Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Ništa ni danas konkretno, samo o yebenom Kijezi pišu yebo ih koji će na ****. Dovedu li ga ode Kenan na ljeto sigurno.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Jesam ja jedini koji ne ocekujem nista ni blizu ozbiljnof transfera u januaru? Jedino mozda ali samo mozda neki transfer od 500.000 eura nesto eto cisto da se nesto desava.
Nazalost isto mislim iako i ptice na grani znaju sta nam treba, a uz sve to u ovoj prosjecnoj ligi 2-3 pojacanja bi nas lansirala samo tako. Commoli mi djeluje kao mrtvi prosjek sto vjerujem i jeste jer na polju tih pozicija je klub bas pogubljen. Kad vidis da je zainteresiran za anonimusa za kog niko nije čuo koji ima 32 godine i i rezerva je ekipe koja ispada iz EPL-a ondaje bolje da ne dira nista. Pa onda interes za Maldinia
Sto se tice Chiese, on se vidi kao alternativa Kenanu, ali nakon svih silnih povrataka u klub u bliskoj prošlosti od kojih je jedino Morata bio na nivou, definitivno nisam vise za dovođenje bivsih igrača.
Ako bih morao odabrati jednog to bi mogao biti Dragusin ispod cijene koji špekulira se ide u Romu.
Gledam Fener - Galata i tu ima kvalitete bolje nego u Seriji A, npr jedan Guendouzi, ne mogu razumjeti kako Juventus nije bio zainteresiran i ode u Tursku, a da ne kazem Duran, taj bi nama bas legao.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Chiesa bi bio super backup jer pokriva obje krilne pozicije i uklapa se u bilo koju formaciju. Mi smo prosle godine imali Mbangulu i Weaha koji su u ono vremena sto su igrali bili vise nego dobri. Prodali smo ih za malu lovu i doveli Zhergovu koji mozda ima talenta kao sva ekipa zajedno, ali koji je realno hadalj koji ni u jednom momentu ne izgleda kao fudbaler koliko god vremena imao da se pripremi.
Nedostaje nam jako i backup za desni bok jer je Joao Mario vrlo vjerovatno prekrizen, a i da nije, tesko da on moze biti ozbiljna opcija u formaciji s 4 nazad.
Nedostaje nam jako i backup za desni bok jer je Joao Mario vrlo vjerovatno prekrizen, a i da nije, tesko da on moze biti ozbiljna opcija u formaciji s 4 nazad.
Ah zato trazi ovog tvog miljenika Bogu, pa ces mu sve lose oprostitiPogba je napisao/la: ↑10 jan 2026, 18:52Nazalost isto mislim iako i ptice na grani znaju sta nam treba, a uz sve to u ovoj prosjecnoj ligi 2-3 pojacanja bi nas lansirala samo tako. Commoli mi djeluje kao mrtvi prosjek sto vjerujem i jeste jer na polju tih pozicija je klub bas pogubljen. Kad vidis da je zainteresiran za anonimusa za kog niko nije čuo koji ima 32 godine i i rezerva je ekipe koja ispada iz EPL-a ondaje bolje da ne dira nista. Pa onda interes za Maldiniapa sjetio se Carasca 10 godina kasno itd.
Sto se tice Chiese, on se vidi kao alternativa Kenanu, ali nakon svih silnih povrataka u klub u bliskoj prošlosti od kojih je jedino Morata bio na nivou, definitivno nisam vise za dovođenje bivsih igrača.
Ako bih morao odabrati jednog to bi mogao biti Dragusin ispod cijene koji špekulira se ide u Romu.
Gledam Fener - Galata i tu ima kvalitete bolje nego u Seriji A, npr jedan Guendouzi, ne mogu razumjeti kako Juventus nije bio zainteresiran i ode u Tursku, a da ne kazem Duran, taj bi nama bas legao.
Max Allegri
A to je? Ako govorimo o Cancelu to uopce nije potvrđeno, a ni ekonomski realno.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ovaj mali već na pet golova i dvije asistencije, 20 godina ima. Najbolji strijelac NextGena a igra lijevog beka.
Pošto je u Italiji vjerovatno misle da je premlad da igra za prvi tim. Sigurno bolja opcija od Kostića bara-bara sa Kambijazom
Pošto je u Italiji vjerovatno misle da je premlad da igra za prvi tim. Sigurno bolja opcija od Kostića bara-bara sa Kambijazom
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kiksa Milan opet, treba ovo maksimalno iskoristiti i boriti se za treće mjesto, iako imaju utakmicu manje, ali izgleda da su uhvatili lošu formu.
Samo jako sutra.
Samo jako sutra.
MANIJACI JUG 1987
Sutra je najbitnije dobiti, ne smije se više ponoviti Lecce.
Sjetih se onog poklona Gattia Vardyu kad smo zamalo od gotovog napravili veresiju prosli put. Konkurencija kiksa, Inter i Napoli direktni dvoboj i pobjeda je esencijalna.
Spalleti kaze da fali igrača na određenim pozicijama što znamo da je istina.
Sjetih se onog poklona Gattia Vardyu kad smo zamalo od gotovog napravili veresiju prosli put. Konkurencija kiksa, Inter i Napoli direktni dvoboj i pobjeda je esencijalna.
Spalleti kaze da fali igrača na određenim pozicijama što znamo da je istina.
Sul mercato?"Io dico che in alcuni posti si deve completare. In un paio di posizioni siamo un po' corti. Poi il mercato lo fanno i nostri direttori
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Meni je samo zao sto Vlahovic nece igrati pod Spalom i slijedece godine...sistem i taktiku koju igra Spala mislim da bi jako dobro odgovaralo Vlahovicu..rano je sada donositi neke sudove, ali ako bi ostao i nakon ljetnih priprema, mislim da bi bio uboit..Luciano Spalletti asks Juventus to sign a vice-Yildiz
According to Tuttosport via IlBianconero, Spalletti and the Juventus officials had another summit on Friday, with the Tuscan manager reiterating his January requests.
