Meridian objavio.Ne izvlacim ja,ti si zaduzen za izvlacenje talenata i igraca za eUropskog Zelju.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Brko iz druge galaksije!
-
tiagofaria25
- Kontakt:
Žalosno je samo što je to sve na štetu kluba, i što niko neće odgovarati za urađeno.WeekendOffender je napisao/la: ↑13 jan 2026, 15:39Arman je doveden jer je se dobro udara a Adzem je trazio ratnike
Forza Željo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
Željo je šampion
Ja sa strane sjedim, posmatram i ne vjerujem. Ićo
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
Izvini nisam te nikad mislio uvrijediti ni bilo koga
Reci im da dovedu nekog od ovih veznjaka
Music (18) - Rapid II
Ajanovic (20) - Admira Wacker
Hodzic (20) - Milan Futuro
Ristanic (21) - Admira Wacker
Derviskadic (21) - Haugesund
Mehic (22) - Benevento
Gigovic (22) - Helsingsborg
Ako hoce nekog iskusnijeg neka dobedu Rabihica (32) iz Saarburckena ukupno skoro 100 golova i asistencija u trecoj Njemackoj ligi
Tamo je od 2022 i vjerovatno se zastio, nisam za te plus 30 ako nisu Dzeko, al ovaj je u trecoj ligi poznat kao standardno dobar igrac i igrao je polufinale kupa prosle godine izbacili su Bayern, Gladbach, Frankfurt…
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 jan 2026, 16:42, ukupno mijenjano 5 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Hansestadt
- Kontakt:
Sasa Kajkut
- dubioza144
- Kontakt:
Mirzad i Dzeko su ko nekad Dzeko i Miske u wolfsburgu
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Hvala Aco. Znam da je dao svoj maksimum, vise puta igrao pod injekcijama i hvala mu na svemu
- AhmedNurudin
- Kontakt:
Ja mislim da bi bio pojačanje. Sada iz ove perspektive mi je žao da ga nismo potpisali na ljeto, ali niko nije mogao predvidjeti povredu, a pogotovo ovako tešku povredu Madžida. U svakom slučaju prirodna je desetka koja poznaje ligu i terene. Sigurno je bolja opcija nego Konings na toj poziciji protiv niželigaša u kupu gdje ništa nije pokazao, ili Lagumdžija, ili Rakić pa to prelazi u 4-4-2 onda. Jedino bi njegov dolazak možda zatvorio poziciju Gojaku i onda bi se U21 tražilo ne drugoj poziciji. Ako bi mogao imati približnu formu kakvu je imao u tuzli i radniku, uz neki razuman ugovor sigurno bi dao ruke u borbi za Evropu.1921boy je napisao/la: ↑13 jan 2026, 15:23Fudbalski klub Željezničar ove zime će kako stvari stoje dosta promijeniti igrački kadar, a očekuje se i dolazak pojačanja. Kako **** nezvanično saznaje među pojačanjima bi mogao da bude i iskusni Mirzad Mehanović.
Mirzad Mehanović dobro poznaje Premijer ligu BiH jer je igrao u Tuzla Sitiju i Radniku i u oba kluba se istakao sjajnim asistencijama prije svega.
To je upravo ono što treba Željezničaru u ovom trenutku i ne čudi što su “bacili oko” na iskusnog vezistu. Kako nezvanično saznajemo uskoro bi moglo da dođe i do nekog konkretnog poteza kluba, a Mehanović je slobodan u izboru nove sredine.
Iskusni fudbaler je kako nam je rečeno imao i upite iz Jordana, Iraka i Varaždina, te Bratstva iz Gračanice koje igra Prvu ligu Federacije BiH, ali još uvijek nije prelomio gdje će nastaviti karijeru.
Zadnja izmjena: AhmedNurudin, dana/u 13 jan 2026, 16:18, ukupno mijenjano 1 put.
Pažljivo biram riječi, jer Klub si najveći.
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
Kako stariš, sve te više volim. Kako starim, sve te više bodrim!
