Mislim da misli za pola godine njegovog preostalog ugovora.
Tad ne mozes trazit puno, a realno 300k za pola godine je upitno.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
S igračem možeš sad započeti pregovore jer je usao u posljednjih 6 mjeseci ugovora.MaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:15Da ali oni mogu traziti obestecenje u navedenom iznosu. A s igračem vec mozes zapoceti pregovore za ljeto jer je u zadnjem polugodištu ugovora.
Sad ti baš krenuo napisati, Kyeremeh isto tu.
Taman otvori insta kad ide objava 38 sec ago
100% pravi igrac.Hordas1990 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:35Da li dovesti Surdanovica? Izgleda da raskida sa Zrinjskim. Popunjeni smo fino ali lik je zvijer od igraca.
Pise Faktor da Stimac ne racuna na njega nikako. Ne znam da li su se zakacili ili je nesto drugo u pitanju. Ne mogu da vjerujem da raskidaju sa njim. Pjeske bi u Mostar po njega momak je strasan igrac.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:44100% pravi igrac.Hordas1990 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:35Da li dovesti Surdanovica? Izgleda da raskida sa Zrinjskim. Popunjeni smo fino ali lik je zvijer od igraca.
Ako su pametni dovest će ga. Mada mislim da on odlazi jer nije prva opcija a hoće da igra. A nisam siguran da bi i kod nas bio bas zacementiran.Hordas1990 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:50Pise Faktor da Stimac ne racuna na njega nikako. Ne znam da li su se zakacili ili je nesto drugo u pitanju. Ne mogu da vjerujem da raskidaju sa njim. Pjeske bi u Mostar po njega momak je strasan igrac.jurisicduska je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:44100% pravi igrac.Hordas1990 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:35Da li dovesti Surdanovica? Izgleda da raskida sa Zrinjskim. Popunjeni smo fino ali lik je zvijer od igraca.
Trenutno korisnika/ca: Ammko99, misstianopenaldo i 40 gostiju.