26.03.2026. Vels - BiH
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: 26.03.2026. Vels - BiH
Gleda li selektor Fulham ove sezone?
Nama je Babuka preci od bilo kojeg prvenstva. Tek kad se oficijelno oprosti onda cemo stidljivo pogledat na plasman ponovo.Edincapitano je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:54Ozbiljan sam, ako svi kod nas budu zdravi i Barbarez ne krene Edina od prve minute, ide rutinska pobjeda. Ali mi nismo normalna repka pa ce jedan Dzeko u 40oj godini biti u prvi 11 i ako ne moze dva sprinta i to sto nikako ne igra u Fiorentini a Wels najjaca strana je to sto trce ko ludi. Znaci bas nista osim da je imao sjajnu karijeru i to sto je legenda je argument da on krene utakmicu. Tako se ne igra moderni fudbal, al kod nas cemo prije halaliti ovaj ciklus nego staviti Edina na klupu i zato i nemamo uspjeha u fudbalu. To je taj mentalitet sto nas ubija svaki ciklus.Goalgetter je napisao/la: ↑09 jan 2026, 09:20Lose trollanje.Edincapitano je napisao/la: ↑09 jan 2026, 09:12Ma bez veze igrac, Wels je K od repke i svaka normalna repka bi rutinski ih uzela. Mi nismo normalni pa zato ce biti tesko ali iskreno gori su od nas, samo igraju na trku i prekide.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Ne znam drug jel pratiš premier igu i utakmice ali ja koji pratim ti moram reći da debelo griješišEdincapitano je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:54Ozbiljan sam, ako svi kod nas budu zdravi i Barbarez ne krene Edina od prve minute, ide rutinska pobjeda. Ali mi nismo normalna repka pa ce jedan Dzeko u 40oj godini biti u prvi 11 i ako ne moze dva sprinta i to sto nikako ne igra u Fiorentini a Wels najjaca strana je to sto trce ko ludi. Znaci bas nista osim da je imao sjajnu karijeru i to sto je legenda je argument da on krene utakmicu. Tako se ne igra moderni fudbal, al kod nas cemo prije halaliti ovaj ciklus nego staviti Edina na klupu i zato i nemamo uspjeha u fudbalu. To je taj mentalitet sto nas ubija svaki ciklus.Goalgetter je napisao/la: ↑09 jan 2026, 09:20Lose trollanje.Edincapitano je napisao/la: ↑09 jan 2026, 09:12Ma bez veze igrac, Wels je K od repke i svaka normalna repka bi rutinski ih uzela. Mi nismo normalni pa zato ce biti tesko ali iskreno gori su od nas, samo igraju na trku i prekide.
Mi od svake repke napravimo Brazil, sad kao Wilson STRASAN igrac a igra u mrtvom Fulhamu.
Wilson je igračina i to velika,pogledaj prvo igra za Fulham koji je dobra ekipa u najmanju ruku,imaju 31bod i 9 su na tabeli tj 4 boda od lige prvaka,onda Wilson je glavni igrač te ekipe,2 asistencije protiv Citya,gol liverpoolu,gol chelseu,gol spursima,ovo su neke njegovne nedavne utakmice protiv ovih big six klubova u pl
trenutno je sigurno u top 5 igrača s najboljom formom u premier ligi,logično da bi volio vise nego iko da ga stane ali boze moj
A vels sam po sebi ima svoje dobre i lose strane
npr u prvih 11 im igraju dva lika iz treće engleske lige i 2 iz druge engleske
ali u napadu su bas opasni:james wilson brooks johnson
trka ce presudit ovu utakmicu
Ovu utakmicu će pobjediti ekipa koja bude više motivisana jer i Velšani i mi smo ne toliko dobri u kreiranju napada iz velikog posjeda lopte te obje reprezentacije preferiraju igru na kontre i iz prekida (pogotovo Velšani).
Nadam se da će naši preorati teren i da ćemo na kraju tražiti karte za utakmicu u Zenici.
Nadam se da će naši preorati teren i da ćemo na kraju tražiti karte za utakmicu u Zenici.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Bas normalno razmislanje, zato nas i nema nigdje nazalost.Maverick je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:10Nama je Babuka preci od bilo kojeg prvenstva. Tek kad se oficijelno oprosti onda cemo stidljivo pogledat na plasman ponovo.Edincapitano je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:54Ozbiljan sam, ako svi kod nas budu zdravi i Barbarez ne krene Edina od prve minute, ide rutinska pobjeda. Ali mi nismo normalna repka pa ce jedan Dzeko u 40oj godini biti u prvi 11 i ako ne moze dva sprinta i to sto nikako ne igra u Fiorentini a Wels najjaca strana je to sto trce ko ludi. Znaci bas nista osim da je imao sjajnu karijeru i to sto je legenda je argument da on krene utakmicu. Tako se ne igra moderni fudbal, al kod nas cemo prije halaliti ovaj ciklus nego staviti Edina na klupu i zato i nemamo uspjeha u fudbalu. To je taj mentalitet sto nas ubija svaki ciklus.
