AC Milan
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Svaka liga je na svoj nacin zahtjevna, al oduvijek je seria a bila taktika i nadmudrivanja, zato nikad nije ni bila toliko atraktivna za gledati.
Sve u svemu bi bila pljačka da su u dvomeču vs Viole uzeli više od 4p, i u onoj na San Siru su jedva, ne znaju ni sami kako, došli do 3 bobe.
Milan je imao bolju squadru lani nego ove sezone, pa se pitam da li su pojedini realni? I borba za top 4 je "odlična", kad uzmemo u obzir kako su igrali lani. Ali golemo da je Max prosuo ovolike poene na ovim davljenicima, samo 5 od mogućih 18p. Imam osjećaj da je moglo i gore, kad se prisjetim tih utakmica....
Milan je imao bolju squadru lani nego ove sezone, pa se pitam da li su pojedini realni? I borba za top 4 je "odlična", kad uzmemo u obzir kako su igrali lani. Ali golemo da je Max prosuo ovolike poene na ovim davljenicima, samo 5 od mogućih 18p. Imam osjećaj da je moglo i gore, kad se prisjetim tih utakmica....
-
ACMilan100
- Kontakt:
Drugo mjesto na tabeli, Inter bjezi samo 3 bobe.
Drugi naj bolji napad u ligi po broju golova.
Treca naj bolja odbrana po primljenim golovima.
18 utakmica bez poraza u ligi.
Jeste zal za ovim prosutim poenima protiv ovi losiji timova, ali tu su igraci krivi i niko drugi kad nemaju tu motivaciju.
Tu je tesko svakom treneru da izvuce taj neki maksimum od igraca kad je sve u njihovim glavama i mozgu(ako ga neki uopste i imaju), dzaba je tu motivisati i govoriti kad nekima neide u blentaru.
Treba nam jedan dobar u odbrani i neko ko ce Saleta da mijenja sad dok je pijaca otvorena i tu kapak sa igracima.
Drugi naj bolji napad u ligi po broju golova.
Treca naj bolja odbrana po primljenim golovima.
18 utakmica bez poraza u ligi.
Jeste zal za ovim prosutim poenima protiv ovi losiji timova, ali tu su igraci krivi i niko drugi kad nemaju tu motivaciju.
Tu je tesko svakom treneru da izvuce taj neki maksimum od igraca kad je sve u njihovim glavama i mozgu(ako ga neki uopste i imaju), dzaba je tu motivisati i govoriti kad nekima neide u blentaru.
Treba nam jedan dobar u odbrani i neko ko ce Saleta da mijenja sad dok je pijaca otvorena i tu kapak sa igracima.
Ja sam stopera očekivao već 1.dam mercata a oni se ušutili skroz
Il Club più titolato al mondo!
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ne moze Barte, moramo imati nasih talijana, mali moze itekako izrasti u vrhunskog beka. Ide tu uskoro novi ugovor.
Nemate vi kesa za Bartesaghija. Nego mozete dobiti Pervisa i da trampimo, drvo za drvo 
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Gaje posebnu ljubav prema mediokritetskom stoperima. Malo je četiri, daj i petog. 
Radije neka ništa ne dovode i neka na ljeto iskeširaju za dobrog igrača.
Radije neka ništa ne dovode i neka na ljeto iskeširaju za dobrog igrača.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
T.Silva profesor, Dr. fudbala za ove mediokritete koji su sticajem okolnosti zalutali u velikane; Gatti pa i ova trojica bzvznjakovića Milanovih CB. Bolje pružit šansu djetetu iz Primavere/Futura nego dovesti drvo poput Gattija
Svakako je jedino top 4 cilj, i realan domet ovog Milana.
Jbt Silvu imali gratis, dadnes mu ugovor na 6 mjeseci i postaviš ga umjesto Gabie. Već bi imali 2 boda više na kontu minimalno.
Il Club più titolato al mondo!
Predsjednik sudija FIGC (Italianski liga) Zappi dobio suspenziju od 13 mjeseci.
Toliko o italijanskoj mafiji među sudijama.
Sjajno.
Eto prošla i Fiorentina, znaci da rezimiramo 6 od 8 utakmica odigrani uzeto 12 od moguci 18 bodova. Naponijem da su to bile 8 lagani utakmica prije nego sto stigne Roma. Al haj, duga je sezona.
Idalje vjerujem da možemo osvojit 4to mjesto i to treba da bude cilj. Nismo mi za Scudetto i treba se stim pomirit. Ali je žalosno gubit tako olako bodove kao protiv Genove i Fiorentine
Toliko o italijanskoj mafiji među sudijama.
Sjajno.
Eto prošla i Fiorentina, znaci da rezimiramo 6 od 8 utakmica odigrani uzeto 12 od moguci 18 bodova. Naponijem da su to bile 8 lagani utakmica prije nego sto stigne Roma. Al haj, duga je sezona.
Idalje vjerujem da možemo osvojit 4to mjesto i to treba da bude cilj. Nismo mi za Scudetto i treba se stim pomirit. Ali je žalosno gubit tako olako bodove kao protiv Genove i Fiorentine
Nakon pola sezone si na tri boda minusa i dalje vrtis pricu cilj je 4mjesto. Koliko picqato od strane zgaravice. Kakav je les ne bi me cudilo da se uspije zavrsiti na 5-6 mjestu
Broj igraca, selekciju i taktiku je on licno birao. Nije njega niko tjerao da preuzme posao, vrlo dobro je znao.
