Pitarski lobi ? Koja je yebena logika i korist pitarima da igrac koji vise veze nema s njima ode negdje ?
Majko mila, pa sta rade u Austriji, sto te ne smjeste u adrkvatnu ustanovu vise ???
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Pitarski lobi ? Koja je yebena logika i korist pitarima da igrac koji vise veze nema s njima ode negdje ?
Pratis utakmice preko reelsa pa nisi kompetentan za diskusiju na tu temu izvini.
Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine uskoro bi mogla dobiti novo ime u svojim redovima. Riječ je o mladom talentu Lorisu Husiću, koji nastupa za omladinski tim minhenskog 1860.
Direktor reprezentacije Emir Spahić navodno intenzivno radi na tome da Husić u budućnosti obuče dres Zmajeva. Mladi fudbaler je nedavno izvadio bh. pasoš, što je otvorilo mogućnost da se priključi jednoj od omladinskih selekcija BiH.
Može ako želi. Djed mu iz Banja Luke.
Kako ja ovo tumačim, htio je tada ostaviti odškrinuta vrata dok vidi hoće li ga pozvati Srbija, ako ne - pristao bi igrati za nas, ali tu je stala komunikacija s naše strane. I nije neki transfer, vidim da nije više bio ni toliko redovan u zadnje vrijeme u Plzenu.“Pričali smo dosta prije godinu dana. Pričali smo nekoliko puta, ali neke stvari se nisu poklopile. Ništa se konkretno nije desilo. Mislio sam da mi treba malo više vremena da razmislim o cijeloj situaciji, a njima je trebao igrač odmah i na kraju se ništa nije desilo. Nisam mogao da donesem odluku tako brzo i onda u tom trenutku nisam promijenio reprezentaciju“ – rekao je Marković kojeg smo pitali da li je tačno da je odbio da igra za Zmajeve:
“Ne mogu da kažem da sam odbio. U tom trenutku nisam bio spreman na taj poziv. Nemam šta više da dodam na tu temu.”
Na fejsu Aldin prati Dzeku, nas savez i stranicu "Armija Republike Bosne i Hercegovine"
Nije on ni kvalitet za nas gledao sam ga u Plzenu
Krajišnik je to. Praćenje Armije RBiH je sastavni dio osnovnog kućnog vaspitanja.
Ucini mi se na sekundu da je u Slobodu dosao zbog ove zvijezde na vrhu