FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sjenjak1919
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sjenjak1919 » 09 jan 2026, 13:50

slika

Sta ima josssss
SLOBODA ILI NIŠTA

bromazepam
Kontakt:

Post Postao/la bromazepam » 09 jan 2026, 13:56

Sjenjak1919 je napisao/la:
09 jan 2026, 13:50
slika

Sta ima josssss
Bestidne barabe ne planiraju odstupit dok ne unište klub do kraja.
:) :) :)
Santos sa Tušnja

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 09 jan 2026, 14:27

DamirT je napisao/la:
09 jan 2026, 13:40
Nek se makar nesto pise :urnebes:
Tjt. :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 jan 2026, 15:28

Fudbalere tuzlanske Slobode će s klupe u drugom dijelu sezone, kako saznaje **** voditi Denis Karić.

On će ostati trener ovog kluba.

Spominjala se mogućnost da Sloboda za drugi dio sezone promijeni trenera, međutim do toga neće doći. Denis Karić će nastaviti voditi Tuzlake, a na klupu ovog tima je sjeo u oktobru.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 10 jan 2026, 16:21

DamirT je napisao/la:
10 jan 2026, 15:28
Fudbalere tuzlanske Slobode će s klupe u drugom dijelu sezone, kako saznaje **** voditi Denis Karić.

Spominjala se mogućnost da Sloboda za drugi dio sezone promijeni trenera, međutim do toga neće doći. Denis Karić će nastaviti voditi Tuzlake, a na klupu ovog tima je sjeo u oktobru.
tim koji dobija ne mjenja trenera. a ni kad gubi ako nema para, jedino ako sam ode
& $ ?

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 10 jan 2026, 17:42

klma1 je napisao/la:
10 jan 2026, 16:21
DamirT je napisao/la:

tim koji dobija ne mjenja trenera. a ni kad gubi ako nema para, jedino ako sam ode
Ma procjenjeno je da je uzalud bacati i ono para koje nemamo realno,nece se ganjati ulazak nek ostane i Denis i zavrsi sezonu.Daleko je Celik a mi u gabuli teskoj ba.
Ljeto je vec vruca prica i oko igraca i oko svega.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 10 jan 2026, 17:46

klma1 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:

Svakako necemo uci ove sezone, a ni ispasti. Bolje mi je gledati i Denisa, nego onog nekakvog Vasica sto se spominjao. E za ljeto je druga prica vjerovatno.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 11 jan 2026, 10:00

Denis je trenutno logican izbor a sto se tice igrackog kadra ako zadrze vecinu ,treba se rijesiti starijih igraca 35 + a dovesti sa kanton 3 ili 4 mlada perspektivna igraca.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 jan 2026, 10:07

hondas je napisao/la:
11 jan 2026, 10:00
Denis je trenutno logican izbor a sto se tice igrackog kadra ako zadrze vecinu ,treba se rijesiti starijih igraca 35 + a dovesti sa kanton 3 ili 4 mlada perspektivna igraca.
Tako je. Treba praviti kostur mladih za sl. sezonu...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 jan 2026, 12:07

FKBilder je napisao/la:
10 jan 2026, 17:42
klma1 je napisao/la:
DamirT je napisao/la:
Ma procjenjeno je da je uzalud bacati i ono para koje nemamo realno,nece se ganjati ulazak nek ostane i Denis i zavrsi sezonu.Daleko je Celik a mi u gabuli teskoj ba.
Samo da nas prije ljeta Aza ne napusti...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 jan 2026, 13:41

Sky9 je napisao/la:
11 jan 2026, 12:07
FKBilder je napisao/la:
klma1 je napisao/la:

Idemo logikom, platis tolike tuzbe, ne das nikome ispisnicu, pogotovo ovima sto su najvise zakazali na celu sa impotentnim trenerom koji je napravio invalidnu i impotentnu ekipu koja je najbolje placena u ovoj ligi i koji poslije pola sata disu na skrge i J*** te ekipe ciji igraci imaju 500 - 1000 KM platu i onada procitas na pdf od nekog marokanca :urnebes: da neko razmislja da ide iz kluba i ostavi klub ovim hijenama na cekanju, ne znam da li ima logike....naravno da niko ne napusta klub, mozda neki igraci odu da naprave mjesta ovima sto dodju, a ovi glavni ostaju do kraja ugovora ako nista onda po kazni i qrcobolje pokazane na terenu. Na ljeto se ocekuje totalni remont ko prezivi.