Tako ti razmislja citav SS. Zato te i nece bit nigdje jos neko vrijeme.Edincapitano je napisao/la: ↑11 jan 2026, 17:11Bas normalno razmislanje, zato nas i nema nigdje nazalost.Maverick je napisao/la: ↑09 jan 2026, 19:10Nama je Babuka preci od bilo kojeg prvenstva. Tek kad se oficijelno oprosti onda cemo stidljivo pogledat na plasman ponovo.Edincapitano je napisao/la: ↑09 jan 2026, 10:54
Ozbiljan sam, ako svi kod nas budu zdravi i Barbarez ne krene Edina od prve minute, ide rutinska pobjeda. Ali mi nismo normalna repka pa ce jedan Dzeko u 40oj godini biti u prvi 11 i ako ne moze dva sprinta i to sto nikako ne igra u Fiorentini a Wels najjaca strana je to sto trce ko ludi. Znaci bas nista osim da je imao sjajnu karijeru i to sto je legenda je argument da on krene utakmicu. Tako se ne igra moderni fudbal, al kod nas cemo prije halaliti ovaj ciklus nego staviti Edina na klupu i zato i nemamo uspjeha u fudbalu. To je taj mentalitet sto nas ubija svaki ciklus.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
-
Edincapitano
- Kontakt:
Jedva cekam da se Edin oprosti, hvala ti za sve ali dolazi nova generacija, on nas samo koci sada kao Ronaldo u Portugalu. Vase je proslo, nek igraju drugi. Imali ste 100 sansi da uradite to sto ste htjeli. Edin je igrao baraza i baraza i nikad nije prosao, vrijeme je da neko drugi proba.Maverick je napisao/la: ↑12 jan 2026, 09:12Tako ti razmislja citav SS. Zato te i nece bit nigdje jos neko vrijeme.Edincapitano je napisao/la: ↑11 jan 2026, 17:11Bas normalno razmislanje, zato nas i nema nigdje nazalost.
Definitivno najbolji sastav koji možemo izvesti protiv Velsa:
Vasilj
Dedić-Katić-Muharemović-Kolašinac
Memić-Hadžiahmetović-Tahirović-Alajbegović
Tabaković-Demirović
Jedino umjesto Amira ili Benje ubaciti možda Šunjića jer će trebati dosta trke.
Vasilj
Dedić-Katić-Muharemović-Kolašinac
Memić-Hadžiahmetović-Tahirović-Alajbegović
Tabaković-Demirović
Jedino umjesto Amira ili Benje ubaciti možda Šunjića jer će trebati dosta trke.
Za 9 od 11 sam siguran da ce biti zdravi i spremni aBd,a dvojica upitnih su Kola i Deda
Valjda napokon budemo komplenti kad je bitno.
Jedini problem kod ove postave je što u prošlim utakmicama gdje su Memić i Dedić igrali na istoj strani nisu izgledali baš dobro.
Nadam se,red je da i nas jednom sunce obasja i da se prekine nesretni niz neuspjelih baraza.CAZIN je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:46Valjda napokon budemo komplenti kad je bitno.
Jedini problem kod ove postave je što u prošlim utakmicama gdje su Memić i Dedić igrali na istoj strani nisu izgledali baš dobro.
Ni meni se njih dvojica po istoj strani nikako ne svidjaju,puno bolje to izgleda sa Esmirom i Dedom. Jedino da igra lijevo krilo, ali onda Kerim mora na klupu.
Ma to su slatke muke kad se vidi da možemo imati 3 kombinacije: Dedić-Esmir i Kolašinac-Alajbegović, Dedić-Memić i Kolašinac-Alajbegović, Dedić-Esmir i Kolašinac-Memić.RightBack je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:50Nadam se,red je da i nas jednom sunce obasja i da se prekine nesretni niz neuspjelih baraza.
Ni meni se njih dvojica po istoj strani nikako ne svidjaju,puno bolje to izgleda sa Esmirom i Dedom. Jedino da igra lijevo krilo, ali onda Kerim mora na klupu.
Ako nekim slučajem Dedić ne bude mogao igrati može se Memić baciti na beka a Esmir i Alajbegović na krila.
Napokon da imamo neke slatke muke na poziciji krila.
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Ima li sta za karte??? Cujem neki govore da uzimaju preko fanatikosa
Vasilj, Kolašinac, Muharemović, Katić, Dedić, Šunjić, Tahirović, Memić, Kerim/Esmir, Demirović, Džeko/Tabaković.
Ovo je 99% prvih 11 naših sa te dvije dileme ako svi budu zdravi, a hoće aBd.
Ovo je 99% prvih 11 naših sa te dvije dileme ako svi budu zdravi, a hoće aBd.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Volio bi jednom vidjeti od pocetka Esmira i Kerima zajedno, pa nek udje Amar tamo oko 60e minute..
Samo da je znati koji Amar, Dedić ili MemićEdincapitano je napisao/la: ↑13 jan 2026, 23:02Volio bi jednom vidjeti od pocetka Esmira i Kerima zajedno, pa nek udje Amar tamo oko 60e minute..
Jel ko dobio vizu? Meni stigla odbijenica 
Zdrav razum. Dzeko klupa. Dva napadaca.
I u jednoj ovako bitnoj utakmici sebi ne dozvoliti Malica. A tek cijelu utakmicu Bajraktarevica i Malica kao protiv Aus.
I u jednoj ovako bitnoj utakmici sebi ne dozvoliti Malica. A tek cijelu utakmicu Bajraktarevica i Malica kao protiv Aus.
Najbolji defanzivac Velsa Ben Davies operisan ove sedmice zbog teške povrede zgloba, velika je vjerovatnoća da će propustiti baraž.
Samo da Seo prezivi do marta. Njega me najvise strah.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je

.jpg)