Realno treba ga otjerati, da nije dosao sad bi u bod bili sa borcemNoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:26Znaci Radovac, Milosevic, Konings zajedno 1 gol i 3 asistencije
Lagumdzija sam 3 gola i 3 asistencije
Plus cist ponisten gol protiv borca i cista ponistena asistencija protiv zrinjskog
S kim je Lagumdzija igro ako Milosevic nema s kim?
Ne znam sta vise treba da uzmemo za argument
Ako je Milosevic doveden da cuva posjed onda je dobar![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
Eto dosli smo do poente sa ili bez njeg isto, sto znaci da nije prevaga i igrac koji donosi razliku, a to se od njeg ocekivalo
Nasa liga napreduje i sve je manje mjesta za spore igrace, a on nije majstor kao Stila da moze nadoknaditi nedostatak trcanja igrom sa loptom
Ne treba ga sad tjerati, tek je dosao i neka ga
Hocu da kazem da ne vidim smisao u njegovom dolasku
I da nismo trebali Dana pustit, a pogotovo ne u nekog konkuretna
Vidjet ces da ce Gojak, Ibraheem, Dragovic, Korora pokazati vise od Milosevica u drugom dijelu, a i ovi koji su na meti poput Rakica, Jaganjaca
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 jan 2026, 20:54, ukupno mijenjano 5 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ne razumijes se u fudbal i tacka. Ne moze biti prevaga kad nema s kim i ne igra svoju poziciju. Ne znam jel ti se treba crtati?NoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 20:44Eto dosli smo do poente sa ili bez njeg isto, sto znaci da nije prevaga i igrac koji donosi razliku, a to se od njeg ocekivalo
Nasa liga napreduje i sve je manje mjesta za spore igrace, a on nije majstor kao Stila da moze nadoknaditi nedostatak trcanja igrom sa loptom
Ne treba ga sad tjerati, tek je dosao i neka ga
Hocu da kazem da ne vidim smisao u njegovom dolasku
I da nismo trebali Dana pustit, a pogotovo ne u nekog konkuretna
Vidjet ces da ce Gojak, Ibraheem, Dragovic, Korora pokazati vise od Milosevica u drugom dijelu, a i ovi koji su na meti poput Rakica, Jaganjaca
Fk Željezničar.
Eto ti se razumijes
Sto je doveden Milosevic?
Koja mu je uloga?
Sto nismo tad umjesto njega doveli cmf igraca?
Jesam li govorio da nam trebaju cmf i napadac?
Ako ni jedan igrac ne valja, onda to znaci da nije do Adzema
Treba da budes zahvalan Adzemu sto je doveo Milosevica, jer ne bi sad imali ni jednog majstora u ekipi
Ekonomicnije da ste boba platili 1000 maraka i on bi cuvao loptu
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
A što si se natovario na Miloševića večeras, je l' to zbog prezimena? Nije 95', odvadi malo.NoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:00Eto ti se razumijes![]()
Sto je doveden Milosevic?
Koja mu je uloga?
Sto nismo tad umjesto njega doveli cmf igraca?
Jesam li govorio da nam trebaju cmf i napadac?
Ako ni jedan igrac ne valja, onda to znaci da nije do Adzema
Treba da budes zahvalan Adzemu sto je doveo Milosevica, jer ne bi sad imali ni jednog majstora u ekipi
Ovo sto on radi mogu i oni od 150 kila bolje da ste boba platili 1000 marak i on bi cuvao loptu
Iskreno ne znam sta ti sa takvim sposobnostima radis na forumu, Alonso vapi za asistentima tvojih kvaliteta, ne gubi vrijeme pravac Real Madrid, koji ces ***** na forumu da komentarises jednu od najgorih liga evrope.
Zato sto tvrde da je Milosevic najkorisniji, najbolji igrac Zelje i kazu da Lagumdzija nista ne valjaLoveFootball1987 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:10
A što si se natovario na Miloševića večeras, je l' to zbog prezimena? Nije 95', odvadi malo.
