Poredjenje ti nema nikakvog smisla. Ovdje se radi u budućnosti i budućim transferima igraca koji je navodno ogromni talenat. U takvim situacijama se najbolje ugraditi u procente od narednog transfera.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 00:23A gledaj ovo sad,bil ti prije prodo auto za 50 hiljada il 300 hiljada?
Logično 300 hiljada veća lova, a taj čovjek sta ce da radi sa tim autom te bas i ne zanima.
U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: U-21, U-19, U-17
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Pa ima i ovde procente od narednog transfera,kad bi dobro odigro ovu polusezonu vjerovatno bi imo milionske ponude.jasmin10 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 00:34Poredjenje ti nema nikakvog smisla. Ovdje se radi u budućnosti i budućim transferima igraca koji je navodno ogromni talenat. U takvim situacijama se najbolje ugraditi u procente od narednog transfera.RobijasiZenica1988 je napisao/la: ↑09 jan 2026, 00:23A gledaj ovo sad,bil ti prije prodo auto za 50 hiljada il 300 hiljada?
Logično 300 hiljada veća lova, a taj čovjek sta ce da radi sa tim autom te bas i ne zanima.
A ima i do igrača jer nije samo do kluba to sto igrači odu u Eglembeglemspor.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Ma igrač kao Telalović ne može propasti gdje god da ode. Momak je puni paket, fizikalije, mentalitet, jak na lopti, dobar šut. Bosanski Declan Rice.
Mislim da je ovo greška sa svih strana. Ali barem nije do Čelika jer je čelik imao želju da ga još malo zadrži.marlostanf1eld je napisao/la: ↑09 jan 2026, 07:20Ma igrač kao Telalović ne može propasti gdje god da ode. Momak je puni paket, fizikalije, mentalitet, jak na lopti, dobar šut. Bosanski Declan Rice.
U celiku bi do kraja sezone imao priliku da igra sve utakmice i dodatno se razvija...a ulaskom u premijer ligu bi svakako njegova vrijednost skočila i opet bi mogao da bira ako želi da ide gdje će.
Žao mi je i što jedan od većih talenata ne može da se proda za više od 150k što pokazuje koliko nam je siromašna liga. Ali eto tako je kako je. Nadam se samo da ga Sarajevo neće ugušiti i da je barem dogovorio sa njima dobar dio minuta ove sezone inače će da propadne taman da je prime Rice.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Još uvijek govorimo o drugoligašu.dakle, 150.000 je mnogo novca.
nijedan klub mu neće garantovati minutažu. trebao bi pokazati svoj talenat na treninzima i na terenu, i onda će dobiti svoju minutažu.
nijedan klub mu neće garantovati minutažu. trebao bi pokazati svoj talenat na treninzima i na terenu, i onda će dobiti svoju minutažu.
Ne može propasti ako je zaista toliki talenat. Politika Sarajeva je svakako takva da proizvodi i prodaje igrače. U ovom slučaju je Čelik proizveo i djelimično afirmisao Telalovića, sad u Sarajevu ima priliku da na većem nivou i sa više pritiska pokaže šta zna. Nama je i u reprezentaciji potreban neko poput Telalovića, ako se ispravno razvije.DeeWa je napisao/la: ↑09 jan 2026, 07:56Mislim da je ovo greška sa svih strana. Ali barem nije do Čelika jer je čelik imao želju da ga još malo zadrži.marlostanf1eld je napisao/la: ↑09 jan 2026, 07:20Ma igrač kao Telalović ne može propasti gdje god da ode. Momak je puni paket, fizikalije, mentalitet, jak na lopti, dobar šut. Bosanski Declan Rice.
U celiku bi do kraja sezone imao priliku da igra sve utakmice i dodatno se razvija...a ulaskom u premijer ligu bi svakako njegova vrijednost skočila i opet bi mogao da bira ako želi da ide gdje će.
Žao mi je i što jedan od većih talenata ne može da se proda za više od 150k što pokazuje koliko nam je siromašna liga. Ali eto tako je kako je. Nadam se samo da ga Sarajevo neće ugušiti i da je barem dogovorio sa njima dobar dio minuta ove sezone inače će da propadne taman da je prime Rice.
Pripadnik dvotrećinske većine u državi Bosni.
-
General505
- Kontakt:
Jedina pozitivna stvar ovog transfera jeste da je Sarajevo postalo firma ili trznica za prodaju igrača i profit a rezultat je u drugom planu bitno je dokačiti Evropu i to je to i u takvim okolnostima mladi igraci dobijaju šansu, i svaka pohvala za Sarajevo na tome.
Te, buduci da je takva politika kluba sigurno će dobijati sansu za igru da bi zapao za oko i uzeli pare na njemu.