Power10
Kontakt:

Post Postao/la Power10 » 11 jan 2026, 13:50

Ko se sjeća, u prvom mandatu se nije odmah išlo sa velikim ulaganjima. Sjetite se onog trenera Acácio Alfredo Casimiro, koji je sa tribina vodio ekipu. I tada smo mislili da nema ništa od "Amerikanca ", kako smo ga zvali. Poslije je došao Ćiro i ostalo je historija. SDP očigledno da kroji stvari, jer ovo oko Slobode je politika i ništa drugo. Vidi se to na primjerima Borca i Zrinjskog, koji su zaradili ogromne pare u Euro takmičenjima, i opet imaju problema, ali ih politika podržava Nama se odavno daje poruka da niko osim OKK neće biti podržan politički, a ni finansijski. Koliko će u tome ili koji predsjednik, investitor ili vlasnik ( možda nekada) imati strpljenja i volje, vidjet ćemo. Vladajući ne žele posjetioce na tribinama. Njima treba Mejdan sa 100-200 ljudi koji će aplaudirati AB i njegovim pulenima, a što će se promovisati kao uspjeh sporta u Tuzli sa otrcanom " grad soli, košarku voli ". Niti na jednoj fotografiji nema publike, a ulaz za ABA 2 je slobodan. Drage građanke I građani, ionako je marioneta koja ispunjava želje i gleda kako će otvaranjem turnira u ispijanju kahve osigurati još jedan mandat.
Meni je žao što nove generacije neće osjetiti huk sa tribina i zebnju šta sutra reci razrednom što nisi bio na zadnjem času koji se preklopio sa početkom utakmice ili barem početkom drugog poluvremena. A poneseš dres Milana u torbi i obućeš ga po izlasku iz škole preko odjeće. Priceless!
Možda njih ne bi interesovala Sloboda, i da je bolje stanje. Ali bi barem imali opciju . Ovako mogu birati između Slađe Alegro u Mejdanu, šiše i kladionice.
Ili mogu učiti kako se postaje rektalni alpinista neprikosnovenom vladaru grada, gledajući OKK u Mejdanu.
Samo je Sloboda iz Tuzle

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 jan 2026, 16:49

Skver je napisao/la:
11 jan 2026, 13:41
Sky9 je napisao/la:
FKBilder je napisao/la:

Idemo logikom, platis tolike tuzbe, ne das nikome ispisnicu, pogotovo ovima sto su najvise zakazali na celu sa impotentnim trenerom koji je napravio invalidnu i impotentnu ekipu koja je najbolje placena u ovoj ligi i koji poslije pola sata disu na skrge i J*** te ekipe ciji igraci imaju 500 - 1000 KM platu i onada procitas na pdf od nekog marokanca :urnebes: da neko razmislja da ide iz kluba i ostavi klub ovim hijenama na cekanju, ne znam da li ima logike....naravno da niko ne napusta klub, mozda neki igraci odu da naprave mjesta ovima sto dodju, a ovi glavni ostaju do kraja ugovora ako nista onda po kazni i qrcobolje pokazane na terenu. Na ljeto se ocekuje totalni remont ko prezivi.
Ne kažem zbog toga, nego zbog ove šutnje...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 11 jan 2026, 17:16

Sky9 je napisao/la:
11 jan 2026, 16:49
Skver je napisao/la:
Sky9 je napisao/la:

Nema se sta pricati, duga zimska pauza.....nema vise "insajdera" sto je dobra stvar, znaci klub ociscen od uhljeba, sendvicara....sta se ima pricati, popusili smo ovu sezonu sto losim izborom igraca, trenera, sto velikim izdvajanjima za tuzbe, nece se nista znacajno mijenjati do ljeta.....nema niko informacija nekih sto bi zanimalo navijace.....navijaci su vjerovatno ocekivali novi tim, novog trenera.....ako neko misli da je stanje u Slobodi lose, vara se, mogu odgovorno reci da je Sloboda sa Azmirom daleko finansijski najjaci klub u ovoj ligi....ovi u gradu klosari na vlasti vjerujem da broje zadnje dane vladavine, jer grad su sveli na nulu u svim segmentima !!!!

