FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
U Mostaru protiv Veleza i Zrinjskog je ko nešta odigrao. Ali kažem ništa specijalno što ne bi mogli i drugi. U derbiju protiv Zelje npr. smiješna predstava i u vecini mečeva. Vracaj nazad, prvom do sebe, zavali stopere. I onda krene Bralic u organizaciju napada.
Mene najviše podsjeća na Radovca u periodu kad je igrao kod nas. Sve nešto, nešto i na kraju ništa. Ništa posebno ne vidim u njemu nažalost.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 21:34Krdzalic je vec dvije godine tu a ugovor mu istice na ljeto. Mislim da nije igrac za vece planove i buducnost, sklon je povredama a i nije odusevio nesto posebno.
- luckystrike
- Kontakt:
Pa protiv Veleža prodade loptu na sredini terena pred kraj, boba falila da primimo gol. Da je tako i bilo danas bi ga objektivna sarajevska publika tjerala motkama.Alen1987 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 21:36U Mostaru protiv Veleza i Zrinjskog je ko nešta odigrao. Ali kažem ništa specijalno što ne bi mogli i drugi. U derbiju protiv Zelje npr. smiješna predstava i u vecini mečeva. Vracaj nazad, prvom do sebe, zavali stopere. I onda krene Bralic u organizaciju napada.
Krdzalic kad se vrati abd u aprilu nadam se pocetkom aprila imace 6-7 utakmica plus kup da se dokaze ako neuspije RASKID UGOVORA.
Krdzalic je skoro 4 godina stari od ignjatova i odradio je oko 12-13 priprema sa prvim timovima, odigrao dobar broj utakmica u seniorima, i nista nije pokazao, nazalost ima puno povreda..
Skok dribling odlucnost pas sut snaga, slabo
Energija ok za bh potrebe i sportskolukastvo to ima jedino
Ukrainac je bolji od krdzalica po svakom aspektu godinama snazi visini pameti hrabroscu itd itd. Jalicno bi platio ukrainca 800 k€ vise cisto radi snage i visine
Krdzalic
Renan
Turskikes
Plus posudjeni igraci koji se nedokazu ce bit nabijeni nogom. 29 maja, mozda i keremeh (nije mozda vec sigurno ako nebude u ovih 6 mjeseci popravio realizaciju idefanzivu, al posto je ogranicen i glup stavljam ne mozda vec sigurno)
Krdzalic je skoro 4 godina stari od ignjatova i odradio je oko 12-13 priprema sa prvim timovima, odigrao dobar broj utakmica u seniorima, i nista nije pokazao, nazalost ima puno povreda..
Skok dribling odlucnost pas sut snaga, slabo
Energija ok za bh potrebe i sportskolukastvo to ima jedino
Ukrainac je bolji od krdzalica po svakom aspektu godinama snazi visini pameti hrabroscu itd itd. Jalicno bi platio ukrainca 800 k€ vise cisto radi snage i visine
Krdzalic
Renan
Turskikes
Plus posudjeni igraci koji se nedokazu ce bit nabijeni nogom. 29 maja, mozda i keremeh (nije mozda vec sigurno ako nebude u ovih 6 mjeseci popravio realizaciju idefanzivu, al posto je ogranicen i glup stavljam ne mozda vec sigurno)
Krdzalic je ovde dosao iz teske povrede i dosta dugo smo ga cekali, kad je uhvatio malo kontuinitet opet povreda. Vjerovatno prije slijedece sezone ne moze uhvatiti neku vecu formu, tad ce vec biti 22god i pitanje je imali FKS vise interesa od njega.
Mozda je do sada napravio malo vise od Ignatkova u seniorskom fudbalu, ali ovaj mali je ubacen u vatru i do sada je opravdao ocekivanja uz sad jos jake pripreme sa prvim timom on ce na proljece zabetonirati svoju poziciju i nema sanse da mu Krdzalic uzme mjesto pa cak ni neke minute.
Mozda je do sada napravio malo vise od Ignatkova u seniorskom fudbalu, ali ovaj mali je ubacen u vatru i do sada je opravdao ocekivanja uz sad jos jake pripreme sa prvim timom on ce na proljece zabetonirati svoju poziciju i nema sanse da mu Krdzalic uzme mjesto pa cak ni neke minute.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Radovac je iznio onu sezonu 14/15, igrao ko Scholes, dobio Ismirov trofej. Ne mogu se poredit, Krdzalic mozda 2 solidne utakmice odigrao do sad.NoProfit je napisao/la: ↑13 jan 2026, 21:38Mene najviše podsjeća na Radovca u periodu kad je igrao kod nas. Sve nešto, nešto i na kraju ništa. Ništa posebno ne vidim u njemu nažalost.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 21:34Krdzalic je vec dvije godine tu a ugovor mu istice na ljeto. Mislim da nije igrac za vece planove i buducnost, sklon je povredama a i nije odusevio nesto posebno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Anes će ako Bog da biti najveće pojačanje ako Zoran i Mario budu znali izvući maksimum iz njega. Momak uvjerljivo najviše pretrči u toku utakmice ali nema golova/asistencija a to je jedino što mnogi gledaju.
