Samed Baždar

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

NoDi80
Kontakt:

Re: Samed Baždar

Post Postao/la NoDi80 » 30 dec 2025, 01:55

19vendetta87 je napisao/la:
30 dec 2025, 00:50
bhfanatic14 je napisao/la:
29 dec 2025, 23:21
Propali menadzeri vas karaju vec 30 godina. Bochum cvajta veliki transfer :urnebes: :guz:
Ovo ti je prva pametna na ovom forumu.
Nema mu ni to smisla s obzirom da je tabakovic tek sa 29 godina dosao cvajte, a bazdar bi mogao sa 22 i vece su sanse da bude bolji igrac
Ono tabakovic sa 22 bio klupa u madjarskoj ligi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 30 dec 2025, 10:41

Nek ide bilo gdje, mlad je i ima dobru tehniku, atipican igrac za danasnje sablonske igrace kakvih je 90%. Ako se pokaze u Bohumu (ako ode tamo) moze on za godinu dobacit do budneslige

Samo nek ide negdje, u Zaragozi su ocigledno svi ubijeni u pojam
=\_1921_/=

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 30 dec 2025, 12:43

bhfanatic14 je napisao/la:
29 dec 2025, 23:21
Ahhah jakog transfera u cvajtu sa 22 godine levatine. Od velikog talenta za velike domete do mrtve cvajte, gdje vam glavni trener dobija nogu :rol: .. Glupi ste idioti tu nema igraca,posto ste glupi nema ni velikih prvenstva. Kriminalna hobotnica je vasa realnost i da lizete dupe propalog kockara koju vam servira amatere a uzima lovu od glupsona. Plus direktor koji je se sklanjo 3 utakmice zaredom, cak i c...ifutima da bi otjerao Susica. Nevidjeno da jedan vepar dodje na poziciju bez isksutva,i otjera igraca sa 26 godina zauvijek. Moguce kod glupog bosnjo jer od Anela nemogu uzet pare, a na njegovu poziciju doveli procente svoje.

Neka vam bazdara i niste za nista, cilj je 2030 mozda 2034 a ni tad,jer niste za bolje. Propali menadzeri vas karaju vec 30 godina. Bochum cvajta veliki transfer :urnebes: :guz: bio je i Elezi u bochum, cak u bundesligi a sad u sarajevu. Jer veze svasta rade ali dzabe kad nema kvalitet isto kao i u ovom srpskom slucaju.
A gdje je Hadzikadunic bio sa 22 godine i gdje je sada, u kojoj ligi?
Tupaneee, gdje je Tabakovic bio sa 22 godine?
Gdje je Ahmedhodzic bio sa 22 godine, tupanee?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 30 dec 2025, 13:22

Nerealno koliko je lik glup.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sheyi
Kontakt:

Post Postao/la Sheyi » 07 jan 2026, 19:33

Bochum doveo napadaca iz West Hama na pozajmicu, izgleda od Sameda nema nista

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 11 jan 2026, 13:06

Vidim da se vratio na klupu Zaragoze,iako ne dobija minute. Iskreno se nadam da ce on otic sad, pa bilo gdje samo da igra,inace stvarno nema smisla da se poziva momak.Jbmu misa,pa nismo mi dobrotvorna ustanova da igracima ozivljavamo karijere,valjda poziv u reprezentaciju treba bit nagrada za dobre igre u klubu,a ne da igrama u reprezentaciji trazis sebi klub i obezbjedjujes buducnost..
I da me neko pogresno ne razumije,sasvim ok mi je da se pomogne igracu koji je mlad i koji valja,al ne na ustrb drugih..eto pomoglo mu se sept/okt/nov, dosta vise brate mili..

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 11 jan 2026, 14:42

Apsolutno ne treba biti pozivan ukoliko ne nadje klub i ne nametne se.
naprijed rejal

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 11 jan 2026, 15:13

On ni sam ne zna zašto je bio i na prošlom okupljanju.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 11 jan 2026, 15:54

Sveti je napisao/la:
11 jan 2026, 14:42
1000%. Eto trpili smo ga dosad, de sad zasluzi poziv, a ne da igra od okupljanja do okupljanja.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 12 jan 2026, 02:37

Zaista ne kontam sto ovoliko pljujete ovog momka. Ne pamtim da je ikad neki reprezentativac bas ovoliko pljuvan i vrijedjan. Momak ima 22 godine. Napravio je taj transfer u Spaniju koji nije upalio, nije se tamo snašao, trener mu ne vjeruje, vrlo vjerovatno ekipa ima za sad bolje ili iskusnije igrače. Ide se dalje. Neće biti ni prvi ni posljednji igrač koji se negdje nije snašao iako ima odredjeni kvalitet.