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 jan 2026, 19:34

Skver je napisao/la:
11 jan 2026, 17:16
Sky9 je napisao/la:
11 jan 2026, 16:49
Skver je napisao/la:

Nema se sta pricati, duga zimska pauza.....nema vise "insajdera" sto je dobra stvar, znaci klub ociscen od uhljeba, sendvicara....sta se ima pricati, popusili smo ovu sezonu sto losim izborom igraca, trenera, sto velikim izdvajanjima za tuzbe, nece se nista znacajno mijenjati do ljeta.....nema niko informacija nekih sto bi zanimalo navijace.....navijaci su vjerovatno ocekivali novi tim, novog trenera.....ako neko misli da je stanje u Slobodi lose, vara se, mogu odgovorno reci da je Sloboda sa Azmirom daleko finansijski najjaci klub u ovoj ligi....ovi u gradu klosari na vlasti vjerujem da broje zadnje dane vladavine, jer grad su sveli na nulu u svim segmentima !!!!
Saznao sam jednu finu vijest nedavno, pa kad ovo pročitam, vidim da je tačna...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 12 jan 2026, 08:23

Skver je napisao/la:

..ovi u gradu klosari na vlasti vjerujem da broje zadnje dane vladavine, jer grad su sveli na nulu u svim segmentima !!!!
ne kontam šta sad ooet grad. Pa zato je valjda došao Azmir i zsto su otjerani i onii i oni drugi. Šta je sad problem? Jel to sad opet neka ucjena?. Za razliku od prošli put ne bi ni pola ljudi došlo na proteste taman da heez sve radnike povede. Pogledati slike tribina na utakmicama iz zimske polisezone 2013/14 i usporediti sa ovom.
& $ ?

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 12 jan 2026, 09:46

klma1 je napisao/la:
12 jan 2026, 08:23
Skver je napisao/la:

..ovi u gradu klosari na vlasti vjerujem da broje zadnje dane vladavine, jer grad su sveli na nulu u svim segmentima !!!!
ne kontam šta sad ooet grad. Pa zato je valjda došao Azmir i zsto su otjerani i onii i oni drugi. Šta je sad problem? Jel to sad opet neka ucjena?. Za razliku od prošli put ne bi ni pola ljudi došlo na proteste taman da heez sve radnike povede. Pogledati slike tribina na utakmicama iz zimske polisezone 2013/14 i usporediti sa ovom.
Pa i tad je bio pun stadion zbog Cire.
G.B.

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 12 jan 2026, 15:41

DamirT je napisao/la:
12 jan 2026, 09:46
klma1 je napisao/la:
12 jan 2026, 08:23
Skver je napisao/la:

Pa i tad je bio pun stadion zbog Cire.
Bas tako nismo neka pojacanja ni dovodili,..sve osrednje,ili ono za evropu,iz 3 hrv lige ba,igraci na rizik sve ali si imao trenera ba,Ciru jednog od najboljih na svijetu i poslije Husrefa,ljudi su znali sta rade ne kazu dzaba trener je pola ekipe.
Ok,posle smo ganjali pojacanja,imena i tu smo i popusili.
Karic,Dzidic,Subic i td i td....
Vec sada treba ganjati prezvucno trenersko ime za ljeto,igraci manje vise mozda 2 ili 3 na ovu ekipu....

Eee a da je sudbina htjela sada bi bili Fukovi s Tusnja :tralala:

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 12 jan 2026, 17:36

Kad se sjetim zajebancije na forumu:

FUKOVI TUZLA

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 12 jan 2026, 19:57

Sky9 je napisao/la:
12 jan 2026, 17:36
Kad se sjetim zajebancije na forumu:

FUKOVI TUZLA

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Mi smo Fukovi najjaci smo najjaci :urnebes:
Ne znam ko je prvi lupio to,ili sam ja ili rahmetli Probisvjet :rol:

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.