Prva Liga FBiH 2025/26
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: Prva Liga FBiH 2025/26
Ti nekog branio?! Mo'š misliti.
Nego da ostavimo to u stranu. Znači ostavi se isprazne priče, kakvi smo to mi, kakvi ste vi, kakve su Sarajlije.
Pišeš o navućenim penalima za Čelik. Ja ti postavio sliku jedinog penala dosuđenog za Ĉelik. Je li navućen?
Nego da ostavimo to u stranu. Znači ostavi se isprazne priče, kakvi smo to mi, kakvi ste vi, kakve su Sarajlije.
Pišeš o navućenim penalima za Čelik. Ja ti postavio sliku jedinog penala dosuđenog za Ĉelik. Je li navućen?
Opet ti moram reći, jer tebi je lakše metar u guzicu...
Je.bo ti gorecki sve što postoji, pa onda on tebi, jel može? A ja vam obojici je.bem najmilije, može li i tako?
A jeb.ali te i penali, nit me penali nit mrtvi pikaću klub interesuje.
Mrš u 3 pm.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Prije nekog vremena zaintrigirale su me neke informacije iz profesionalne znatizelje u vezi NK Celik, tako da sam saznao dosta toga, tako da bas i nisu idealne stvari kao sto se predstavljaju u javnosti... Istina je da niste u tako losoj situaciji kao prije par godina, mada ste daleko od stabilnog kluba, velika je razlika u finansijskoj moci izmedju Celika i Slobode zahvaljujuci Azmiru koji je investitor u Slobodi a kakvog vi nemate ni na vidiku, istina je da postoje neki problemi u samom gradu izmedju pojedinaca iz vladajuce strukture i Azmira pogotovo poslije skupstine iz koje su odstranjeni oni koji su i doveli Slobodu u ovu situaciju a to bi se trebalo rijesiti jer Azmir ne trazi puno od njih, a isto tako ocekuje se i podrska kantona tako da bi Sloboda trebala biti u jako dobroj finansijskoj situaciji i ako Azmir moze i bez njih jer ima apsolutnu vecinu u skupstini od skora.... Istina je da je fulao sa Jankovicem i vecinom igraca koje je doveo u Slobodu i ova sezona je i de dacto zavrsena za Slobodu sto se tice PL i ne postoji apsolutno nikakav dan D sto se tice u kojem pravcu ce Sloboda. Sloboda ce sigurno ici u pravcu PL ne kao neko ko ce prezivljavati i boriti se za opstanak nego kao neko ko bi se ravnopravno borio za Evropu, to su ciljevi u kom pravcu ce se ici.prisonbreak je napisao/la: ↑11 jan 2026, 23:52Nece ni odgoovriti, na dosta pitanja se ovdje iskuliralo zato sto ih boli istina.
Rade marketing, ali kad uđu u PL, i kad krene loše, otići će sve u 3 lijepe...Skver je napisao/la: ↑12 jan 2026, 00:26Prije nekog vremena zaintrigirale su me neke informacije iz profesionalne znatizelje u vezi NK Celik, tako da sam saznao dosta toga, tako da bas i nisu idealne stvari kao sto se predstavljaju u javnosti... Istina je da niste u tako losoj situaciji kao prije par godina, mada ste daleko od stabilnog kluba, velika je razlika u finansijskoj moci izmedju Celika i Slobode zahvaljujuci Azmiru koji je investitor u Slobodi a kakvog vi nemate ni na vidiku, istina je da postoje neki problemi u samom gradu izmedju pojedinaca iz vladajuce strukture i Azmira pogotovo poslije skupstine iz koje su odstranjeni oni koji su i doveli Slobodu u ovu situaciju a to bi se trebalo rijesiti jer Azmir ne trazi puno od njih, a isto tako ocekuje se i podrska kantona tako da bi Sloboda trebala biti u jako dobroj finansijskoj situaciji i ako Azmir moze i bez njih jer ima apsolutnu vecinu u skupstini od skora.... Istina je da je fulao sa Jankovicem i vecinom igraca koje je doveo u Slobodu i ova sezona je i de dacto zavrsena za Slobodu sto se tice PL i ne postoji apsolutno nikakav dan D sto se tice u kojem pravcu ce Sloboda. Sloboda ce sigurno ici u pravcu PL ne kao neko ko ce prezivljavati i boriti se za opstanak nego kao neko ko bi se ravnopravno borio za Evropu, to su ciljevi u kom pravcu ce se ici.prisonbreak je napisao/la: ↑11 jan 2026, 23:52Nece ni odgoovriti, na dosta pitanja se ovdje iskuliralo zato sto ih boli istina.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
I opet dokažeš, da si Goretzka
Sad ti kao faca, kao sprdaš se sa mnom a dobro znaš da nisam mrtvi ušljo kojeg spominješ. Plan je genijalan, pamet černobilska.schalke je napisao/la: ↑12 jan 2026, 00:32I opet dokažeš, da si Goretzka![]()
Sve najgore vam želim sad kad sam vas bolje upoznao, sve odreda.