Fali taj segment a/g da bi privukao pažnju na sebe.
Fali taj segment a/g da bi privukao pažnju na sebe.
Nikad poraz, samo lekcija.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Decko igrao odlicno , igra jednostavno , trci mnogo , jak u duelu. To sto ne dribla i ne daje pasove petom ne znaci da lose igra. Zadnji vezni razbijac ,radi za druge igra jednostavno prvom do sebe bez puno peljanja . Ovo sto je do sad odigrao vrlo dobro, stvarno ne kontam sta lose radi na terenu.Alen1987 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 21:36U Mostaru protiv Veleza i Zrinjskog je ko nešta odigrao. Ali kažem ništa specijalno što ne bi mogli i drugi. U derbiju protiv Zelje npr. smiješna predstava i u vecini mečeva. Vracaj nazad, prvom do sebe, zavali stopere. I onda krene Bralic u organizaciju napada.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Radovac tad bio mašina, poslje Škore najbolji mladi igrač koji je izrastao iz kluba i zaigrao u prvom timu.napoleon72 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 21:56Ma Radovac je iznio onu sezonu 14/15, igrao ko Scholes, dobio Ismirov trofej. Ne mogu se poredit, Krdzalic mozda 2 solidne utakmice odigrao do sad.NoProfit je napisao/la: ↑13 jan 2026, 21:38Mene najviše podsjeća na Radovca u periodu kad je igrao kod nas. Sve nešto, nešto i na kraju ništa. Ništa posebno ne vidim u njemu nažalost.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 21:34Krdzalic je vec dvije godine tu a ugovor mu istice na ljeto. Mislim da nije igrac za vece planove i buducnost, sklon je povredama a i nije odusevio nesto posebno.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Posavac je odlicna alternativa Beganovicu. Nadam se da ce ga dovesti.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
VolimoSarajevo
- Kontakt:
Da me ko pogresno ne shvati,al ako si vezni i nemas bar 4-5 golova i toliko asistencija sto se mene tice dovidjenja.
Kaze trci bori se,isto ko Djokanovic.Ne kazem da je los al evo gdje su im karijere?Dzaba trcanje ako nema golova i asistencija.Odigraju 2 sezone za Sarajevo nemaju 10 golova za 2 godine.Bjezi dosta je takvih igraca.Jedino koji je imao muda od tih "mladih" je Buljubasic.Odigrat derby sa slomljenom nogom.Vrati se jos jaci podero ih sve redom i eto odma otiso.Ovo ostalo manje vise sve slicno u 5 deka...
Kaze trci bori se,isto ko Djokanovic.Ne kazem da je los al evo gdje su im karijere?Dzaba trcanje ako nema golova i asistencija.Odigraju 2 sezone za Sarajevo nemaju 10 golova za 2 godine.Bjezi dosta je takvih igraca.Jedino koji je imao muda od tih "mladih" je Buljubasic.Odigrat derby sa slomljenom nogom.Vrati se jos jaci podero ih sve redom i eto odma otiso.Ovo ostalo manje vise sve slicno u 5 deka...
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Ja sam protiv tog nazor guranja djece koja nisu za prvog tima ali Ignatkov je dobar igrac bar po mom misljenju.Ima nedostataka normalno ali decko se fino snasao,skocit ce mu cijena sad kad dobije poziv u21 Ukrajine
Krdzalic mi je bio zelja jos godinu dana prije dolaska i mislio sam da nema sanse da ga dovedemo.Jbg nema ni srece s tim povredama taman uhvati ritam 3-4 utakmice i povrijedi se opet.Istice mu ugovor na ljeto i nazalost mislim da mu nece produziti ako ne ufati neku ludu formu pred kraj sezone a bez priprema jako tesko.Otici ce u Zrinjski i vjerovatno pišati ligu nekoliko godina jer to je nasa nafaka.
@VolimoSarajevo Bubljubasic je nas najbolji proizvod od 2013.On ako ne napravi karijeru vrhunsku nece niko
Krdzalic mi je bio zelja jos godinu dana prije dolaska i mislio sam da nema sanse da ga dovedemo.Jbg nema ni srece s tim povredama taman uhvati ritam 3-4 utakmice i povrijedi se opet.Istice mu ugovor na ljeto i nazalost mislim da mu nece produziti ako ne ufati neku ludu formu pred kraj sezone a bez priprema jako tesko.Otici ce u Zrinjski i vjerovatno pišati ligu nekoliko godina jer to je nasa nafaka.