Bazdar uopste nije los igrač. On je itekako kvalitetan. Svakom ko poznaje loptu i ko je zna gledati ne to jasno. Da li će napraviti neku aman zaman karijeru? Vjerovatno neće. Da li će napraviti neku solidnu evropsku karijeru? Ni to ne znamo. Možda hoće, a možda neće. Ja iskreno mislim da hoće, ali uvijek postoji mogućnost da se ugasi. Boze moj.

Bilo kako bilo, momak je promijenio sportsko državljanstvo da igra za nas. I to u trenutku kad je bio u uphillu, a ne u ovom downhillu. Kad je god bio na terenu davao je svoj maksimum, često trcao za dvojicu i kidao se. Ja vjerujem u karmu. I isto kao sto sam znao da 2014. na SP nećemo ništa napraviti samo zato što je cijeli stadion izviždao ekipu koja se prvi put plasirala na veliko takmicenje protiv Egipta u onoj nebitnoj prijateljskoj, te Dzeki skandirao da izađe, tako znam da nam ovakve stvari dolaze glave. Postoji karma, postoji bog taman da je ko zrno pijeska. Svaki put sami sebi sve pokvarimo, izrovarimo iznutra, stvorimo nekakve afere i hajke kad bi svi trebali biti ko jedan.

Sjetite se gdje smo bili prije 2-3-4 godine. I pogledajte gdje smo sad. Na stranu rezultat, odnosno obezbjedjen baraž i nesretno propušten direktan plasman na SP. To je čak najmanje bitno. Ovo je prvi put nakon 2008-2010. da se stvara jedna zaista cjelovita generacija. Ovo sve poslije je bilo kalemljenje na nju, pa kad je ona otišla u istoriju, ho-ruk sklapanje nekih frankeštajn selekcija od kojekakvih polovnjaka.

Pogledajmo stvari vrlo trezveno:

Kerim Alajbegovic ima 18 godina i izvjesno je da će on u dogledno vrijeme igrati u nekom od najboljih svjetskih klubova.

Tarik Muharemović ima 23 godine, što je za štopera otprilike kao 18 godina za navalnog igrača. I on će sigurno izrasti u jednog od najboljih svjetskih štopera, te će završiti u nekom Unitedu, Cityju, Realu, Juventusu.

Dedić (23) se već dovodi u vezu sa Cityjem, a i sad igra maestralno za super jaku Benfiku.

Bajraktarevic će do 22. godine biti veća evropska zvijezde od Edina Dzeke iz svojih najboljih dana. Živi bili pa vidjeli. On je jeko godinu dana u PSV-u, a došao je iz MLS-a gdje je vise igrao za drugi tim nego za prvi. Ne brinite se za njega.

Malić ima 18 godina. On će do 20. ili 21. godine u najmanju ruku biti ozbiljan bundesligaški igrač.

Tahirović, Bazdar, ovi silni Busuladzici, Licine, Pejcinovici, Kulenovici.

Stvoricemo ozbiljnu reprezentaciju, kvalitetniju, širu i moderniju od one prethodne. Samo nemojte ovoliko crnjaciti. Nemojte prozivati i vrijeđati momke od 21-22. godine, jer nemojte zaboraviti da smo do prije 2-3-4 godine gledali one od 28-29 koji su bili duplu slabiji i igrali po kojekakvim madjarskim i kazahstanskim ligama, a mi se tješili da nisu tako loši.

Jer opet kazem, uvijek se sjetite Egipta, “pravde za Zukanovića”, miniranja, zinulih guzica i zajebane-prazajebane karme: novozelandskih sudija, poništenih golova, prečki u zadnjim sekundama, magle u Zenici protiv irske, penal serija protiv sjeverne irske itd. Mi sve pokvarimo. U onim sportovima gdje nema toga; gdje je samo hajc i pozitiva, poput košarke; nema ni tih kletvi.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 12 jan 2026, 04:02

Ne pljuje se Baždar lično kao Baždar (barem ne, toliko, koliko se predstavilo u tom postu), već se pljulje činjenica da se u reprezentaciju zove momak koji grije tribine/kraj klupe u jednom jako lošem Segundašu. Što je realno, u kakvom god mi stanju bili, sramota. Ne pričamo o tome da grije klupu ili tribine u Realu ili Sitiju kao što je bio slučaj sa Pjanićem pa ga zoveš nego u klubu koji je tu negdje sa našim najboljim Premierligašima.

Sa ostatkom se slažem.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 12 jan 2026, 05:47

baboedindzeko09 je napisao/la:
12 jan 2026, 04:02
Ne pljuje se Baždar lično kao Baždar (barem ne, toliko, koliko se predstavilo u tom postu), već se pljulje činjenica da se u reprezentaciju zove momak koji grije tribine/kraj klupe u jednom jako lošem Segundašu. Što je realno, u kakvom god mi stanju bili, sramota. Ne pričamo o tome da grije klupu ili tribine u Realu ili Sitiju kao što je bio slučaj sa Pjanićem pa ga zoveš nego u klubu koji je tu negdje sa našim najboljim Premierligašima.

