Samo neka se te male lagano pobjeđuju.. Sad hoce li to biti dovoljno na kraju, mozda i hoce 
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
- Cassano2024
- Kontakt:
Dobro ispade na kraju. Bolji smo ali stvarno ružno igramo. Koliko imamo utakmica do sjedećeg derbija... hoću reći poraza? . 
Mali Romano dobro izgleda. Ima nešto u njemu. Žao mi faraonovog gola.
Mali Romano dobro izgleda. Ima nešto u njemu. Žao mi faraonovog gola.
Commando Ultrà Curva Sud
Sa Milanom igramo 25 januara tako da pisi tad poraz
Sreca Obala Slonovace je ispala pa se vraca Ndicka.
Sreca Obala Slonovace je ispala pa se vraca Ndicka.
Dobro drugo poluvrijeme. Racunamo li povredu Fergusona, falilo je 9 vaznih igraca. To nije malo. Kako je doslo do toga, ne znam. Problem je sto sada ide ubitacan tempo i igranje svaka tri dana. Ubjedjen sam da su nas odsustva kostala poraza i od Juvea i od Atalante.
Sto se tice mercata, Zirkzee tesko, ovaj mali iz Marseja nije neko ko ce odma podici kvalitet. Sto se mene tice dovoljan je Raspadori i mislim da ce se on desiti. Neka igra ljevog poluspica. Ako ti Dybala, Ferguson i Dovbyk nisu dovoljni da rotiras u napadu onda ga j... Desno imas Soulea, Baileya i Dybalu po potrebi. Ljevo Rasp, Sarawy i Dybala + Bailey po potrebi. Jbg uvedi ih u formu, imao bi 7 igraca u napadu a 3 pozicije se koriste. Plus Pelegrini. Kad se zavrsi sezona bit ce mjesta koliko hoces i dovodi. Da, i Baldanzi je tu, mada njega treba ispratiti. Decko je smijesan igrac. Sa sesnaest jedva dobaci do gola.
Raspadori je potreban jer igra dobro desnom i dobar je po ljevoj strani. Imamo samo jednog izrazitog desnjaka a to je Sarawy.
Vidim pominje se i Dragusin. Koji ce nam djavo. Jedino ako je prilika da se jeftino kupi nakon posudbe. Jer ne bi bio los ulov s obzirom da je mlad. Ako je samo do ljeta, nema potrebe. Van forme je, nije dugo igrao a imamo 3 prva stopera plus poljaka i Gilardija i Celika. Gilardi je doduse defanzivna rupa i na njega smo bacili 10 miliona. Igrac za Cremonesea. Poljak je druga prica. Iznimno ozbiljan potencijal.
Po meni nakon Raspadorija prioritet je veznak. Pisili jos uvijek tanak. Kone ce se istrositi kao i Cristante. Imamo Konea, Cristantea i marokanca koji jos nece biti u opticaju neka dva kola plus jedno da se dozove. Dakle, svega tri ozbiljna centralna vezna. Tu ce faliti energije uskoro. Raspadori i veznjak i kljucaj radnju.
Na ljeto stoper umijesto loseg Gilardija, bek desni umijesto Tsimikasa, i najmanje 3-4 igraca u napadu. Sarawy, Pelegrini, Dybala, Bailey, Ferguson..svima istice ugovor.
Cak i Raspadori ako dodje bit ce to posudba.
Nek nam je bog na pomoci za napad naredne sezone. Samo Soule i ona pratljaca Dovbyk imaju duze ugovore. Dovbyka cemo gledati da uvaljamo nekome.
Nek pokusaju produzoti Dybalu i Pelegrinija za manje para pa mozda cak i Sarawya na jos godinu. Iako su prva dva pacijenti tj. vise su za bolnice ali ako pristanu na manje ugovore mogu biti potrebna dubina. Inace ce nam trebati 100 miliona samo za napad. Bailey sigurno nece biti kupljen, Ferguson jako jako tesko. Nekonstantan je za 40 miliona..mada nije bez talenta. Masara je ipak us...o motku. Doci cemo u poziciju da produzavamo ugovore rovitim igracima jer necemo moci popuniti napad. Jednostavno na ljeto nije doveo nikoga u napadu za stalno i imat cemo problem na ljeto. Sada tesko mozemo dovesti nesto dobro. Moramo se rijesiti ovih sto su tu a to tesko ide, a drugo izbor je jako tanak. Nikome se ne gube napadaci koji vrijede u januaru. Zato Raspadori i jeste kao **** Ronaldo trenutno.