Kritikuje igrace sto zadnjih par minuta nisu bili smireni, a on ih pripremio i vodio da 90 budu u qurcu
Cudno da je ekipa proigrala kad su se postavili u 433.
Kakav smecar od covjeka i trenera.
Broj igraca, selekciju i taktiku je on licno birao. Nije njega niko tjerao da preuzme posao, vrlo dobro je znao.
Kritikuje igrace sto zadnjih par minuta nisu bili smireni, a on ih pripremio i vodio da 90 budu u qurcu
Druze jesi ti svjestan sta pises, i kakve nebuloze bulaznis (sto bi se reklo). Proslu sezonu si imao i bolje igraca i sirinu u ekipi ali 2 mentola od trenera koji su vodili ekipu do 8 mjesta. Ponavljam imali su sirinu u ekipi na svim pozicijama. Nakon toga Alegri sjeda na klupu, i cisti se pojedinih igraca, i jos velike vecine a sve kako bi se finansirao prelazni rok. Hajde molim te mi navedi medij, info ili bilo sta gdje je Alegri trazio dovodjenje Athekame, Odogua, Estupinana? I sa njima cu zavrsiti misao. Ispunjena mu je zelja Rabiot, i to Rabioa koji je zakuhao sa Marsejom, i na pocetku je Tare izlobirao (mozda) dolazak Modrica. Ostali blečci su dovedeni u reziji Moncade, i Furlanija koji sve aminuje na kraju. Za kraj, sa svim gore navedenim postupcima, igracima Alegri drzi ekipu u vrhu i ako se ne varam +10 bodova vise u istom periodu prosle sezone, a moglo je biti bar +16 bodova. Na kraju, sta treba da uradi Alegri, kada pojedinci ne znaju lopte, a znamo koji su to. Rado bi on da i svaki trener da ima u prvoj ekipi bar 7 top igraca, a ne slucaj kod nas, gdje je top 4 igraca u skvadri od 19 igraca.edoox je napisao/la: ↑13 jan 2026, 09:43Nakon pola sezone si na tri boda minusa i dalje vrtis pricu cilj je 4mjesto. Koliko picqato od strane zgaravice. Kakav je les ne bi me cudilo da se uspije zavrsiti na 5-6 mjestu
Ko nas je kleo, nije dangubio
Fulkrug slomio nozni prst. Jos uvijek se ne zna vrijeme oporavka

Ko fol Galata zainteresovana za Fofanu.
Fulkrug slomio nozni prst. Jos uvijek se ne zna vrijeme oporavka
Ko fol Galata zainteresovana za Fofanu.
Da nije od onog gazenja gdje nije sviran penal?
Ovo je više postalo smiješno, ali stvarno. 
Vjerovatno će i čitava sezona proći, a da nikad nećemo imati full ekipu u napadu. Ne treba zaboraviti da su i Leao i Pulišić roviti i da kao takvi igraju već par kola.
Al' opet, dovedeš igrača koji ima problema sa fitnesom i povredama već neko vrijeme i onda se kao trebaš začuditi kad se povrijedi i kod tebe. Ono, ko li je to mogao pretpostaviti, baš čudno.
Vjerovatno će i čitava sezona proći, a da nikad nećemo imati full ekipu u napadu. Ne treba zaboraviti da su i Leao i Pulišić roviti i da kao takvi igraju već par kola.
Al' opet, dovedeš igrača koji ima problema sa fitnesom i povredama već neko vrijeme i onda se kao trebaš začuditi kad se povrijedi i kod tebe. Ono, ko li je to mogao pretpostaviti, baš čudno.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Negdje pise da je slomio prst u utakmici, a negdje na treningu. Schira pise da je mjesec dana Out, Vitielo kaze 10 ak dana out i da su mu kao nesto "sanirali" dio loma i da ce mozda biti na raspolaganju protiv Rome. Samo da na kraju ne bude kao Gimenez, sa 2 mjeseca na pola godine na kraju
A sto bi to Allegretto rekao da mu je cilj Scudetto?
Jel na početku sezone mu dat cilj: budi među top 4. I čovjek to čini. Nije dobio ekipu za Scudetto.
I sta bi sad trebao reci idemo na Scudetto i onda zadnji 4 tekme jedva se provuče kao Top 4, i sta ćemo onda? Onda ce ga svi napast jer nije uzeo očekivano.
Pametan, nije dobio budget za Scudetto, rečeno mu je da bude među Top 4, i u januaru mu doveden penzioner Fullkrug, a čovjek trenutno ispunjava zadati cilj. Znaci bori se za taj Top 4 i mirni smo.
Meni ne smeta uopće, jedva cekam da matematički osiguramo 4to mjestu i taman. A Scudetto ne očekujem nikako
Jel na početku sezone mu dat cilj: budi među top 4. I čovjek to čini. Nije dobio ekipu za Scudetto.
I sta bi sad trebao reci idemo na Scudetto i onda zadnji 4 tekme jedva se provuče kao Top 4, i sta ćemo onda? Onda ce ga svi napast jer nije uzeo očekivano.
Pametan, nije dobio budget za Scudetto, rečeno mu je da bude među Top 4, i u januaru mu doveden penzioner Fullkrug, a čovjek trenutno ispunjava zadati cilj. Znaci bori se za taj Top 4 i mirni smo.
Meni ne smeta uopće, jedva cekam da matematički osiguramo 4to mjestu i taman. A Scudetto ne očekujem nikako
Izgleda da ce Fullkrug propustiti samo Como
dobro je.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.