Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Miretti dasak svjezeg zraka.
Edon se bespotrebno zaigrao u nekim navratima, ne treba mu jer zna sigurnonda u Italiji to ne vole, ali magija je u nogama i mora mu se pustiti. Mana je sto od kad je usao fakticki ne dobija loptu u for nego uvijek u noge i mora dvojicu s vrata da skine sto je tesko.
Kelly nevjerovatan rast. Koopa prodati ce biti premija, niko nece dati ni 30 da budemo na nuli dogodine.
Adzic je morao otići na pozajmicu, nije za ovaj nivo trenutno. Tu je mogao biti neko doveden na bude stvarna pomoc do kraja sezone.
Edon se bespotrebno zaigrao u nekim navratima, ne treba mu jer zna sigurnonda u Italiji to ne vole, ali magija je u nogama i mora mu se pustiti. Mana je sto od kad je usao fakticki ne dobija loptu u for nego uvijek u noge i mora dvojicu s vrata da skine sto je tesko.
Kelly nevjerovatan rast. Koopa prodati ce biti premija, niko nece dati ni 30 da budemo na nuli dogodine.
Adzic je morao otići na pozajmicu, nije za ovaj nivo trenutno. Tu je mogao biti neko doveden na bude stvarna pomoc do kraja sezone.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 12 jan 2026, 22:43, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Miretti djeluje kao novo otkriće pod Spalletijem. Znak da je konačno vrhunski trener na klupi je kad i do jučer 'prosječni' igrači sada djeluju kao vrhunski. Kelly kao nekad Chiellini. Sad priželjkujem da McDonaldsu što prije produže ugovor.
Pravi test će biti ove dvije preostale utakmice Lp, kao i tekma sa Napolijem.
Pravi test će biti ove dvije preostale utakmice Lp, kao i tekma sa Napolijem.
Rutinski da se nabije samopuzdanje i da se malo gace tresu ovim iznad nas na tabeli, ipak smo mi tate ove lige 38x skudeto nije li malo. Ide ovo borba za titulu do kraja
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Beton partija, prvi put nakon 2018 da smo dali pet golova. Po meni Keli igrač utakmice momak je mašina.
Jako i protiv Kaljarija kada im je Đenova zabila 3 komada možemo i mi barem dva na Sardiniji.
Odlično da je odmorio Kenana i Bremera jer uskoro ide svako tri dana utakmica
Jako i protiv Kaljarija kada im je Đenova zabila 3 komada možemo i mi barem dva na Sardiniji.
Odlično da je odmorio Kenana i Bremera jer uskoro ide svako tri dana utakmica
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Uh, kakvih narednih 10 utakmica na 3 fronta.
Diplomski za spaletija, da mu se da ugovor na 3 godine ako opet uveze 8 od 10 pobjeda ili nesto slicno...mada su u ls i kupu 3 elimin.utakmice i plus 7 ligaskih gdje svaki bod koji izgubimo nas baca 3 koraka unazad.
Forza Juve
Diplomski za spaletija, da mu se da ugovor na 3 godine ako opet uveze 8 od 10 pobjeda ili nesto slicno...mada su u ls i kupu 3 elimin.utakmice i plus 7 ligaskih gdje svaki bod koji izgubimo nas baca 3 koraka unazad.
Forza Juve
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
David je igracina, vidjecete tek. Jak, odlican prijem lopte, zna proigrati...sve sto Dusan nema. Zavrsnica svaki put kako treba, nekad se posreci a nekad ne, ali tehnika suta odlicna.
Dusan je za Davida Pele.
David je vcrs promasio 2-3 zicera, ali pošto je 5-0 nece se puno pričati. S loptom kao s krompirom, debeo za profi igraca, prilično spor. Da se razumijemo, puna podrška dok je tu, ali jedva cekam i insallah se nadam da Dusan produzi jer na ljeto pored svega sto ovoj ekipi treba ne vidim koji je to kvalitetan napadac dostupan, a da ne kosta 60 Milki. Dakle, biber po pilavu bi bio da moramo devetku traziti.
David je vcrs promasio 2-3 zicera, ali pošto je 5-0 nece se puno pričati. S loptom kao s krompirom, debeo za profi igraca, prilično spor. Da se razumijemo, puna podrška dok je tu, ali jedva cekam i insallah se nadam da Dusan produzi jer na ljeto pored svega sto ovoj ekipi treba ne vidim koji je to kvalitetan napadac dostupan, a da ne kosta 60 Milki. Dakle, biber po pilavu bi bio da moramo devetku traziti.
#MaxOUT
#MaxOUT
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
David je za drvenog dusana Luis Ronaldo Nazario da Lima.
- Burberry46
- Kontakt:
Petarda da se jos vise ekipa podigne
Bravo Spalleti, Weston tacno igra ono sto treba da trci i da se ubacuje i igra glavom. To je to
Bravo i za Mirettija donio je dista dobrog u zadnjim utakmicama. David je mogao zabiti jos koji ali hajde.