Manijak pravi zna kako stoje stvari, zbog tebe su u vrhu sarajevski Plavi.💙
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
za mehanovica je suplja isto kao i za despotovica. trebamo se navici na ovo. novinari nece prestati sa nagadjanjem, a ni menadzeri sa plasiranjem tekstova. ne treba se kaciti za bas svaki.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Svi znaju koji su igrači suplja, a niko ne zna ko dolazi.
-
Ferroviere1987
- Kontakt:
Lijepo je NoDi ovo sve ovim putem bi se trebalo nekad u buducnosti razmisljat da se dovode talenti iz dijaspore kako je i najavljeno sa skautingom, medjutim mislim da trenutno ni jedan roditelj a ni dijete nece pristat doci da se namece ovdje ako vec igraju u ogromnim europskim timovima gdje imaju potencijal kakav im mi ne mozemo nikad pruzit mi nismo Dinamo da mozemo izbacivat igrace u Totenhem, Juventus i tako te timove za milionske iznoseNoDi80 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 15:57Izvini nisam te nikad mislio uvrijediti ni bilo koga
Reci im da dovedu nekog od ovih veznjaka
Music (18) - Rapid II
Ajanovic (20) - Admira Wacker
Hodzic (20) - Milan Futuro
Ristanic (21) - Admira Wacker
Derviskadic (21) - Haugesund
Mehic (22) - Benevento
Gigovic (22) - Helsingsborg
Ako hoce nekog iskusnijeg neka dobedu Rabihica (32) iz Saarburckena ukupno skoro 100 golova i asistencija u trecoj Njemackoj ligi
Tamo je od 2022 i vjerovatno se zastio, nisam za te plus 30 ako nisu Dzeko, al ovaj je u trecoj ligi poznat kao standardno dobar igrac i igrao je polufinale kupa prosle godine izbacili su Bayern, Gladbach, Frankfurt…
Razumijem NoDija al ovo trenutno nije moguce nazalost tipa Sergi Domingez iz Barselone u Dinamo je za nas nesto nerealno u ovom trenutku jer svaki roditelj a i ta djeca sva imaju menazdere jer su “projekti” nece dovest dijete ovdje kad mogu zaradit stotine hiljada eventualno milione
Vini je stigao u Sarajevo danas prikljucit ce se timu tako da tu su svi imaju 5 dana da se nametnu i onda cekamo 18. da vidimo konacni spisak ne bi me cudilo da se u toku priprema neko pojacanje prikljuci kao sto je i do sad bila praksa samo se nadam ne prekasno, moje misljenje je da smo trebali rijesit eventualna pojacanja vec sad ali eto
Brkovic je pomenuo na press konferenciji da cemo skautirati igrace i na austrijskom trzistu, izmedju ostalog. Da li je Nodi zaduzen za to podrucje?
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
jel te nije stid viseGavranBeli je napisao/la: ↑13 jan 2026, 17:07Svi znaju koji su igrači suplja, a niko ne zna ko dolazi.
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ja sam cuo da se Brkovic raspituje za Nodija, cak je bilo price da radi od kuce, samo dostavljanje YouTube talenat.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Samo se nagadja nesto, veze niko nema ko ce doci, i sa kim se pregovara? Dajte neku provjerenu info yebem mu majq
Dzeko zgrada ti je jos malo zavrsena , ajde bolan svrni godinu dana
Dzeko zgrada ti je jos malo zavrsena , ajde bolan svrni godinu dana
-
GavranBeli
- Kontakt:
Prvo da Nodi skautira Dzeku, pa tek onda moze ostalo. Fudbalska agencija Nodi, agent Dino
Zadnja izmjena: GavranBeli, dana/u 13 jan 2026, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
Ja nisam rekao da je uzasan niti kritikovao. Okej igrac ima svoje kvalitete, da ga nesto zalim bas i ne.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑13 jan 2026, 15:27
Bogme ja sam ga vazda hvalio, ima nesto u njemu sigurno.
Ne mislis valjda da ce Zrinjski ga bezveze dovesti? Mlad i ceka se trenutak kad ce proigrati, i ode on za 500.000€ min
Da se nadovezem za dole post, niko ne nagadja osim novinara i placenih clanaka.
Fk Željezničar.
-
GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Dajte provjerene info , yebo vas nodi da vas yebo
Trenutno korisnika/ca: bvsic, Kajkutenjoyer i 21 gost.