Treba Zeljo vratiti Karica i dovesti Milaka
Samo da Europu izborimo
Treba Zeljo vratiti Karica i dovesti Milaka
Klub bi se ugasio da nije za tebe !!! I opet im ne valjas...
Prvi put da se u zivotu s tobom slažem. Stila je bio magija. Jbga. Mogo je još dalje dogurat, ali i ovako je bio dobar. Šteta sto nije dao vise za reprezentaciju. Samo 2 tekme osim prijateljskih. Nije možda najtalentovaniji ali top 5 sigurno.Pact1921 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:04Nemoj stavljati stilu u ovo sve. Stila je mozda najtalentovaniji igrac iz Bosne nakon rata. Jedini problem sto su njega povrede sahranile i nije imao kontinuitet jer taman zaigra povrijedi se i nema ga 2 mjeseca.NoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:00Ma vidi bio je Stilic sa jos vecim panjevima i radio je cudajurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2026, 19:54Ima Nodijeva logike za pare koje dobija bi trebao bit prevaga a nije.
Nego se Nodi od emocija ne zna izraziti. On bi da mu klub dominira a nije slučaj.
Milosevic precijenjen igrac koji prvo ne moze da trci, a drugo u nogama nema ni 5% stilica, trece prije njegovog dolaska bili smo prvi na tabeli i ta prica da nema s kim da igra pada u vodu
S kim to Cvetanoski igra?
Jos njemu puno teza pozicija, pa opet zabija i asistira
E cuj dok nije bilo Milosevica prvi bili. Joj argumenta..jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:11Prvi put da se u zivotu s tobom slažem. Stila je bio magija. Jbga. Mogo je još dalje dogurat, ali i ovako je bio dobar. Šteta sto nije dao vise za reprezentaciju. Samo 2 tekme osim prijateljskih. Nije možda najtalentovaniji ali top 5 sigurno.Pact1921 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:04Nemoj stavljati stilu u ovo sve. Stila je mozda najtalentovaniji igrac iz Bosne nakon rata. Jedini problem sto su njega povrede sahranile i nije imao kontinuitet jer taman zaigra povrijedi se i nema ga 2 mjeseca.NoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:00
Ma vidi bio je Stilic sa jos vecim panjevima i radio je cuda
Milosevic precijenjen igrac koji prvo ne moze da trci, a drugo u nogama nema ni 5% stilica, trece prije njegovog dolaska bili smo prvi na tabeli i ta prica da nema s kim da igra pada u vodu
S kim to Cvetanoski igra?
Jos njemu puno teza pozicija, pa opet zabija i asistira
Znaci Radovac, Milosevic, Konings zajedno 1 gol i 3 asistencije
Nodi đaba se trudiš. Ljudi su ograničeni.NoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:26Znaci Radovac, Milosevic, Konings zajedno 1 gol i 3 asistencije
Lagumdzija sam 3 gola i 3 asistencije
Plus cist ponisten gol protiv borca i cista ponistena asistencija protiv zrinjskog
S kim je Lagumdzija igro ako Milosevic nema s kim?
Ne znam sta vise treba da uzmemo za argument
Ako je Milosevic doveden da cuva posjed onda je dobar![]()
Pogotovo jer ste druga ekipa lige odozdo po posjedu. Dakle nije ni sacuvao.NoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:26Znaci Radovac, Milosevic, Konings zajedno 1 gol i 3 asistencije
Plus cist ponisten gol protiv borca i cista ponistena asistencija protiv zrinjskog
Realno treba ga otjerati, da nije dosao sad bi u bod bili sa borcemNoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:26Znaci Radovac, Milosevic, Konings zajedno 1 gol i 3 asistencije
Eto dosli smo do poente sa ili bez njeg isto, sto znaci da nije prevaga i igrac koji donosi razliku, a to se od njeg ocekivalo
Ne razumijes se u fudbal i tacka. Ne moze biti prevaga kad nema s kim i ne igra svoju poziciju. Ne znam jel ti se treba crtati?NoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:44Eto dosli smo do poente sa ili bez njeg isto, sto znaci da nije prevaga i igrac koji donosi razliku, a to se od njeg ocekivalo
Nasa liga napreduje i sve je manje mjesta za spore igrace, a on nije majstor kao Stila da moze nadoknaditi nedostatak trcanja igrom sa loptom
Ne treba ga sad tjerati, tek je dosao i neka ga
Hocu da kazem da ne vidim smisao u njegovom dolasku
I da nismo trebali Dana pustit, a pogotovo ne u nekog konkuretna
Vidjet ces da ce Gojak, Ibraheem, Dragovic, Korora pokazati vise od Milosevica u drugom dijelu, a i ovi koji su na meti poput Rakica, Jaganjaca
Eto ti se razumijes
A što si se natovario na Miloševića večeras, je l' to zbog prezimena? Nije 95', odvadi malo.NoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:00Eto ti se razumijes![]()
Sto je doveden Milosevic?