Kelly bez greske bas sam iznenadjen njegovim nastupima
Idemo dalje skupljati bodove
Bravo Spalleti, Weston tacno igra ono sto treba da trci i da se ubacuje i igra glavom. To je to
Bravo i za Mirettija donio je dista dobrog u zadnjim utakmicama. David je mogao zabiti jos koji ali hajde.
Kelly bez greske bas sam iznenadjen njegovim nastupima
Idemo dalje skupljati bodove
Zadnja izmjena: Burberry46, dana/u 12 jan 2026, 23:15, ukupno mijenjano 1 put.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
16 različitih strijelaca do sad, najvise u ligi.
Plus u zadnjih nekoliko meceva imamo i 2 penala (neiskorištena), 2 autogola, golove iz kontri i gresaka rivala, a zašto, jer napadamo rano i pokušavamo sto prije uzeti loptu, konstantno trazimo sanse i onda dodju i takvi "laksi golovi". Nesto sto je apsolutno nestalo zadnjih sezona, a vratilo se samo zahvaljujući Lucianu i promjeni mentaliteta. Fale jos golovi iz kornera sto je Luciano i potencirao kao i iz slobodnjaka.
Kalulu svaki minut u sezoni odigrao.
Bremer fundamentalan, ekipa se osjeća sigurno kad je tu, neviđeno je falio. Kelly u potpunosti drugi igrač nakon Napulja.
Jos samo Dusan.
Plus u zadnjih nekoliko meceva imamo i 2 penala (neiskorištena), 2 autogola, golove iz kontri i gresaka rivala, a zašto, jer napadamo rano i pokušavamo sto prije uzeti loptu, konstantno trazimo sanse i onda dodju i takvi "laksi golovi". Nesto sto je apsolutno nestalo zadnjih sezona, a vratilo se samo zahvaljujući Lucianu i promjeni mentaliteta. Fale jos golovi iz kornera sto je Luciano i potencirao kao i iz slobodnjaka.
Plus oko 11,5 km zadnje 2 tekme, a izasao 7 min prije kraja. Pluca, dinamika, a i kreacija.
Kalulu svaki minut u sezoni odigrao.
Bremer fundamentalan, ekipa se osjeća sigurno kad je tu, neviđeno je falio. Kelly u potpunosti drugi igrač nakon Napulja.
Jos samo Dusan.
#MaxOUT
#MaxOUT
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ma zaboravi na Dušana, jedino može ostati ako prihvati jedno 5-6 miliona platu vjerujem da se i njemu ostaje ali ne može dobiti 12 miliona kao do sada što ima. Prije bih dao Kenanu 12 miliona a on će ionako džaba otići.
MANIJACI JUG 1987
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Dusanovom povredom je ekipa proigrala, njegov period u klubu ce se pamtiti kao jedan od najneuspjesnijih ikad.
Isfura spaleti pricu o produzenju ugovora najopustenije na svijetu.
Hladan ko spricer.
Hladan ko spricer.
Zijad pokusava uzeti palicu od italie. Ali ne može, italia je najveći debil koji je obitavao na ovoj temi.
Steta sto je zaboravio sifru foruma već 8 utakmica Juventusa u nizu.

Steta sto je zaboravio sifru foruma već 8 utakmica Juventusa u nizu.
#MaxOUT
#MaxOUT
- Juventinisimo
- Kontakt:
Spalu ce Elkann otjerati...igra preofanzivno... 
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Kako nije do trenera, pa ne određuje kolo sreće sastav i formaciju nego trener
Ovdje sam tastaturu razbio kod Tudora pisajući kako lik može izvesti sastav gdje je od 10 igrača 4 štopera i to vrhunac svega je kad je taj četvrti štoper na wing beku gdje je ubijao Kalulua u pojam.
Ja se samo divim koji je kreten sjedio ujutro, pijuckao kafu i razmislio "hej, pa hajmo Tudoru dati šansu"
Yebenom Tudoru....
Zadivljujuće je kako mi uopšte nismo daleko od prva 2 mjesta s obzirom šta je taj debil radio na početku sezone
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Izgleda da je Besiktas zagrizo za Mckenniea, ponudu 8 milj e.
On trazi 4,5m plate.
Taman te pare uloziti u Palestru
Besiktas har lagt ett bud på €8M för att värva Mckennie direkt i januari. Mckennie kräver €4.5M i lön.
On trazi 4,5m plate.
Taman te pare uloziti u Palestru
Besiktas har lagt ett bud på €8M för att värva Mckennie direkt i januari. Mckennie kräver €4.5M i lön.
Volio bih da Dušan ode samo da ne slušam svršavanje srpskih komentatora kada prenose na areni. Komplet ugođaj mi pokvare
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Mckinnie je jako koristan igrač u ovoj postavci Spalettija, sinoc je brat igrao 3 pozicije i zabio 2 gola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.