Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Goalgetter
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Goalgetter » 27 apr 2011, 22:28

bavarian_bk je napisao/la:Ljudi je li neko imao problema sa skočnim zglobom . Neki dan na treningu sam stao ružno i okrenuo zglob. Kad sam došao kući stavio sam obloge i oteklina je splasnula međutim bol ne prolazi . Nisam išao doktoru kontam proće ali je li neko imao sličan problem :? :)
Najvaznije da 1-2 sedmice odmoris zglob, i jos uz to kupis neki gel za taj zglob. i trebalo bi proci :)

Goalgetter
Kontakt:

Post Postao/la Goalgetter » 27 apr 2011, 22:31

Kad smo vec kod povreda, ko ima iskustva sa povredom koljena (mislim da je meniskus), sta bi moglo pomoci :x :x

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 27 apr 2011, 22:33

Goalgetter je napisao/la:Kad smo vec kod povreda, ko ima iskustva sa povredom koljena (mislim da je meniskus), sta bi moglo pomoci :x :x
Ja sam syebo koljeno prije dvije godine i dan danas osjetim posljedice.Uglavnom probaj sa konjskim gelom,ublazit ce ti i smanjiti otok al' su posljedice dugotrajne.Mozes igrati sve normalno,mada ja imam mali problem kad nogu skroz presavijem tj. cucnem :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Emir_ZENICA
Kontakt:

Post Postao/la Emir_ZENICA » 27 apr 2011, 22:34

Bosco je napisao/la:Langeta, ako je ne staviš halali zglob za sva vremena.
Bravo !

Upravo sam to htio napisati. Ja sam imao problema,pravio se manguF i igrao kLosarke i nastrada mi zglob. I odma doktoru,morao langetu,i tebi preporucujem.Za tvoje dobro 8-)
A C A B !

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 apr 2011, 22:35

U mene iskace koljeno :/
#samoRudar #zauvijek

QUARESMA 18<<<
Kontakt:

Post Postao/la QUARESMA 18<<< » 27 apr 2011, 23:00

ljudi imam problem (mozda ce zvucati smjesno9 naime nisam odavno igrao fudbala, jer ne igram nikoji sport neg fubal, sem kad je ljeto pa onda i tenisa, dakle nisam odavno igrao, i krenuo prije 2-3 dana opet igrati, problem je kad trcim, meni oci pocnu suziti nenormalno, kao da plačem tako izgleda, slabo vidim onda ispred sebe, i kad se umorim glava me uzasno boli, imam osjecaj kao da cu se onesjestiti..... cudno ovakvo sto mi se nikad nije u zivotu desavalo, znate li do cega bi moglo biti, ne volim ici u bolnice, tako ako bi ko spominjao :oops:
bavarian_bk je napisao/la:Ljudi je li neko imao problema sa skočnim zglobom . Neki dan na treningu sam stao ružno i okrenuo zglob. Kad sam došao kući stavio sam obloge i oteklina je splasnula međutim bol ne prolazi . Nisam išao doktoru kontam proće ali je li neko imao sličan problem :? :)
u mene slicno, samo sto su mene prekrsili, mene je to proslo, al kad zavrsim sa fudalom, onda me boli zglob, i ledja, dobro za ledja me odavno bole, uvjek kad se dobro izigram :P

L' Imperator
Kontakt:

Post Postao/la L' Imperator » 27 apr 2011, 23:07

QUARESMA 18<<< je napisao/la:ljudi imam problem (mozda ce zvucati smjesno9 naime nisam odavno igrao fudbala, jer ne igram nikoji sport neg fubal, sem kad je ljeto pa onda i tenisa, dakle nisam odavno igrao, i krenuo prije 2-3 dana opet igrati, problem je kad trcim, meni oci pocnu suziti nenormalno, kao da plačem tako izgleda, slabo vidim onda ispred sebe, i kad se umorim glava me uzasno boli, imam osjecaj kao da cu se onesjestiti..... cudno ovakvo sto mi se nikad nije u zivotu desavalo, znate li do cega bi moglo biti, ne volim ici u bolnice, tako ako bi ko spominjao :oops:
zanimljivo :) i u mene su oci suzile, al' samo u zimskom periodu(valjda je to normalno)..
#samoRudar #zauvijek