Prije sam vas gledao kao jedine normalne likove. Sad je jasno da ste se samo pretvarali, licemjeri ozračeni.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
Marokanci58
- Kontakt:
Javi se u pp, sutra poslije posla u Etni radim da popijemo šta. Stariji sam čovjek ne brini ništa, prijateljski. Možda me i znaš. Ili kada možeš bilo koji radni dan.Skver je napisao/la: ↑12 jan 2026, 00:26Prije nekog vremena zaintrigirale su me neke informacije iz profesionalne znatizelje u vezi NK Celik, tako da sam saznao dosta toga, tako da bas i nisu idealne stvari kao sto se predstavljaju u javnosti... Istina je da niste u tako losoj situaciji kao prije par godina, mada ste daleko od stabilnog kluba, velika je razlika u finansijskoj moci izmedju Celika i Slobode zahvaljujuci Azmiru koji je investitor u Slobodi a kakvog vi nemate ni na vidiku, istina je da postoje neki problemi u samom gradu izmedju pojedinaca iz vladajuce strukture i Azmira pogotovo poslije skupstine iz koje su odstranjeni oni koji su i doveli Slobodu u ovu situaciju a to bi se trebalo rijesiti jer Azmir ne trazi puno od njih, a isto tako ocekuje se i podrska kantona tako da bi Sloboda trebala biti u jako dobroj finansijskoj situaciji i ako Azmir moze i bez njih jer ima apsolutnu vecinu u skupstini od skora.... Istina je da je fulao sa Jankovicem i vecinom igraca koje je doveo u Slobodu i ova sezona je i de dacto zavrsena za Slobodu sto se tice PL i ne postoji apsolutno nikakav dan D sto se tice u kojem pravcu ce Sloboda. Sloboda ce sigurno ici u pravcu PL ne kao neko ko ce prezivljavati i boriti se za opstanak nego kao neko ko bi se ravnopravno borio za Evropu, to su ciljevi u kom pravcu ce se ici.prisonbreak je napisao/la: ↑11 jan 2026, 23:52Nece ni odgoovriti, na dosta pitanja se ovdje iskuliralo zato sto ih boli istina.
Ako te zanima situacija u tvom klubu da ti objasnim neke stvari.
Azmir Husić je još uvijek tu jer se boji do kraja života da nosi utege na ledjima da je baš onaj taj koji je sahranio Slobodu. Da bude jedini krivac a nije.
Čovjek već duže vrijeme traži izlaz iz bezilazne situacije. Misliš da su ga fukare tek onako javno prozivale i dizale parole. Umjesto da ih svi podržite Tuzle i tuzlaka nigdje. A bit će onda poslije, kako, zašto, zar je moguće.