The **** claims that the Certaldo native asked the management to sign two new players, with the possibility of a third addition.
First, Spalletti wants a new left winger/attacking midfielder, who can act as backup for Kenan Yildiz, who currently doesn’t have a natural alternative in the squad.
Needless to say, Federico Chiesa is the absolute favourite for this role, as Juventus are already working on finding an agreement with Liverpool for the 28-year-old’s return. Atalanta’s Daniel Maldini is considered a fallback option.
Spalletti wants an addition in midfield, but attacking plans remain on hold
The second profile requested by the manager is a versatile midfielder capable of filling various roles, somewhat like Weston McKennie.
Interestingly, the report doesn’t mention anything about a new wing-back, which hints that Spalletti is happy to field the Texan on the flanks.
Finally, the former Italy head coach wants to wait for updates on Dusan Vlahovic’s condition before deciding whether or not to pursue a new striker in the middle of the season.
Earlier reports this week claimed that the Serbian has been making important strides in his recovery path. Hence, he could return to action by mid-February rather than March, as it was initially estimated.
According to Tuttosport, Juventus are considering offering Milan a loan swap deal involving Federico Gatti and Ruben Loftus-Cheek.
Reports in Italy claim that Juventus have been in contact with the agent of Napoli striker Lorenzo Lucca, and that the club have sent scouts to watch Crystal Palace striker Jean-Philippe Mateta in action.
Eto brata nazad..Nottingham Forest could lose star to Premier League rival as £24m transfer worry leads to plan B
Douglas Luiz would need to make 10 more Premier League appearances of at least 45 minutes in order to trigger a permanent switch to the City Ground in the summer
In fact, so far, Luiz has played 45 minutes or more in just five Premier League fixtures, meaning he would need to do so 10 more times in the final 17 games to trigger the payment.
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Ljubimac da neko postane mora nekoliko kriterija zadovoljiti, a takvi se u mojim postovima spominju dugi niz godina i traju.
Boga je bio aktuelan jednu sezonu ili dvije kao neko ko je mogao biti alternativa Costi, nakon toga je nestao. Ljubimac ne.
A i nisam ni upratio to, pretpostavljam jer igra u Nizzi ili gdje vec.
Commoli bi mogao puno bolje da radi jer poznaje francusku ligu, a znamo da su rasadnik talenata i generalno imaju uspjeha u Juventusu.
Sto se tice Luiza, on je recimo uz Fagiolia neko ko bi u zdravoj sredini i kod trenera koji puno radi i priča s igračima bio sasvim dobar. Zato nikad necu halaliti ovim "gore" koji su se odvažili i ispunjavali zelje kanceru Motti. Ispunjavanje želja trenerima koji evidentno idu u propast je za neko posebno izučavanje.
#MaxOUT
#MaxOUT
Mi naredne 2 ako ne uzmemo 6 bodova, lagano klub na bubanj onim tiktokerima ili ko je vec davao pare, jer je sasvim svejedno...
Hajmo sutra dobiti i malo se pribliziti i polahko siriti strah 
Ako se sutra desi ponovo Lecce onda neka se svi roknu.
Ako se sutra desi ponovo Lecce onda neka se svi roknu.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nakon cremonesea i cagliarija ulazimo u jedan brutalan i tempo i raspored, bukvualno 10 derbija za redom. Kad kazem derbija tu ls tekme i kup tekme podrazumijevam derbijima plus 5,6 uzasno teskih ligaskih utakmica...
Inter u ligi do nas ima jedno 5 ultra laganih utakmica.
A jedini u ligi su kadri dobijati nale utakmice i to ih za sad drzi prvi favoritima, tu nema dvojbe
A jedini u ligi su kadri dobijati nale utakmice i to ih za sad drzi prvi favoritima, tu nema dvojbe
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Na kugu s Meace uopšte ne obraćati pažnju i dalje su jači od nas realno i nemamo šta tražiti Skudeto u ovom trenutku.dinoo je napisao/la: ↑11 jan 2026, 23:05Nakon cremonesea i cagliarija ulazimo u jedan brutalan i tempo i raspored, bukvualno 10 derbija za redom. Kad kazem derbija tu ls tekme i kup tekme podrazumijevam derbijima plus 5,6 uzasno teskih ligaskih utakmica...
Napasti sada i to treće mjesto kada se ukazala prilika i obavezno napasti Kup da osvojimo.
MANIJACI JUG 1987
#PSG are monitoring #Porto’s right back #AlbertoCosta for the summer transfer window. #transfers
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Moguci sastav za veceras
Juventus vs Cremonese – Probable line-ups
Juventus (4-2-3-1): Di Gregorio; Kalulu, Bremer, Koopmeiners, Cambiaso; Locatelli, Thuram; McKennie, Miretti, Yildiz; David.
Coach: Spalletti.
Juventus vs Cremonese – Probable line-ups
Juventus (4-2-3-1): Di Gregorio; Kalulu, Bremer, Koopmeiners, Cambiaso; Locatelli, Thuram; McKennie, Miretti, Yildiz; David.
Coach: Spalletti.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Izgleda da su poslali Liverpulu ponudu za Kijezu, yebo im on mater
Inače, ovaj bi odličan bio na desnom beku kada bi ga završili
Inače, ovaj bi odličan bio na desnom beku kada bi ga završili
MANIJACI JUG 1987
Nisam ga pratio, a kazu da je los.
Mazraoui je bolja opcija.
Mazraoui je bolja opcija.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.