Koja mu je uloga?
Sto nismo tad umjesto njega doveli cmf igraca?
Jesam li govorio da nam trebaju cmf i napadac?
Ako ni jedan igrac ne valja, onda to znaci da nije do Adzema
Treba da budes zahvalan Adzemu sto je doveo Milosevica, jer ne bi sad imali ni jednog majstora u ekipi
Ovo sto on radi mogu i oni od 150 kila bolje da ste boba platili 1000 marak i on bi cuvao loptu
Zato sto tvrde da je Milosevic najkorisniji, najbolji igrac Zelje i kazu da Lagumdzija nista ne valjaLoveFootball1987 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:10
A što si se natovario na Miloševića večeras, je l' to zbog prezimena? Nije 95', odvadi malo.
Ljudino upali Arena Sport Premium 1, i uzivaj u fudbalu. Svako ima pravo na svoje mišljenje, i realno Milosevic je izmislio igru za mlađanu šipku iz Rijeke.NoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:12Zato sto tvrde da je Milosevic najkorisniji, najbolji igrac Zelje, a neki kazu da Lagumdzija nista ne valjaLoveFootball1987 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:10
A što si se natovario na Miloševića večeras, je l' to zbog prezimena? Nije 95', odvadi malo.
On je doveo i ove preplacene oyebine iz Holandije, zavalio nas posteno s njihovim ugovorima.
Ne znam na kojoj si strani ali Osim koliko je uzeo Zelji toliko je i donio svojom sposobnoscu "za stolom" da razni levati ne deru vas.On vas je najmanje zavalio kada pogledam ko vas je sve derao i koliko,od trenera,sd,igraca,dezurni lopova.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:34On je doveo i ove preplacene oyebine iz Holandije, zavalio nas posteno s njihovim ugovorima.
Ma nisam ja u tim klanovima Amar vs Miske.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:39
Ne znam na kojoj si strani ali Osim koliko je uzeo Zelji toliko je i donio svojom sposobnoscu "za stolom" da razni levati ne deru vas.On vas je najmanje zavalio kada pogledam ko vas je sve derao i koliko,od trenera,sd,igraca,dezurni lopova.
Ipak vam je uz oca najbitnija licnost kluba i one parole su debilne kao npr i skidanje dresova djeci u zadnjem kolu.Bas vam grupa nelogicne poteze povlaci.
Lagumdzija nije nista spec. uradio u Zelji,vecinu utakmica je zapravo odigrao lose.NoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:12Zato sto tvrde da je Milosevic najkorisniji, najbolji igrac Zelje i kazu da Lagumdzija nista ne valjaLoveFootball1987 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:10
Ja nikad ne bih Lagumdziju dao bas zbog toga sto nemamo neku jaku ekipu
Lagumdzija je davao, asistirao, spasavao golove i to kao dmf igrac
Sa svoje 23 godine prije ces uzeti pare na njemu nego na Milosevicu koji fakat nista posebno nije uradio
Jebote Lagumdzija je petom golove davo, a nije napadac, nije amf, nije krilo
Trenutno korisnika/ca: 1981oldschool, 19vendetta87, Balorda i 51 gost.