@VolimoSarajevo Bubljubasic je nas najbolji proizvod od 2013.On ako ne napravi karijeru vrhunsku nece niko
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Imas koliko hoces top vezni igraca koji nemaju golove u nogama. Znas kako za svaki dobar posao ti trebaju majstori al ne mogu sami moraju imati irgete e tako je i fudbalu .VolimoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2026, 22:38Da me ko pogresno ne shvati,al ako si vezni i nemas bar 4-5 golova i toliko asistencija sto se mene tice dovidjenja.
Zadnja izmjena: bordobijeli, dana/u 13 jan 2026, 23:02, ukupno mijenjano 1 put.
Joj ovo meni baca na petljanciju neku opet, necemo mi ovo docekat ja mislim
https://crna-hr.onika.info/projekt-stad ... ske/802723
https://crna-hr.onika.info/projekt-stad ... ske/802723
Ne mogu da vjerujem da neko priziva Posavca...i da tražimo B opciju Beganoviću, a šta da tražimo konkurenta Beganoviću il još bolje da malo vidimo kako je kad je Began B opcija? Began extra momak, radan, profesionalac, sve top, al Beganov ofanzivni doprinos je skoro pa ništa.
A sto se Posavca tiče, tanko, siguran sam sa ima u akademiji boljih igrača. Momak je prošle godine bio klupa u 7-8 ekipi slovenske lige...
A sto se Posavca tiče, tanko, siguran sam sa ima u akademiji boljih igrača. Momak je prošle godine bio klupa u 7-8 ekipi slovenske lige...
Haris
-
rimljanin90
- Kontakt:
Kakve veze ima djokanovic sa golovima ziv bio? Otkad zadnji vezni trebaju golove zabijatiVolimoSarajevo je napisao/la: ↑13 jan 2026, 22:38Da me ko pogresno ne shvati,al ako si vezni i nemas bar 4-5 golova i toliko asistencija sto se mene tice dovidjenja.
-
rimljanin90
- Kontakt:
NoProfit je napisao/la: ↑13 jan 2026, 21:38Mene najviše podsjeća na Radovca u periodu kad je igrao kod nas. Sve nešto, nešto i na kraju ništa. Ništa posebno ne vidim u njemu nažalost.MaroonWhite1946 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 21:34Krdzalic je vec dvije godine tu a ugovor mu istice na ljeto. Mislim da nije igrac za vece planove i buducnost, sklon je povredama a i nije odusevio nesto posebno.
Vidis tacno kad za mladu repku igra da ima potencijala ali povrede ga unistise. Steta
Ignatkov je jedini u zadnjih 10 tak godina koji je silom prilika dobio šansu i iskoristio je momački. Dečko igra sasvim korektno i odlično je ugazio u seniorski fudbal. Treba ga gurati da igra jer jedino tako može izrasti u pravog igrača.
Krdžalić se oporavio i radi individualno u Zagrebu sa jednim od najboljih individualnih trenera u Evropi a uporedo odlično radi i na fozičkoj spremi. Gluposti su da neće moći igrati do proljeća, biće ako Bog da spreman za prvu utakmicu u Februaru.
Ko će igrati, kad i kako to jedino znaju Mamić i Cvitanović, mi samo možemo nagađati. Nadam se da će i Cimi posle priprema biti onaj stari, Elezi se isto vratio, dr Adem odličan. Biće zanimljivo. Ovo su slatke muke na sredini terena i hvala Bogu na tome.
Krdžalić se oporavio i radi individualno u Zagrebu sa jednim od najboljih individualnih trenera u Evropi a uporedo odlično radi i na fozičkoj spremi. Gluposti su da neće moći igrati do proljeća, biće ako Bog da spreman za prvu utakmicu u Februaru.
Ko će igrati, kad i kako to jedino znaju Mamić i Cvitanović, mi samo možemo nagađati. Nadam se da će i Cimi posle priprema biti onaj stari, Elezi se isto vratio, dr Adem odličan. Biće zanimljivo. Ovo su slatke muke na sredini terena i hvala Bogu na tome.
Sta imam od igraca koji je vise povrijeđen nego sto je na terenu?
Mislim da je Anes do sada mozda imao i previse vremena da se dokaze ali osim par trenutaka nemas nista da kazes e zasluzuje da ostane i da mu se produzi ugovor.
Ignatkov momak prva sezona za seniore i po meni vise nego solidno, ocekujem od sljedece sezone jos vise i da pokaze sav svoj potencija.
Mislim da je Anes do sada mozda imao i previse vremena da se dokaze ali osim par trenutaka nemas nista da kazes e zasluzuje da ostane i da mu se produzi ugovor.
Ignatkov momak prva sezona za seniore i po meni vise nego solidno, ocekujem od sljedece sezone jos vise i da pokaze sav svoj potencija.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Google Adsense [Bot], Proximic i 8 gostiju.

.png)