Elem, ne vjerujem u top 4. Inter i Napoli su jaci. Inter ce biti prvak. Milan nema europu a Juventus sada ima trenera da valja i imat ce naklonost sudija da ih se ugura u top 4. Mi mozemo u Ligu Prvaka ako Italija dobije to 5 mijesto ili da osvojimo LE. Kroz ligu tesko. Realno, pokazali smo da se ukebjano protiv svakog boljeg kluba. Mozda se to promijeni u drugom dijelu sezone. Pored malih tekmi, moras dobiti i ponekog direktnog rivala jbg.
Sto se tice mercata, Zirkzee tesko, ovaj mali iz Marseja nije neko ko ce odma podici kvalitet. Sto se mene tice dovoljan je Raspadori i mislim da ce se on desiti. Neka igra ljevog poluspica. Ako ti Dybala, Ferguson i Dovbyk nisu dovoljni da rotiras u napadu onda ga j... Desno imas Soulea, Baileya i Dybalu po potrebi. Ljevo Rasp, Sarawy i Dybala + Bailey po potrebi. Jbg uvedi ih u formu, imao bi 7 igraca u napadu a 3 pozicije se koriste. Plus Pelegrini. Kad se zavrsi sezona bit ce mjesta koliko hoces i dovodi. Da, i Baldanzi je tu, mada njega treba ispratiti. Decko je smijesan igrac. Sa sesnaest jedva dobaci do gola.
Raspadori je potreban jer igra dobro desnom i dobar je po ljevoj strani. Imamo samo jednog izrazitog desnjaka a to je Sarawy.
Vidim pominje se i Dragusin. Koji ce nam djavo. Jedino ako je prilika da se jeftino kupi nakon posudbe. Jer ne bi bio los ulov s obzirom da je mlad. Ako je samo do ljeta, nema potrebe. Van forme je, nije dugo igrao a imamo 3 prva stopera plus poljaka i Gilardija i Celika. Gilardi je doduse defanzivna rupa i na njega smo bacili 10 miliona. Igrac za Cremonesea. Poljak je druga prica. Iznimno ozbiljan potencijal.
Po meni nakon Raspadorija prioritet je veznak. Pisili jos uvijek tanak. Kone ce se istrositi kao i Cristante. Imamo Konea, Cristantea i marokanca koji jos nece biti u opticaju neka dva kola plus jedno da se dozove. Dakle, svega tri ozbiljna centralna vezna. Tu ce faliti energije uskoro. Raspadori i veznjak i kljucaj radnju.
Na ljeto stoper umijesto loseg Gilardija, bek desni umijesto Tsimikasa, i najmanje 3-4 igraca u napadu. Sarawy, Pelegrini, Dybala, Bailey, Ferguson..svima istice ugovor.
Cak i Raspadori ako dodje bit ce to posudba.
Nek nam je bog na pomoci za napad naredne sezone. Samo Soule i ona pratljaca Dovbyk imaju duze ugovore. Dovbyka cemo gledati da uvaljamo nekome.
Nek pokusaju produzoti Dybalu i Pelegrinija za manje para pa mozda cak i Sarawya na jos godinu. Iako su prva dva pacijenti tj. vise su za bolnice ali ako pristanu na manje ugovore mogu biti potrebna dubina. Inace ce nam trebati 100 miliona samo za napad. Bailey sigurno nece biti kupljen, Ferguson jako jako tesko. Nekonstantan je za 40 miliona..mada nije bez talenta. Masara je ipak us...o motku. Doci cemo u poziciju da produzavamo ugovore rovitim igracima jer necemo moci popuniti napad. Jednostavno na ljeto nije doveo nikoga u napadu za stalno i imat cemo problem na ljeto. Sada tesko mozemo dovesti nesto dobro. Moramo se rijesiti ovih sto su tu a to tesko ide, a drugo izbor je jako tanak. Nikome se ne gube napadaci koji vrijede u januaru. Zato Raspadori i jeste kao **** Ronaldo trenutno.
Elem, ne vjerujem u top 4. Inter i Napoli su jaci. Inter ce biti prvak. Milan nema europu a Juventus sada ima trenera da valja i imat ce naklonost sudija da ih se ugura u top 4. Mi mozemo u Ligu Prvaka ako Italija dobije to 5 mijesto ili da osvojimo LE. Kroz ligu tesko. Realno, pokazali smo da se ukebjano protiv svakog boljeg kluba. Mozda se to promijeni u drugom dijelu sezone. Pored malih tekmi, moras dobiti i ponekog direktnog rivala jbg.