Prijatelju, put me ne vodi ama bas nikako na tu stranu niti sam blizu da pijemo bilo sta a niti ti meni nemas ama bas nista objasnjavati jer imam kontakte sa ljudima koji vode Slobodu i odlicno sam obavijesten i ja bi tebi mogao objasniti neke stvari, iskreno niti imam volje a niti zelje, jos prije pa skoro mjesec dana sam znao da nece niko dobiti ispisnicu i jos stosta tako da ta tvoja price ne pije vode, vise mi lici na zenicke zelje i njihove "informacije" koje nemaju blage veze sa stvarnoscu. To sto palamudis za Azmira nigdje veze. A ti meni budi lijepo pozdravljen i uclani se u NK Celik ako vec nisi clan. Iskreno navijacima Slobode je pun qrac "dusebriznika" koji "poznaju" stanje u Slobodi... Budu mi pozdravljen i da te zdravlje posluzi pa da gledas Celik u PL nakon 20 godina patnje.Marokanci58 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 00:53Javi se u pp, sutra poslije posla u Etni radim da popijemo šta. Stariji sam čovjek ne brini ništa, prijateljski. Možda me i znaš. Ili kada možeš bilo koji radni dan.Skver je napisao/la: ↑12 jan 2026, 00:26Prije nekog vremena zaintrigirale su me neke informacije iz profesionalne znatizelje u vezi NK Celik, tako da sam saznao dosta toga, tako da bas i nisu idealne stvari kao sto se predstavljaju u javnosti... Istina je da niste u tako losoj situaciji kao prije par godina, mada ste daleko od stabilnog kluba, velika je razlika u finansijskoj moci izmedju Celika i Slobode zahvaljujuci Azmiru koji je investitor u Slobodi a kakvog vi nemate ni na vidiku, istina je da postoje neki problemi u samom gradu izmedju pojedinaca iz vladajuce strukture i Azmira pogotovo poslije skupstine iz koje su odstranjeni oni koji su i doveli Slobodu u ovu situaciju a to bi se trebalo rijesiti jer Azmir ne trazi puno od njih, a isto tako ocekuje se i podrska kantona tako da bi Sloboda trebala biti u jako dobroj finansijskoj situaciji i ako Azmir moze i bez njih jer ima apsolutnu vecinu u skupstini od skora.... Istina je da je fulao sa Jankovicem i vecinom igraca koje je doveo u Slobodu i ova sezona je i de dacto zavrsena za Slobodu sto se tice PL i ne postoji apsolutno nikakav dan D sto se tice u kojem pravcu ce Sloboda. Sloboda ce sigurno ici u pravcu PL ne kao neko ko ce prezivljavati i boriti se za opstanak nego kao neko ko bi se ravnopravno borio za Evropu, to su ciljevi u kom pravcu ce se ici.prisonbreak je napisao/la: ↑11 jan 2026, 23:52
Nece ni odgoovriti, na dosta pitanja se ovdje iskuliralo zato sto ih boli istina.
Ako te zanima situacija u tvom klubu da ti objasnim neke stvari.
Azmir Husić je još uvijek tu jer se boji do kraja života da nosi utege na ledjima da je baš onaj taj koji je sahranio Slobodu. Da bude jedini krivac a nije.
Čovjek već duže vrijeme traži izlaz iz bezilazne situacije. Misliš da su ga fukare tek onako javno prozivale i dizale parole. Umjesto da ih svi podržite Tuzle i tuzlaka nigdje. A bit će onda poslije, kako, zašto, zar je moguće.
- prisonbreak
- Kontakt:
@skver i sta si saznao o Celiku, nieta konkretno nisi rekao, ili je sve nagadjanje? Ja ti kazem da Celik zadnjih 25 godina nije bolje stajao.
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Oni su dobili po p. one sezone kad je grmila tema i kad su oni slavili pobjedu u nadoknadi, a Sloboda kao i uvijek uspjeh - plasman u PL. Tada su popusili i ovdje na temi a i na zelenom travnjaku.Sky9 je napisao/la: ↑11 jan 2026, 23:35Prvo sam kulirao, a sad da sretnem nekog od ovih uživo, odrao bih ga od batina, s apetitom.