Sa ostatkom se slažem.
Slazem se. Do sad sam i razumio pozive, jer je mlad, i obecava, ali igrac koji nije ni na klupi u spanskoj segundi ne moze biti u formi da ti donese neku prevagu.

Nisam ni za stalno mijenjanje igraca i pozivanje novih, ali stvarno ne vidim razlog da se poziva dok ne nadje novi klub
naprijed rejal

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 12 jan 2026, 08:48

Sveti je napisao/la:
Upravo to. Njegov naredni transfer je najvažniji u karijeri, jednostavno mora kliknuti u nekoj ekipi, za početak biti standardan pa ćemo vidjeti ima li kvalitet. Ja mislim da ima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 12 jan 2026, 08:48

Zvao se i Muharemović u 21. godini kao igrač Primavere i ja sam prvi **** Barbarezu sve po spisku, ali se pokazalo na kraju kao pametna i svrsishodna investicija u budućnost. Mi nemamo puno alternativa trenutno. Ili da se bacimo u potpuni proces remonta, odnosno razvijanja ove nove generacije, ili da zovemo neke druge polovnjake.

DeeWa
Kontakt:

Post Postao/la DeeWa » 12 jan 2026, 08:59

PeppermintSA je napisao/la:
12 jan 2026, 08:48

Zvao se i Muharemović u 21. godini kao igrač Primavere i ja sam prvi **** Barbarezu sve po spisku, ali se pokazalo na kraju kao pametna i svrsishodna investicija u budućnost. Mi nemamo puno alternativa trenutno. Ili da se bacimo u potpuni proces remonta, odnosno razvijanja ove nove generacije, ili da zovemo neke druge polovnjake.
Razlika je u tome što je muharemović bio dobar u svim tim ekipama i bio standardan u kojoj god ligi je bio dok bazdar nije standardan nikako.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.

Zglavkar
Kontakt:

Post Postao/la Zglavkar » 12 jan 2026, 10:07

Mijenja klub sad u januaru, potvrdio je to i Marjan prije par dana u razgovoru s Ganibegovićem (kaže i da će se potruditi da ga dovedu :D ). Ne znam što mislite da se to neće desiti jer je trenutna situacija lose-lose i za njega i za klub, plaćaju ga dok gubi cijenu i truhne na klupi. Niti imamo konkurenciju takvu da se kaže da je zauzimao nečije mjesto u kvalifikacijama.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 12 jan 2026, 10:11

Dobro to pepermint i objasnjava, ima logike, mada cisto sumnjam da ce neki od igraca koje je nabrojao dostici taj nivo na kojem ih on vidi, nekako on to gleda preoptimistično mislim.

Previse dobro zvuči i idealno da bi se ostvarilo a kod nas nikad nije bilo idealno i vazda važi ona narodna 'ne da se us...m do potoka'.

Samo jedno je fulao kod godina igracima, koji ima manje godina dodao je više, a koji ima više dodao je manje😬

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 jan 2026, 11:09

Sveti je napisao/la:
Ja sam ga branio, mislim i dalje da ima kvalitet za solidnu karijeru...ali ovo sa zaragozom postaje vec nedopustivo u pogledu reprezntacije. Dzaba da si messi, ako ne igras nema te na mapi s formom
=\_1921_/=

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 jan 2026, 11:15

Zglavkar je napisao/la:
12 jan 2026, 10:07
Mijenja klub sad u januaru, potvrdio je to i Marjan prije par dana u razgovoru s Ganibegovićem (kaže i da će se potruditi da ga dovedu :D ). Ne znam što mislite da se to neće desiti jer je trenutna situacija lose-lose i za njega i za klub, plaćaju ga dok gubi cijenu i truhne na klupi. Niti imamo konkurenciju takvu da se kaže da je zauzimao nečije mjesto u kvalifikacijama.
Desit ce se to, samo da on u novom klubu krene igrati. A sad ce 2 mjeseca proletit do baraza.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

RightBack
Kontakt:

Post Postao/la RightBack » 12 jan 2026, 11:42

@PeppermintSA, ako se tvoj komentar odnosi na mene,ja Sameda popljuvao nisam,samo sam rekao činjenice.Momak ne igra u klubu vec duzi vremenski period,i taman da je Mesi,to znaci da je ispao iz forme..Drugo,uvijek sam za to da se igracu pomogne ako se vidi da ima to nesto (a Samed ocigledno ima),ali i ta pomoc ima vijek trajanja..

Ovog momka je mozda vrijedjao samo forumas bhfanatic,kojeg evo vidim nema vec duzi period,jel banovan ili?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: LeCoq i 23 gosta.