Ja nikad ne bih Lagumdziju dao bas zbog toga sto nemamo neku jaku ekipu
Lagumdzija je davao, asistirao, spasavao golove i to kao dmf igrac
Sa svoje 23 godine prije ces uzeti pare na njemu nego na Milosevicu koji fakat nista posebno nije uradio
Jebote Lagumdzija je petom golove davo, a nije napadac, nije amf, nije krilo
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 11 jan 2026, 21:18, ukupno mijenjano 2 puta.
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
LoveFootball1987
- Kontakt:
Ljudino upali Arena Sport Premium 1, i uzivaj u fudbalu. Svako ima pravo na svoje mišljenje, i realno Milosevic je izmislio igru za mlađanu šipku iz Rijeke.NoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:12Zato sto tvrde da je Milosevic najkorisniji, najbolji igrac Zelje, a neki kazu da Lagumdzija nista ne valjaLoveFootball1987 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:10
A što si se natovario na Miloševića večeras, je l' to zbog prezimena? Nije 95', odvadi malo.
-
19vendetta87
- Kontakt:
On je doveo i ove preplacene oyebine iz Holandije, zavalio nas posteno s njihovim ugovorima.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ne znam na kojoj si strani ali Osim koliko je uzeo Zelji toliko je i donio svojom sposobnoscu "za stolom" da razni levati ne deru vas.On vas je najmanje zavalio kada pogledam ko vas je sve derao i koliko,od trenera,sd,igraca,dezurni lopova.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:34On je doveo i ove preplacene oyebine iz Holandije, zavalio nas posteno s njihovim ugovorima.
Ipak vam je uz oca najbitnija licnost kluba i one parole su debilne kao npr i skidanje dresova djeci u zadnjem kolu.Bas vam grupa nelogicne poteze povlaci.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
19vendetta87
- Kontakt:
Ma nisam ja u tim klanovima Amar vs Miske.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:39
Ne znam na kojoj si strani ali Osim koliko je uzeo Zelji toliko je i donio svojom sposobnoscu "za stolom" da razni levati ne deru vas.On vas je najmanje zavalio kada pogledam ko vas je sve derao i koliko,od trenera,sd,igraca,dezurni lopova.
Ipak vam je uz oca najbitnija licnost kluba i one parole su debilne kao npr i skidanje dresova djeci u zadnjem kolu.Bas vam grupa nelogicne poteze povlaci.
Respekt za sve sto je uradio za klub, ali smatram da nema smisla vracati trenere nazad koje smo jednom tjerali.
Upravo nas je to kostalo sa Adzemom.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- imekorisnicko
- Kontakt:
Lagumdzija nije nista spec. uradio u Zelji,vecinu utakmica je zapravo odigrao lose.NoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:12Zato sto tvrde da je Milosevic najkorisniji, najbolji igrac Zelje i kazu da Lagumdzija nista ne valjaLoveFootball1987 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:10
Sa svoje 23 godine prije ces uzeti pare na njemu nego na Milosevicu koji fakat nista posebno nije uradio
Milosevic je bolji igrac.
Ovo ne znaci da se pustanje Lagumdzije nece pokazati kao greska,zanimljiv je igrac.
- jurisicduska
- Kontakt:
Mi smo ko grad sto se toga tiče ****. Zaboravljamo brzo sve. Ne znam kako se ime Amara Osima dovodi uopste u ove glupe rasprave.
Taj vam je čovjek dao priliku da se danas uopste raspravljate i diskutujete o fudbalu recimo. Zamislite da vas ljudi gledaju ko onog iz gabele a na tom bi nivou bili otprilike u ocima ljudi da nije Amara. Mislim ovo vam dajem jedan glup primjer ali je objektivno tako.
Amar Osim je Željeznicar i Željezničar je Amar Osim
Taj vam je čovjek dao priliku da se danas uopste raspravljate i diskutujete o fudbalu recimo. Zamislite da vas ljudi gledaju ko onog iz gabele a na tom bi nivou bili otprilike u ocima ljudi da nije Amara. Mislim ovo vam dajem jedan glup primjer ali je objektivno tako.