Sad su u transu jer im Vico navlaci povratak isto kao sto im i stadion gradi. Sirotinja.
No, nikada nece igrati Evropu, boriti se za kup ili ligu, to mogu samo veliki. Se.rimo Celik bas kao sto je to i Riki uradio prelaskom u RajvoSa. Bravo Riki.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Oni ne znaju nista konkretno o slobodi, kako ce o Celiku? Mada i ne vidim potrebu da se ubjedjuju o stanju u Celiku. Matematika je jasna. Celik dobije za igraca 300.000 KM, oni dobiju tuzbe za neisplacene plate. O 12 bodova zaostatka i ne vrijedi pisati.prisonbreak je napisao/la: ↑12 jan 2026, 08:08@skver i sta si saznao o Celiku, nieta konkretno nisi rekao, ili je sve nagadjanje? Ja ti kazem da Celik zadnjih 25 godina nije bolje stajao.
Od njihovog jadnog kluba su jedino jadniji navijaci. Nikada nisu bili u stanju da objektivno sagledaju stanje u svom klubu i da nesto konkretno urade. Jos su pri tome ismijavali sve sto smo mi zrtvovali za nas Celik. Otpad ili sljam je najbolja rijec za opisati ovih par likova, ili jednog lika u par nikova.
Celik!3,2,2.
- BatistutA19
- Kontakt:
Tacno imas ovde dvojicu teskih azmirovaca koji brane ne znaju ni sta brane ali hajd .
Azmir je bio investitor i u Tuzli igro Europu i sta je sve obecavo za taj klub i plus je imo cist klub bez dugova vidimo danas sta je sa Tuzlom i sta ce bit dokle ih je doveo .
Takvi investitori on i slicni daleko im kuca bila od Zenice i Celika..
Kazete nema dana D zna se idete ka Wwin ligi BiH i Europi pa vidjet cemo.Cim zavrsi ova sezona sve ce se znat gdje brod plovi jer ova sezona je izgubljena za vas.
Mislim da realan tuzlak itekako ima dozu i opreza i straha samo kad vidi FK Tuzla City.
Azmir je bio investitor i u Tuzli igro Europu i sta je sve obecavo za taj klub i plus je imo cist klub bez dugova vidimo danas sta je sa Tuzlom i sta ce bit dokle ih je doveo .
Kazete nema dana D zna se idete ka Wwin ligi BiH i Europi pa vidjet cemo.Cim zavrsi ova sezona sve ce se znat gdje brod plovi jer ova sezona je izgubljena za vas.
Mislim da realan tuzlak itekako ima dozu i opreza i straha samo kad vidi FK Tuzla City.
Ajde ne seriprisonbreak je napisao/la: ↑12 jan 2026, 08:08@skver i sta si saznao o Celiku, nieta konkretno nisi rekao, ili je sve nagadjanje? Ja ti kazem da Celik zadnjih 25 godina nije bolje stajao.
Dok pokrpite rupetine i samo postojece obaveze iz ove swzone nece vam marka ostati od ovog transfera.
Ne pretjeruj.
Sve ok poklopilo vam se ove sezone,sve vam ide na ruku,iskrrno Celik je to zasluzio poslije godina patnje ali de malo realnosti da ne bude opet kuknjava na jesen
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
TC scenario je ovdje nemoguć bar ne sada. Neki batica ovdje lupo gluposti da ni Azmir nez kud idara da je kraj itd. Brate jedino sto se moze desit jest da Azmir ode i vrati nam se gradska raja da nas dokusuri, ali za to postoji 1% sansi jer Azmir bi trebalo da ostane i onda ide i Sloboda uzlaznom putanjom.BatistutA19 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 13:37Tacno imas ovde dvojicu teskih azmirovaca koji brane ne znaju ni sta brane ali hajd .
