Odličan
Priča se da ste već ponudu poslali. Negdje je i objava bila
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Odličan
Ja te zaobišao i ti se kačiš, šta je sad?DoktorXabaras je napisao/la: ↑11 jan 2026, 22:05To je bilo samo da vidim sa kolikim intelektom raspolažeš i naaravno, sad je puno jasnije.Morpheus je napisao/la: ↑11 jan 2026, 21:57![]()
![]()
Citirao tamo nekakvu rečenicu, sami Bog zna odakle, od koga i kao da ona uopšte nešto dokazuje.A **** te kakav lik, majstore ne prosipaj se. Sve sam objasnio ukratko i ti se opet kačiš i stvaraš fksinfo i forumaše sa fksinfa kao nekakve neprijatelje, "to su oni tamo", "oni nas smatraju sirotinjom", itd.
Evo zaobići ću te, nemam više snage da ti se smijem
Hvala, doviđenja i prijatno.
Može, nije problem, samo eto ima 2-3 lika koji plaču i seru jer ne možeš upasti na fksinfo kao prije, kada im objasniš zašto i šta treba, onda još više plaču i seruMaroonBjelave je napisao/la: ↑11 jan 2026, 22:03Zamolio bih da se završi priča oko drugih foruma. Hvala.
Dobar igrac,bolji od Posinkovica po meni koji se spominjao
Ne postoji nikakva grupa investitora. Solo igracStrosmajer je napisao/la: ↑11 jan 2026, 18:22Covjek u intervjuu na ovom portalu do u detalje objasnio kako je došlo do toga da investira, rekao bas da on investira, Tan u odlasku izjavio da je Ismir od njega preuzeo udio… sad ti pricas da nekog predstavlja.
Hoćeš reći da obojica lažu i da ti znaš neku paralelnu istinu za koju niko do danas nije čuo?
E jbg
Krilo, napadača i kvalitetnog štopera vrijedi platiti. Nije baš da smo u stanju sami proizvesti neki kvalitet na tim pozicijama. Ali, za beka nisam siguran. Radije bih tu gledao neku jeftiniju varijantu. Oreč iz Veleža je odličan primjer. Za mizeriju došao u našu ligu, a danas među bitnijim igračima Rijeke. Posavec je pristojno rješenje za desnu stranu. Razmisliti i o angažovanju Tarabu iz Istre, 19 godina, reprezentativac, nema veliku minutažu tamo. Nadam se da će i lijevu stranu pokriti neko sličnog profila.
Sta ce nam lijevi bek? Ovaj jos samo u Kustosiji nije igro
Znaci ostaje on i poslije priprema, ne moze nastupiti za 3 kluba u jednoj sezoni.
Turkes u duelu ne moze dobiti 90% nas sa foruma, kamo li ove pl krkanske stopere i bekove. Ja odavno nisam vidio igraca koji je tako los u duelu i "kontaktu".
Tako je, do njega koliko ce sanse dobiti. Mislim da puno zavisi od sistema u kojem cemo igrati.
Nije da ne zna postići gol.
Brate igrac njegove visine bi trebao osvojiti svaki skok duel i biti jak na lopti, njemu kad samo pridje protivnicki igrac on izgubi loptu a za duele da ne govorim. Treba njemu godina dana intenzivnog treninga u teretani da ojaca malo.
Sto kaze limeni ja da imam tvoju visinu igrao bi za reprezentaciju sveta
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 6 gostiju.