MA evo usrali smo se, gaće nam same spale, kažu nećemo ni dolazit na Grbavicu bolje 3-0 nego da nas nakantate.
Premijer liga BiH - aktuelno
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakvi očajnici, pet ljudi mlati svoje želje - divovi: evo ih, euforija.
Skupina za izučavanje.
Skupina za izučavanje.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- svrakino1921
- Kontakt:
Edin Džeko
Ibrahim Šehić
Armin Hodžić
Miroslav Stevanović
Kup KUP
Kup je naš
Ibrahim Šehić
Armin Hodžić
Miroslav Stevanović
Kup KUP
Kup je naš
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Zamisli natamburaju te ljudi posteno 4-0 s tim da ti sudija prijateljski pomogne da izbjegnes petardu i hajd sto imas obraza pisati prvih 5 mjeseci nakon te blamaze, nego ni manje ni vise napises "pjene" "usrali se"
Daj im titulu
Daj im titulu
Pa to ti je kao vi zadnjih godina gdje pisete da su vam krivac sudije za lose rezultate i -20 i vise bodova za prvim. Dovoljno je izvuci postove sa pocetka sezone kad su pojacanja dosla i ljajic.ErosViverosViv je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:48Zamisli natamburaju te ljudi posteno 4-0 s tim da ti sudija prijateljski pomogne da izbjegnes petardu i hajd sto imas obraza pisati prvih 5 mjeseci nakon te blamaze, nego ni manje ni vise napises "pjene" "usrali se"
Daj im titulu![]()
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Bice suza… nazalost…
Ja predlažem da odmah krenete sa terapijom. Trebat će vam.
Bolje za vas da ovo ne izadje u javnosti i brukanje..jurisicduska je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:55Bice suza… nazalost…
Fk Željezničar.
-
GavranBeli
- Kontakt:
Vidim, ali ne znam sto. Nisam ocekivao ovakve reakcije, iskreno.DoktorXabaras je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:40MA evo usrali smo se, gaće nam same spale, kažu nećemo ni dolazit na Grbavicu bolje 3-0 nego da nas nakantate.
- dubioza144
- Kontakt:
Prosli ti post niko nije registrovo pa si nam moro ponovit, haman si dosta upucen u desavanja u našem klubu, pa sta je reć otkrij namjurisicduska je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:55Bice suza… nazalost…
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Zalosno da neko glumi nesto sto nije ko ovaj pacijent do te mjere da visi na forumu 24/7 i to sa vise profila. Ovo je psihoza level duskica < nofearhz < nodi.NoDi80 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 19:02Sad neki pricaju umro preminuo od pada rombila
Kakve mi poruke pisu sve vise vjerujem da sam ja trebo biti taj Dino
Od sad utoku nosam ko mi pridje od opasnih glava headshot odmah, a za ove kerove sto idu 10na1 se ne brinem, jer dovoljno je pet ljudi da njih 10,15 rastjera
Vozdra jos jednom mi neko pocne prijeti i psovati meni poznat prvi ce jalijas dobiti batine ispred haostora na alipasinom
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Uzeo sam trofej delijama maloprije, cestitajte mi pade im majica podgrupe lagano, ja vam govorim vi ne vjerujete nikad ne bi digao ruku na mog sugradjanina ili zemljaka a ove dusmane treba ponizavat na svakom cosku idemo dalje idemo jakooooooo!!!
Investitor
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji
Moji projekti :
- BH Ultras Alijansa
- Tema navijacki izvjestaji
- KONTRASVIH
- Kontakt:
-
sanjinusto
- Kontakt:
Je li moguce da se frajer izloguje sa profila @Nodi80, onda udje na ovaj @nofearhz i vrati se trolanju? Kakav je ba ovo pacijent?
Ja mislio da je Nodi neki mladji momak, onako malo caknut i da se provaljuje, ali ovo je vec ozbiljna dijagnoza.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Znaju ovi tvoji sta je rec samo vas loze sa Dzekama da ne pitate o tom.dubioza144 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:59Prosli ti post niko nije registrovo pa si nam moro ponovit, haman si dosta upucen u desavanja u našem klubu, pa sta je reć otkrij namjurisicduska je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:55Bice suza… nazalost…
Ispliva sve pa ce i to.
Nisam haman upućen direktno sam upućen.
Ma kako nemamo para, losa pojacanja. Njihovo standardno.dubioza144 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:59Prosli ti post niko nije registrovo pa si nam moro ponovit, haman si dosta upucen u desavanja u našem klubu, pa sta je reć otkrij namjurisicduska je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:55Bice suza… nazalost…
Fk Željezničar.
-
jurisicduska
- Kontakt:
E nije toPablo11 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 21:09Ma kako nemamo para, losa pojacanja. Njihovo standardno.dubioza144 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:59Prosli ti post niko nije registrovo pa si nam moro ponovit, haman si dosta upucen u desavanja u našem klubu, pa sta je reć otkrij namjurisicduska je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:55Bice suza… nazalost…
A znaju i mnogi ovdje.
Mnogo je gore od nemanja para.
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras i 7 gostiju.
.png)