Nista se ne zna, ne cure informacijeluckystrike je napisao/la: ↑13 jan 2026, 19:23Jesam li ja dobro skont'o da je željo za dvojicu boljih, ako ne i najboljeg, ukupno inkasirao 0 KM?
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
-
jurisicduska
- Kontakt:
Ja mislim da ce se Nodi ubit kad izadju određene informaicje u javnost. Joj kona 
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Da li uclaniti nodija ljubimca?
I sta kada postane? Ide kao i svim klubovima, reprogram? Pa ako znas napisi iznos, a ne 4 miliona hahahaKakav amkec i 0.5 miliona. Opet tvoje neke lazi hahahahajurisicduska je napisao/la: ↑13 jan 2026, 18:54Pa tek nam je došao porez. Nismo ni bili duzni prije da ga platimo. Pogledaj izvještaje porezne uprave to je javno dostupno.Arma00 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 18:51Platili ko i porezjurisicduska je napisao/la: ↑13 jan 2026, 18:47
Naravno da smo platili. Kao i sve ostalo.
Sad kad im tužba od 4 miliona postane pravosnazna
Kad Amkec dobije još 0,5 miliona
I kad statut ne prođe na ministarstvu opet će furati priču o radničkoj klasi![]()
I ne znam zaista sto se smijes kad je za isti period i vama utvrđen skoro pa isti iznos poreza. Čeka se da postane pravosnazno.
Nodi je dobar, ima pravih plavih kerova ovdje.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Oni ne zarađuju na obeštećenjima, oni zarađuju na raskidima.luckystrike je napisao/la: ↑13 jan 2026, 19:23Jesam li ja dobro skont'o da je željo za dvojicu boljih, ako ne i najboljeg, ukupno inkasirao 0 KM?
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Nodi imaš li informacije ko te želi napast jesu li tvoji, hordaši ili je neko preko grane? Ruku na srce znao si lanut u afektu i na Armiju ali ovi zadnji ne postoje
Hocemo komentare pitara kako smo DZEKU zvali klocem i otjerali ga, vec su poceli po drustvenim mrezama.
Ne daj se Nodiiiii....
Ma hajd sto na Grbavici prizivaju Džeku,nego su neki ubjeđeni da je dužan da završi karijeru u Želji... A nabili ga ko kantu... Da ne bi Plišeka uništili bi nam najboljeg igrača ikada.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Joj Mlinaricuuu....
Joj kako pjene pitari, uživancija 

- DoktorXabaras
- Kontakt:
A nakon derbija da se prisjetimo i izjave sada već legendarnog TikTokera
Kako su kone ponudile platu Dzeki koji je pod ugovorom?
Ako dolazi na posudbu mogu placat dio plate koji njegov klub trazi, sta imaju da nude?
Ako dolazi na posudbu mogu placat dio plate koji njegov klub trazi, sta imaju da nude?
Minutažu da se kali
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Ma frajer se sprda s narodomHordas1990 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 19:05Brate zar ti nisi u Austriji?NoDi80 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 19:02Sad neki pricaju umro preminuo od pada rombila
Kakve mi poruke pisu sve vise vjerujem da sam ja trebo biti taj Dino
Od sad utoku nosam ko mi pridje od opasnih glava headshot odmah, a za ove kerove sto idu 10na1 se ne brinem, jer dovoljno je pet ljudi da njih 10,15 rastjera
Vozdra sad jos jednom me neko prozve meni poznat prvi ce jalijas dobiti batine ispred haostora na alipasinom
svrakino1921 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 18:30Edin Džeko - Babuka
Đorđe Despotović - Đole
Mirzad Mehanović - Mirze
Muhamed Bešić - Muha
KUP KUP
KUP JE NAŠ
Dzeko Bicakcic Stevanovic Sehic Besic, ekipa s Grbavice ulijeva strah u kosti. Mnogi su odlucili da ne izlaze na teren, bolje 3-0 da se registruje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 32 gosta.
.png)