Nikakvi igrači, jedan i drugi.imekorisnicko je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:52Lagumdzija nije nista spec. uradio u Zelji,vecinu utakmica je zapravo odigrao lose.NoDi80 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:12Zato sto tvrde da je Milosevic najkorisniji, najbolji igrac Zelje i kazu da Lagumdzija nista ne valjaLoveFootball1987 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:10
Milosevic je bolji igrac.
Ovo ne znaci da se pustanje Lagumdzije nece pokazati kao greska,zanimljiv je igrac.
jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:54Mi smo ko grad sto se toga tiče ****. Zaboravljamo brzo sve. Ne znam kako se ime Amara Osima dovodi uopste u ove glupe rasprave.
- jurisicduska
- Kontakt:
Zeljeznicar ima 15 trofeja u BiH.Akrep je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:56jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:54Mi smo ko grad sto se toga tiče ****. Zaboravljamo brzo sve. Ne znam kako se ime Amara Osima dovodi uopste u ove glupe rasprave.
Amar Osim je Željeznicar i Željezničar je Amar Osim![]()
![]()
![]()
Amar je osvojio 10 od tih 15
Svaka dodatna rasprava s budalama je suvišna.
Bez njeg bi imali titulu kup i superkup i bili na nivou Modrice.
Osvajao duple krune.
Igrao utakmice kakve necete možda vise nikad odigrat.
Etc etc.
Pravio igrače
Sam plaćao igrače iz svog džepa da bi se vi kitili tim
Napravio vas najtrofejnijim kako njega nema ode to
Amar Osim je sve sto vi jeste, porodica Osim da ne govorim. Samo ga debil može uporediti sa bilo kim drugim.
jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2026, 22:01Zeljeznicar ima 15 trofeja u BiH.Akrep je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:56jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:54Mi smo ko grad sto se toga tiče ****. Zaboravljamo brzo sve. Ne znam kako se ime Amara Osima dovodi uopste u ove glupe rasprave.
Amar Osim je Željeznicar i Željezničar je Amar Osim![]()
![]()
![]()
Osvajao duple krune.
Etc etc.
Pravio igrače
Amar Osim je sve sto vi jeste, porodica Osim da ne govorim. Samo ga debil može uporediti sa bilo kim drugim.
- jurisicduska
- Kontakt:
E tako se mi vama smijemo otkako nema Osima. Grohotom.Akrep je napisao/la: ↑11 jan 2026, 22:21jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2026, 22:01Zeljeznicar ima 15 trofeja u BiH.
Osvajao duple krune.
Etc etc.
Pravio igrače
Amar Osim je sve sto vi jeste, porodica Osim da ne govorim. Samo ga debil može uporediti sa bilo kim drugim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od njegovih titula osvojili ste isti broj trofeja kao Olimpic.
jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2026, 22:23E tako se mi vama smijemo otkako nema Osima. Grohotom.Akrep je napisao/la: ↑11 jan 2026, 22:21jurisicduska je napisao/la: ↑11 jan 2026, 22:01
Zeljeznicar ima 15 trofeja u BiH.
Osvajao duple krune.
Etc etc.
Pravio igrače
Amar Osim je sve sto vi jeste, porodica Osim da ne govorim. Samo ga debil može uporediti sa bilo kim drugim.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Od njegovih titula osvojili ste isti broj trofeja kao Olimpic.bliže bili ispast nego osvojit titulu
Može i smajli. Jak odgovor. Posebno mi se svidio dio gdje si objasnio zašto nisam u pravu.Balorda je napisao/la: ↑11 jan 2026, 16:42Nemanja99 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 15:24U europskim utakmicama sude neutralni suci, tako da poluamateri bez problema pariraju Vrapčići Futbol Kulübüu.
Koeficijent je broj koji stoji uz neku varijablu i njome se množi. Kvocijent je rezultat dijeljenja dvaju brojeva; kod tebe je jedan od bitnih kvocijenata ispod devedeset, unatoč Dunning–Krugerovu efektu.
Dalje, što se tiče interpunkcijskih znakova, slijedit ću pravopis kako bih zadovoljio vaše stroge standarde.
Sada možeš baciti neki dubokoumni oneliner.![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.