Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Dobit će karinu ako ovako budu igrali. Do sad si barem bio bolji. Ovo večeras je 
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
L'arbitro e l'alibi dei perdenti.
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Napoli nije moga vise od sudija. Samo na kraju pogledati, boni odnosi politana nista ne svira umalo go, 15 sec kasnije svira faul nad bonijem sa manje kontakta.
O penalu ne bi trosio rijeci, jer ce oni reci po pravilima al ono nad fulkrugom protiv genove je cist start.
O penalu ne bi trosio rijeci, jer ce oni reci po pravilima al ono nad fulkrugom protiv genove je cist start.
Igrači intera ubedljivo najveći padavičari u ligi
Da kopiram post od jučer:
Biscione je napisao/la: ↑10 jan 2026, 17:19Čist penal po pravilima al treba promjenit pravila da se takvi penali ne sviraju. Penal se s razlogom zove "najstrožija kazna" i nema smisla da se svira za nesretne situacije (slučajno pogodi braniča u ruku iako lopta nije ni išla prema golu ili kao ova gore situacija gdje branič nagazi napadača nakon što je ovaj već ošutao (ili centrirao) i lopta otišla negdje daleko od gola). Realno danas su preko 50% penala pokloni i stvarno nema smisla, nekad ekipa ne bi dala gol do sutra i posere ih takva situacija gdje nekog slučajno pogodi u ruku i zabiju ni krivi ni dužni.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Jel stvarno misliš da je taj duel Bonnya i Politana faul?ronaldo99 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 22:51Napoli nije moga vise od sudija. Samo na kraju pogledati, boni odnosi politana nista ne svira umalo go, 15 sec kasnije svira faul nad bonijem sa manje kontakta.
Penal jest po pravilima. Za mene nije ni p od penala.
Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
- Juventinisimo
- Kontakt:
Ovo opet pokrali 5ektase?? Sramota, ako 5ekta ne osvoji, prvenstvo neregularno...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
McTominay
dugo nije bilo u Calciu ovakvog veznog igrača...kakav radijus kretanja čovjek ima i kako igra i naprijed i nazad strasno...kad god sam gledao Napoli čovjek je izdominirao, a tako jednostavno igra...
Čovek je sam razvalio citav vezni red protivnika. Kao i Hojlund koji je Akanjia unistio u svakom duelu .
Dobar Napoli sinoc. Jos im falili Lukaku, KDB, Anguissa, Neres ....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Po meni imaju najbolji tim kad budu u fullu, bolji su mi od intera. I naravno vodjeni sa boljim strucnjakom sa klupe.
Napoli i Inter dvije ekipe koje bi trebale odlucivati za prvaka. Ostalo ide mi, juve, roma. Ako se nekome desi neki niz moze iznenaditi ove dvije ekipe pa im oteti da tako kazem prvenstvo njima.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne bih ja ni vas otpisao za Skudeto, igrate do kraja sezone jednom sedmično, znači bićete ako ništa uvijek svježi kada dođe utakmica. Mi, Inter i Napoli imamo dodatne dvije utakmice Lige šampiona u Januaru, pogotovo mi i Napoli gdje moramo dobiti obje da osiguramo plejof, plus Kup početkom Februara.ronaldo99 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 17:21Po meni imaju najbolji tim kad budu u fullu, bolji su mi od intera. I naravno vodjeni sa boljim strucnjakom sa klupe.
Napoli i Inter dvije ekipe koje bi trebale odlucivati za prvaka. Ostalo ide mi, juve, roma. Ako se nekome desi neki niz moze iznenaditi ove dvije ekipe pa im oteti da tako kazem prvenstvo njima.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Pogotovo ako si ga gledao samo protiv Intera. Ove sezone ukupno 5 golova ali od toga 3 protiv Intera.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Pa napisao sam, mi , juve i roma moze se nekome omaketi. Al po meni su ove dvije ekipe najkvalitetnije. Napoli gura bukvalno bez pola prvih 11 skoro pola prvenstva.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 17:50Ne bih ja ni vas otpisao za Skudeto, igrate do kraja sezone jednom sedmično, znači bićete ako ništa uvijek svježi kada dođe utakmica. Mi, Inter i Napoli imamo dodatne dvije utakmice Lige šampiona u Januaru, pogotovo mi i Napoli gdje moramo dobiti obje da osiguramo plejof, plus Kup početkom Februara.ronaldo99 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 17:21Po meni imaju najbolji tim kad budu u fullu, bolji su mi od intera. I naravno vodjeni sa boljim strucnjakom sa klupe.
Zašto onda govoriš da sudije namjerno oštećuju Milan da bi Interu namjestili titulu? Zar nije logičnije da vas oštećuju da bi Juvetu namjestili 4. mjesto?
Valjda zato sto smo prijetnja?? Evo logicniji odgovor ne postoji? Vidjeli smo i sinoc ako sudija ne svira var ce, a milanu nije var se ukljucio za identicnu stvar protiv genove. Ili ces ipak reci da ono protiv genove je sve po pravilima i da je to ipak dopusteno gazenje??
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma ne možemo mi i Roma meda realno u borbi za Skudeto, borimo se za to treće ili četvrto mjestoronaldo99 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 17:56Pa napisao sam, mi , juve i roma moze se nekome omaketi. Al po meni su ove dvije ekipe najkvalitetnije. Napoli gura bukvalno bez pola prvih 11 skoro pola prvenstva.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 17:50Ne bih ja ni vas otpisao za Skudeto, igrate do kraja sezone jednom sedmično, znači bićete ako ništa uvijek svježi kada dođe utakmica. Mi, Inter i Napoli imamo dodatne dvije utakmice Lige šampiona u Januaru, pogotovo mi i Napoli gdje moramo dobiti obje da osiguramo plejof, plus Kup početkom Februara.ronaldo99 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 17:21
Po meni imaju najbolji tim kad budu u fullu, bolji su mi od intera. I naravno vodjeni sa boljim strucnjakom sa klupe.
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Zato što samo vama one penale sude, nama nije ni var gledao protiv Lacija i Bolonje kada su gazili Čika, Milanu protiv Đenove ja mislim., samo vama su dva ovakva penala dosudili.
MANIJACI JUG 1987
Imate vi finih igraca, al falio je trener sto ste sad dobili sa Spaletijem. Da je bio od pocetka bilo bi to drugacije ma da i sada sve je to blizu.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:00Ma ne možemo mi i Roma meda realno u borbi za Skudeto, borimo se za to treće ili četvrto mjestoronaldo99 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 17:56Pa napisao sam, mi , juve i roma moze se nekome omaketi. Al po meni su ove dvije ekipe najkvalitetnije. Napoli gura bukvalno bez pola prvih 11 skoro pola prvenstva.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 17:50
Ne bih ja ni vas otpisao za Skudeto, igrate do kraja sezone jednom sedmično, znači bićete ako ništa uvijek svježi kada dođe utakmica. Mi, Inter i Napoli imamo dodatne dvije utakmice Lige šampiona u Januaru, pogotovo mi i Napoli gdje moramo dobiti obje da osiguramo plejof, plus Kup početkom Februara.
Sto se Rome tice ne treba zaboraviti da imaju najbolju odbranu lige i sad ako urade ovih par transfera sto se spominje (Raspadori, Malen) bice oni itekako nezgodni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.