Kad se vrati Ndicka obrana uz Svilara je top, Poljak i Ghilardi su solidni kad igraju s 2 od ove trojice,oboje kad igraju propuh.... Wesly treba desno a onda gdje s Čelikom? Taman ga mislio popljuvat al 2 pol je fino odigrao,Angelino tko zna šta je s njim,grk je kriminalan... Vezni red uz Konea nema kruha, Cristante je ok za ove slabije momcadi, marokanac se jos treba nametnuti,Pisili posudba pa tek onda vidjeti sta i kako.. Ako se dovede Raspadori to je velika nadopuna a što s ostalima?
Pelegrini osim gola u derbiju, šta on pokazuje? Uspori svaki napad, 1 na 1 proci tesko, u Torinu bi vjv bio na klupi... Dybala koliko god mi drag bio ali je pao u formi i sa stalnim ozljedama je igrac za Mls... Baily je smjesan igrac koj je stalno ozljeđen, Elsha je i odigrao nešto ali njegov nogomet je na top razini gotov... Dovbyk i Ferguson su loši i k tome uvijek je jedan od njih ozljeđen... Da dovedu još nekog uz Raspadorija bi nam puno znacilo baš..
Pelegrini osim gola u derbiju, šta on pokazuje? Uspori svaki napad, 1 na 1 proci tesko, u Torinu bi vjv bio na klupi... Dybala koliko god mi drag bio ali je pao u formi i sa stalnim ozljedama je igrac za Mls... Baily je smjesan igrac koj je stalno ozljeđen, Elsha je i odigrao nešto ali njegov nogomet je na top razini gotov... Dovbyk i Ferguson su loši i k tome uvijek je jedan od njih ozljeđen... Da dovedu još nekog uz Raspadorija bi nam puno znacilo baš..
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Fergusona je kao krenulo, valjda sad ova povreda ne bude duza. Bitna 3b sinoc, dobro je da se vraca Ndicka, znaci dosta nazad.
embrace the chaos
Donyell Malen

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Ohladi nas Raspadori, Massara je bas nemac pojma. 2-3 pojacanja su must ako se zeli lp.
embrace the chaos
Najjači je brat, čeka ga deset dana. Potpuni amater, mislim da je vjerovatno najlošiji SD nakon Monchi-ere.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Bacio malo oko sta piše štampa koja prati klub pa strašno.. Da je takav idiot Massara... Ljetos sjebao Riosa kojeg je Gasp želio i onda mjesec i pol se navlačio s Sanchom koj ga je 3 puta odyebao.. I šta sad, opet bude 4 ili 5 opcija na posudbu dovedena koju trener ne želi, a onda ce ovaj nezadovoljan stavljat Baldanzija i Pelegrinija na krilo i špicu, i sta smo dobili s tim...
Steta što se nisu ispunile trenerove želje, tko zna šta bi bilo,ovako imamo klowna Masaru i mrtve amere koji valjda ne žele ulagat i opet budemo 6 ili 7...
Steta što se nisu ispunile trenerove želje, tko zna šta bi bilo,ovako imamo klowna Masaru i mrtve amere koji valjda ne žele ulagat i opet budemo 6 ili 7...
Ieri,oggi,domani.
Sempre con te! 🔴🟡
Sempre con te! 🔴🟡
Nema mi ništa gore od prelaznog roka, doslovno nema. Taj period samo otkrije koliko klub zapravo ima amatera. Gasperini je već napravio pritisak i na vlasnike i na sportskog direktora, od toga očigledno nema ništa. Čovjeku se nema šta zamjeriti, vodi nas u skladu (možda i malo iznad) očekivanja. Jasno, ne možeš biti četvrti da ne dobijaš utakmice protiv ekipa sličnog kvaliteta, ali već smo navikli da smo EL momčad. Tako će i ostati.
Najjače su mi ove priče za djecu, kao FFP, a koja je kazna ako se prekrši? Eventualno izbacivanje iz evropskih takmičenja
, strašno me pogađa to što nećemo igrati nebitne EL utakmice. Ipak, koliko god očekivao ovakav scenarij što se tiče transfera, nevjerovatno mi je da čovjek nakon onakve blamaže sa Sanchom, nije bio u stanju dogovoriti yebenog Raspadorija.
Najjače su mi ove priče za djecu, kao FFP, a koja je kazna ako se prekrši? Eventualno izbacivanje iz evropskih takmičenja
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.