English Premier League
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Ne znam odakle dolaze neke informacije, mada mislim da su nerealne, o navodnoj zainteresovanosti Citija za našeg Amara Dedića. Nije on ta japija za City i kad bi bilo istine o tome
- Wilshere10
- Kontakt:
Sto da ne? Pa bolji je od svih bekova Citya. To i nije toliko tesko, jer bekovi Citya nisu bekovi.
Dugo pratim ovaj forum pa odlucih da se registrujem. Inace navijam za Luton.
Portugalska liga dobro prodaje igrače. Ako krene utrka za Dediće moze završiti u velikom klubu. City bi dobro koristio njegovu univerzalnost na obje strane terena.
Spominju ga i na forumu navijača.
Spominju ga i na forumu navijača.
4-IN-A-ROW
Pa nemaju desnog beka normalnog, ne zvuči uopšte nerealno. Nije baš ni da je tržište prepuno vrhunskih desnih bekova. Sigurno je na kraćem spisku opcija od 5-6 igrača.
Ma predobro bi bilo za bazu navijača u BiH. Ima
I mjesto u ekipi pored Lewisa i Nunesa zagarantovano.
Ono što doduše govori protiv njegovog transfera je to što Pep već godinama igra sa ‚statičnim‘ bekovima koji igraju do zadnje trećine terena. Dalje idu samo krila. Ali nadati se da ima istine u ovome.
4-IN-A-ROW
- QUARTERBACK
- Kontakt:
nerko prica na poslu kolegama sta se desilo
“Tobdžije” pomeraju granice!
Tim Mikela Artete je angažovao Tomasa Grinmarka, kao trenera za izvođenje auta u ekipi, kako bi pomogao Arsenalu da osvoji Premijer ligu ove sezone.
Danac je svojevremeno postavio svetski rekord, kada je aut bacio 51.33 metra! Radio je u Liverpulu od 2018. do 2023. godine, kada je pomogao Endiju Robertsonu da podigne domet ubačaja sa strane sa 19 na 27 metara.
Arsenal je već postigao 12 golova iz kornera ove sezone, šta li nas sada čeka…
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Vrlo dobar igrac i to je to, daleko od bilo kakvog world classa.
- wadethegreat
- Kontakt:
Davno ja govorio.
Ima Arsenal boljih igraca.
Ima Arsenal boljih igraca.
doku= 4 gola u posljednje 2 sezone pl
- LenyYoro15
- Kontakt:
Saka je najbolji ofanzivni igrač Arsenala. Generalno uz Ricea i Gabriela čini trojicu naboljih igrača Arsenala.
Ne postoji statistika koja može prevariti eye test u njegovom slučaju. U modernom fudbalu samo Lamine Yamal lakše napravi prednost na krilnoj poziciji. U svakom klubu na svijetu bi bio startno desno krilo.
Doku je sve kontra. Loša statistika i još lošiji eye test. Obična trkaća kokoš.
Ne postoji statistika koja može prevariti eye test u njegovom slučaju. U modernom fudbalu samo Lamine Yamal lakše napravi prednost na krilnoj poziciji. U svakom klubu na svijetu bi bio startno desno krilo.
- wadethegreat
- Kontakt:
A kad je Drogba u pitanju onda je statistika sve 
Najbolji trener Uniteda post-Fergie
- LenyYoro15
- Kontakt:
INEOS je dao Carricku pomoćnika, koji je ustvari Southgateov pomoćnik već 10 godina. Znači priprema za imenovanje Southgatea na ljeto.
Pratim United aktivno od 1999. godine. Imam taj hobi (a ustvari je bolest) da od septembra 2002. godine imam svaki rezultat i svakog strijelca gola za United evidentirnog svojom rukom na papir. Već se tu nabralo 5 sveski punih, svakakvih švrljotina i gluposti godinama.
Svašta se prolazilo s ovom klubom, ali ako imenuju yebenog Southgatea, odustajem od praćenja fudbala uopšteno. Ne samo Uniteda. To bi definitvno značilo da postoji unutrašnja zavjera s ciljem uništenja kluba i završni pečat bi bio taj sa Southgateom.
Kako starim, tenis kao fizička aktivnost i šah kao mentalna aktivnost mi mnogo više gode. Jedan dio mene i navija da prekrižim fudbal za sva vremena. Nikad bliže nije bilo.
Pratim United aktivno od 1999. godine. Imam taj hobi (a ustvari je bolest) da od septembra 2002. godine imam svaki rezultat i svakog strijelca gola za United evidentirnog svojom rukom na papir. Već se tu nabralo 5 sveski punih, svakakvih švrljotina i gluposti godinama.
Svašta se prolazilo s ovom klubom, ali ako imenuju yebenog Southgatea, odustajem od praćenja fudbala uopšteno. Ne samo Uniteda. To bi definitvno značilo da postoji unutrašnja zavjera s ciljem uništenja kluba i završni pečat bi bio taj sa Southgateom.
Kako starim, tenis kao fizička aktivnost i šah kao mentalna aktivnost mi mnogo više gode. Jedan dio mene i navija da prekrižim fudbal za sva vremena. Nikad bliže nije bilo.
Nisam znao da je Saka drugi najbolji dribler planeteLenyYoro15 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 19:17Saka je najbolji ofanzivni igrač Arsenala. Generalno uz Ricea i Gabriela čini trojicu naboljih igrača Arsenala.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.