Jedini problem je bio do sad sto su do sad u omladinskim kategorijama vecinom radili nestručni i korumpirani nesposobni ljudi pa ti mladi igraci uprkos talentu nisu naucili osnove nogometa i kao takvi gubili se na tom seniorskom pragu ili bili značajno usporeni u razvoju.
Takođe, pozitivna stvar je i Cvitanovic koji ima iskustva i zna raditi s mladim igračima, to je specijalizirao, tako da mogao bi ga izvesti na pravi put, naravno ako to bude u interesu Kluba.
Te, buduci da je takva politika kluba sigurno će dobijati sansu za igru da bi zapao za oko i uzeli pare na njemu.
Jedini problem je bio do sad sto su do sad u omladinskim kategorijama vecinom radili nestručni i korumpirani nesposobni ljudi pa ti mladi igraci uprkos talentu nisu naucili osnove nogometa i kao takvi gubili se na tom seniorskom pragu ili bili značajno usporeni u razvoju.
Takođe, pozitivna stvar je i Cvitanovic koji ima iskustva i zna raditi s mladim igračima, to je specijalizirao, tako da mogao bi ga izvesti na pravi put, naravno ako to bude u interesu Kluba.
Sad kad dovedu nekog propalog Srboljuba iz Surdulice i stave ga ispred ovog momka i on mi donese nista kao i ostali srpski i hrvatski polovnjaci 
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Malo vi previše serete po Sarajevu onako generalno, hajde odlučite se 
Kad se govorilo o Memiću, bila je priča, gledaj retardiranog Sarajeva, kao priča o afirmaciji mladih, a promakne im Memić.
Sad kad se uzme Telalović, ne valja ni to. Odlučite se
Kad se govorilo o Memiću, bila je priča, gledaj retardiranog Sarajeva, kao priča o afirmaciji mladih, a promakne im Memić.
Sad kad se uzme Telalović, ne valja ni to. Odlučite se
"Promjena će tokom zime biti i u banjalučkom Željezničaru Sport Timu.
Sa promjenama u upravljanju kluba stižu i promjene na trenerskim mjestima, pa će tako umjesto Momira Zečevića klupu seniora preuzeti ponovo Asmir Avdukić"
Nadam se da ovo znači da više nije trener U17. odličan trener, radi u trećoj ligi!
Sa promjenama u upravljanju kluba stižu i promjene na trenerskim mjestima, pa će tako umjesto Momira Zečevića klupu seniora preuzeti ponovo Asmir Avdukić"
Nadam se da ovo znači da više nije trener U17. odličan trener, radi u trećoj ligi!
nadam se da ce pitari dati sansu Telalovicu ispred ukrajinca i pokojnog fudbalera cimirota (koliko kontam otprilike igra njihovu poziciju) pa makar jos bio zelen za prvu postavu.
isto tako da ce forsirati mehmedovica i td.
ja ovo govorim iskljucivo iz ugla eventualne koristi za reprezentaciju....pa makar za tri-cetri godine ako imali kvalitet. svaki igrac koji ce istjerati tahirovica i sunjica je spasioc iz moje vizure. ove burnice da ne pominjem...
ako zavrsimo busuladzica i catovica (i jos neke) to bi trebao biti veliki plus za buducnost.
ja ovo govorim iskljucivo iz ugla eventualne koristi za reprezentaciju....pa makar za tri-cetri godine ako imali kvalitet. svaki igrac koji ce istjerati tahirovica i sunjica je spasioc iz moje vizure. ove burnice da ne pominjem...
ako zavrsimo busuladzica i catovica (i jos neke) to bi trebao biti veliki plus za buducnost.
Velizar je napisao/la: ↑12 jan 2026, 17:25nadam se da ce pitari dati sansu Telalovicu ispred ukrajinca i pokojnog fudbalera cimirota (koliko kontam otprilike igra njihovu poziciju) pa makar jos bio zelen za prvu postavu.
Maroodza, Ignatkov, Telalović, Mehmedović, Mujkić...
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Odlican klub za napredak, nesto kao Karvina u Memicevom slucaju.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ou svaka cast
Najbolji moguci izbor damira mi
Evo objavili su da se odmah priljucio prvom timu u Marbeli
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Lahko mu je kada mu je menadžer Andy Bara. Svaki njegov igrač negdje završi i dobije priliku da se pokaže.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Zato Bara i uzima igrace koji imaju potencijal. Valjda to on zna bolje od nas 
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
O čemu vi, na Transfermarktu piše da ga zastupa Zubanovićeva agencija.
Jel ovo prvi put da Zubanović proda nekog a da nije u Tursku?
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 13 gostiju.