Dobar ishod po vas bi bio da ostane Azmir i da napravi neki sistem da sve privuce u klub, ne znam kroz clanstva akcije neke, da se svi pomalo pozanimaju za Slobodu i da tako i on sam dobije povjerenje ljudi.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 jan 2026, 15:17TC scenario je ovdje nemoguć bar ne sada. Neki batica ovdje lupo gluposti da ni Azmir nez kud idara da je kraj itd. Brate jedino sto se moze desit jest da Azmir ode i vrati nam se gradska raja da nas dokusuri, ali za to postoji 1% sansi jer Azmir bi trebalo da ostane i onda ide i Sloboda uzlaznom putanjom.BatistutA19 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 13:37Tacno imas ovde dvojicu teskih azmirovaca koji brane ne znaju ni sta brane ali hajd .
Kroz podrsku grada, navijaca bi sigurno i on vise davao u klub i vise se zanimao za Slobodu.
Ovako se meni cini da je on tu sad, samo da nije neko drugi.
U svakom slucaju volio bih vidjet Slobodu u vrhu, al iza Čelika naravno
Ponosni smogovac!
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Gori ste vi sto se kacite na padobrance ove silne.
Ovaj bati svaki post kad izbaci u svakom sljedećem ispise 80% stvari iz prošlog posta,e pa svasta ...
Ovaj bati svaki post kad izbaci u svakom sljedećem ispise 80% stvari iz prošlog posta,e pa svasta ...
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
- BatistutA19
- Kontakt:
Na to i mislim ako se povuce hajd opet novi krug sa tzv carsijom.Kazem na scenario ne sad to je nemoguce ali da se povuce .Najbolji je scenario da on ostane ali da se svi prikljuce ali kako kad to milion struja i samo gledaju ko ce kome potpetljat noge..Ne znam borite se ,a da ima i opreza sigurno ima..Svima nam je se borit za klubove .tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 jan 2026, 15:17TC scenario je ovdje nemoguć bar ne sada. Neki batica ovdje lupo gluposti da ni Azmir nez kud idara da je kraj itd. Brate jedino sto se moze desit jest da Azmir ode i vrati nam se gradska raja da nas dokusuri, ali za to postoji 1% sansi jer Azmir bi trebalo da ostane i onda ide i Sloboda uzlaznom putanjom.BatistutA19 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 13:37Tacno imas ovde dvojicu teskih azmirovaca koji brane ne znaju ni sta brane ali hajd .
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Podršku grada bar ove strukture nikad Azmir nece imat imat ce financijsku ali sitnu da se ispostuje i da oni pričaju, političku nece sigurno. To da se trebaju navijači vise uključiti trebaju al sto sam uvijek pisao dok se navijači Slobode ujedine proći ce dosta godina, jednostavno takva je situacija da svako vodu na svoj mlin vuče.DaDi88 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 15:38Dobar ishod po vas bi bio da ostane Azmir i da napravi neki sistem da sve privuce u klub, ne znam kroz clanstva akcije neke, da se svi pomalo pozanimaju za Slobodu i da tako i on sam dobije povjerenje ljudi.tuzlanskinacin je napisao/la: ↑12 jan 2026, 15:17TC scenario je ovdje nemoguć bar ne sada. Neki batica ovdje lupo gluposti da ni Azmir nez kud idara da je kraj itd. Brate jedino sto se moze desit jest da Azmir ode i vrati nam se gradska raja da nas dokusuri, ali za to postoji 1% sansi jer Azmir bi trebalo da ostane i onda ide i Sloboda uzlaznom putanjom.BatistutA19 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 13:37Tacno imas ovde dvojicu teskih azmirovaca koji brane ne znaju ni sta brane ali hajd .
Kroz podrsku grada, navijaca bi sigurno i on vise davao u klub i vise se zanimao za Slobodu.
Ovako se meni cini da je on tu sad, samo da nije neko drugi.
U svakom slucaju volio bih vidjet Slobodu u vrhu, al iza Čelika naravno![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.