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 27 apr 2011, 23:12

L' Imperator je napisao/la:
QUARESMA 18<<< je napisao/la:ljudi imam problem (mozda ce zvucati smjesno9 naime nisam odavno igrao fudbala, jer ne igram nikoji sport neg fubal, sem kad je ljeto pa onda i tenisa, dakle nisam odavno igrao, i krenuo prije 2-3 dana opet igrati, problem je kad trcim, meni oci pocnu suziti nenormalno, kao da plačem tako izgleda, slabo vidim onda ispred sebe, i kad se umorim glava me uzasno boli, imam osjecaj kao da cu se onesjestiti..... cudno ovakvo sto mi se nikad nije u zivotu desavalo, znate li do cega bi moglo biti, ne volim ici u bolnice, tako ako bi ko spominjao :oops:
zanimljivo :) i u mene su oci suzile, al' samo u zimskom periodu(valjda je to normalno)..
Quaresma18@
jesi nasao gdje ces traziti odgovor,to izgleda ozbiljnije i nebi trebao ovdje traziti odgovor nego kod specijaliste(sportskog ili kod doktora,ne onog kucnog doktora iz domna zdravlja nego kod nekog ozbiljnijeg da uradis pretrage,jer onaj iz doma zdravlja ce ti reci da ti nije nista dace ti tableturine i poslat te kuci ;)
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

LBJ MVP
Kontakt:

Post Postao/la LBJ MVP » 27 apr 2011, 23:15

Šta za smirenje dobro znate
STARKKKKKKKKKKKKKKKKKK
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 27 apr 2011, 23:16

Ko se lozi na strane klubove nek jede **** :D

Puma
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Puma » 27 apr 2011, 23:28

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ko se lozi na strane klubove nek jede **** :D
hvala lijepo
Call the coroner!
There's gonna be a lot of slow singin' and flower-bringin'
If my burglar alarm starts ringin'

the scouser
Kontakt:

Post Postao/la the scouser » 27 apr 2011, 23:44

Samo F.K.S !! je napisao/la:Ko se lozi na strane klubove nek jede **** :D
Bravo,najjači si.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !

We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 apr 2011, 00:01

Znam , hvala :lol: :lol: Jao jest dosadno u pm :? De mi ispricajte ako znate kakva je Tuzla ko grad ?

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 apr 2011, 00:08

Samo F.K.S !! je napisao/la:Znam , hvala :lol: :lol: Jao jest dosadno u pm :? De mi ispricajte ako znate kakva je Tuzla ko grad ?
ako bude lijepo vrijeme ,prekrasan ;) ;) ma valjda će sad Hary da ti ispriča kakav je :lol:

PS :a cure ,ono nema nigdje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 28 apr 2011, 00:17

ovde sam ti ja majstor... 8-)
dva puta sredio lijevi skocni zglob...prvi put su popucali ligamenti i ostala noga 3 sedmice u gipsu..a onda za godinu opet sredim zglob al tad sam samo istegao ligamente al opet gips sedmicu dana..
najbolje je buraz da odes snimit nista te ne kosta ha ya..jer meni je receno nakon drugog povredzivanja da ako se jos jednom desi u kratkom razdoblju mogu halalit zglob,proslo bi u hronicno oboljenja..zato snimi nista te ne kosta,ako nije nista opasno dobice gel za mazanje i to je to... ;)
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 28 apr 2011, 00:52

slika
Imal neko slucajno kako se ovaj lik zove da ga nadjem na youtubeu....neku noc sam plak'o od smijeha.... :D :D :D
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 28 apr 2011, 00:54

[youtube][/youtube]

Mislim da se Dimitri zove.

adis.p
Kontakt:

Post Postao/la adis.p » 28 apr 2011, 01:05

E Hvala, @Bosco... ;) ;)

A ja idem spavat, zadrijem'o sam :o :o :o ;) ;) .. laku noc... :| :| :|
ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 28 apr 2011, 01:06

A na ,AMI-G-SHOW ,bio snimak sa titlom kako će Partizan pustati ,Zvezdu za 3 godine ;)
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

Edin TM87
Kontakt:

Post Postao/la Edin TM87 » 28 apr 2011, 01:11

LJUDI NECU VISE PISATI PO FORUMU (OSIM SS.BA LIGA)! BILO MI JE LIJEPO DRUZITI SE SVAMA!

POZDRAV SVIMA, A POSEBNO SVIM ZELJOVCIMA, SVIM REDSIMA, SVIM REALOVCIMA I BOSCU, JASMINU, EMIRU, LOS BLANKOSU, PAJI, LBJ MVP-u, NAILU, ADISU, OTYNS_YNWA, ADMIRU, ASYLUMU, KENI MALOM, REDSU, LEGENDI, PORTILLU (sretno ti u borbi sa anamonima),DON BURZI, DADI, DEVILU, MONOLOGU (eto, drag mi je u ovom trenutku) BOSANCU, SEKRETARU, SVIM ZELJOVCIMA (ne mogu nikog izdvojit), GERONIMU, ADMINU, NO NAMEU, HARISU, ITD IZVINITE AKO SAM NEKOG VAZNOG ZABORAVIO, A IMAM OSJECAJ DA JESAM!!!
Zadnja izmjena: Edin TM87, dana/u 28 apr 2011, 01:16, ukupno mijenjano 3 puta.
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []