KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Rasporediti minute do kraja ako se ne desi neko cudo, pokusati sacuvati makar nesta svjezine za Italiju
ZELJEZNICAR 1921!
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Najgore sto je atic izmislio kosarsku ali qrco bolija je bolest
- VensanKasel
- Kontakt:
Znaš i sam kakav je Muha , taj nikada nije šutio ni trpio . Prozivao Konakovića za pare u sred utakmiceNEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:26Ne zulja me uopste.Ima od starta moju podrsku, ali ne mozes imati dvostruke arsine.Igraci ce te prestati cijeniti, a znas ti dobro i sam kako to funkcionise.VensanKasel je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:22Đoki protiv Spartaka psovao boga u lice , izderao se baš , na tvoju žalost to je i kamera snimila .NEZALAGANJE je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:00Eno se veliki trener opet dere na Joeasara dok Atic, West i Djoko rade sta hoce....
Pisao sam vec, tako se ne postaje ozbiljan trener.Ostris kitu na nebitnim i role igracima, a ovi imaju protekciju.
Nisam znao da te Muha toliko žulja , samo yebi ga moraćeš se navići![]()
Mozda se i izdere na Djoku, ali na Atica to jos nisam vidio, a lik je samo evo veceras prodao par lopti nepotrebno.Jedan od najboljih i najplaceniji igraca, a ekipanizgleda bolje bez njega...Kako, zasto? To su pitanja za trenera.
Ali Atić je specifičan lik , ako se izdere na njega ode on u qrac i biće sve gori i gori ... Jednostavno ,"moraš" ga strpiti ako hoćeš najbolje od njega .
Nekad izgleda bolje , nekad ne . Ima još do kraja sezone , onda se svode računi . I treba da bude jedan od najplćenijih igrača , konačno da i ti dočekamo .
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
West je bas los
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Young je izgleda trebao dobiti vise minuta veceras, jer ovo je jedna od utakmica kad mu se igra.
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Prije cu ja od govana zlato napraviti nego sto ce Pasalic od Westa playa napraviti.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
Najlakše je kritikovati. Svi mi ovdje kritikujemo. Nekad s pravom nekad i pretjerujemo sa istim.
Miljama smo mi daleko i od ove Zvezde kojoj fali pola ekipe. Mada i pored toga mi smo katastrofa večeras. Salic be igra idbranu uopće. Doduše, ne igra je nikako iliti ne zna kroz cijelu sezonu.
Atic rezervisan sa puno gresaka. I ne prvi put ove godine. Ne shvatam tu kurcobolju naših sportaša vrlo često.
Sa jednom dobrom peticom mnogo toga bi bilo ljepše..
Treba još dosta vremena, Pure, para, uigravanja za nešto vise..
Miljama smo mi daleko i od ove Zvezde kojoj fali pola ekipe. Mada i pored toga mi smo katastrofa večeras. Salic be igra idbranu uopće. Doduše, ne igra je nikako iliti ne zna kroz cijelu sezonu.
Atic rezervisan sa puno gresaka. I ne prvi put ove godine. Ne shvatam tu kurcobolju naših sportaša vrlo često.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Dobro smirite se nece west toliko minuta imati kad doje kelsej…. A bitnije je sada odbrana boze sacuvaj koliko lagani koseva za zvezdu veceras
Izmislio je on k. On je duboko ogranicen igrac.DjaniTarik je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:31Najgore sto je atic izmislio kosarsku ali qrco bolija je bolest
Westu se zahvaliti na kraju sezone ako se planira izaci iz prosjecnosti ,ma sa par igraca i kvalitetnim.centrom bi Bosna bila bas opasna.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Al ovaj pokusaj kroz noge
Brat se malo zayebava
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- VensanKasel
- Kontakt:
Potpisujem !Cwirek je napisao/la: ↑12 jan 2026, 21:41Najlakše je kritikovati. Svi mi ovdje kritikujemo. Nekad s pravom nekad i pretjerujemo sa istim.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Dobro smo mi i u rezultatu ako uzmes jos slobodna bacanja u obzir…..
-
TripleThreat
- Kontakt:
Šteta ovog faula Lopeza...
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Gledam opusteno ne nerviram se,jer realno nemamo mi sta traziti ovdije. Bas prilika malo probati protiv najjacih,i nekako bez pritiska igrati. Ali evo bas mi je fascinantno da vidim dokle su Aticevi limiti gluposti. Covjek ne moze biti glavni igrac ekipe. U svakom drugom slucaju on moze biti koristan. On u organizaciji napada,sut za 3 poena,svaka akcija preko njega su jednostavno previse za ovu ekipu. On je jednostavno 1 od 10. Jednom ce biti zvijer ,a 10 puta ce zasrati.
Joesar proradio jebote...
Joesar proradio jebote...
-
DjaniTarik
- Kontakt:
A majko mila vidi ovo hahahahhahahahahhahahaha pa sta je ovo dolazimo na 8 razlike i vidi faula
E kakav glupan lopez
- NEZALAGANJE
- Kontakt:
Al sudije odradise ovaj posjed.Svaka im cast.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Jel moguce da neko ovoliko moze biti glup? 3 sekunde prije kraja i pravis nesportski faul na sutu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.