Aha
Ne moze hibrid Bradija, Mahomesa i Manninga igrati protiv ove odbrane. Pa vidis li covjece da ne mozes play napraviti. S nulom bi ih dobili da nije CJ sr.ao
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Aha
Ma burazeru to cijele sezone govorite, a mi demantujemo. Niko nam vise od 20 poena nije dao u ozbiljnim tekmama (mani me ovog protiv Coltsa, Las Vegasa i to) osim Seattle u ranoj fazi sezone i Jagsa (ali smo dobili tu tekmu). Jos je sad jos ozbiljniji nivo u playoffu. Ova odbrana je generacijska i spremna za SB, moze je samo napad ukopati. Protivnicka ekipa kad krece sa svoje polovine 90% je da nece poentirati, 10% da ako i poentiraju da ce biti FG.JohannWolfgang je napisao/la: ↑13 jan 2026, 19:56Nemoj da te zavara napad steelersa inace su oni godinama ko mrtvi konji, jos od razlaza s Bellom i AB ne mogu ni po zemlji ni po zraku osim par bljeskova. Pogotovo trcanje godinama nemaju. Zato im je odbrana sasvim dobra i drzali su egal do zadnje cetvrtine iako napad raspad sistema. Ne treba ni zaboraviti da su se ugurali u PO promasenim FG Ravensa s 40yardi. Isto tako su se ugurali jer su opet Ravensi pola sezone bez Lamara igrali, tako da su uz Panterse zalutali u PO.
Bice zanimljivo u nastavku jer nema lose ekipe i svako ima svoj kvalitet. Zbog povreda ipak najmanje sansi dajem 49ima, Ramsi u zavisnosti od stanja Stafforda. Ovekujem nekako Seahawkse ili Ramse i Billse
Ma da ne bude zamjene nisam hajter texansa. Zasluzili su malo srece, nego najvise pratim steelerse pa zato kazem da su godinama vec mrtvi u napadu, odbrana se drzi ali evo hvala Bogu pa se povuce i Tomlin. Mislim da je predugo jahao na onom superbowlu.alemsa je napisao/la: ↑13 jan 2026, 20:04Ma burazeru to cijele sezone govorite, a mi demantujemo. Niko nam vise od 20 poena nije dao u ozbiljnim tekmama (mani me ovog protiv Coltsa, Las Vegasa i to) osim Seattle u ranoj fazi sezone i Jagsa (ali smo dobili tu tekmu). Jos je sad jos ozbiljniji nivo u playoffu. Ova odbrana je generacijska i spremna za SB, moze je samo napad ukopati. Protivnicka ekipa kad krece sa svoje polovine 90% je da nece poentirati, 10% da ako i poentiraju da ce biti FG.JohannWolfgang je napisao/la: ↑13 jan 2026, 19:56Nemoj da te zavara napad steelersa inace su oni godinama ko mrtvi konji, jos od razlaza s Bellom i AB ne mogu ni po zemlji ni po zraku osim par bljeskova. Pogotovo trcanje godinama nemaju. Zato im je odbrana sasvim dobra i drzali su egal do zadnje cetvrtine iako napad raspad sistema. Ne treba ni zaboraviti da su se ugurali u PO promasenim FG Ravensa s 40yardi. Isto tako su se ugurali jer su opet Ravensi pola sezone bez Lamara igrali, tako da su uz Panterse zalutali u PO.
Bice zanimljivo u nastavku jer nema lose ekipe i svako ima svoj kvalitet. Zbog povreda ipak najmanje sansi dajem 49ima, Ramsi u zavisnosti od stanja Stafforda. Ovekujem nekako Seahawkse ili Ramse i Billse
Sve objašnjeno, ali ne možeš ti neznalici objasniti da je do skoro sredine četvrte bilo 7:6 i da je to bio duel 2 najgora napada u playoffu. Do jučer je pričao da je Stroud elite, blizu Mahomesa i Allena, a sad mijenja ploču.plisek je napisao/la: ↑13 jan 2026, 09:11vala brate CJ je sinoc pokazao koliko je ispodprosjecan QB. Sto se tice te vase super dobre odbrane, dedo i njegova ofanzivna linija kriticno odigrali i raspali se nekon onog interceptiona. Treba bit realan i reci da slabiju ofanzivno liniju vise nece vidjet u play offu. Po meni dosta tanko od Houstona, mislim da je sljedeci krug kraj za njih
Potpisujem sve sto si rekao, ne dajem nikakve sanse CJu da prodje i ovaj krug a pogotovo ne finale konferencije. Sto se tice te njihove famozne odbrane, vidjet cemo protiv patsa kako se razbija, mogu ih i trcanjem i actionom razbiti, ne znam odakle im veca prijetnja dolaziEdin TM87 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 09:17Sve objašnjeno, ali ne možeš ti neznalici objasniti da je do skoro sredine četvrte bilo 7:6 i da je to bio duel 2 najgora napada u playoffu. Do jučer je pričao da je Stroud elite, blizu Mahomesa i Allena, a sad mijenja ploču.plisek je napisao/la: ↑13 jan 2026, 09:11vala brate CJ je sinoc pokazao koliko je ispodprosjecan QB. Sto se tice te vase super dobre odbrane, dedo i njegova ofanzivna linija kriticno odigrali i raspali se nekon onog interceptiona. Treba bit realan i reci da slabiju ofanzivno liniju vise nece vidjet u play offu. Po meni dosta tanko od Houstona, mislim da je sljedeci krug kraj za njih
Utakmica ista s obje strane terena, dvije dobre odbrane i dva užasna napada. Stroud dao 3 turnovera koja su se tako odbila da nisu rezultat touchdowna, Rodgers dao 2 i oba su rezultirala TD.
Sad neko dođe i vidi rezultat konta ovi dominiraliKakav nonsense nakon 7:6 rezultata u 90% tekme.
Pored toga OL Steelersa i QB sa 40 kuka, kakav god da je, nije mobilan kao prije i treba mu bolja protekcija.
Kopirali su Ravense i iskoristili najveću manu Steelersa u secondaryu, a to su post out i in rute preko Kirka i Collinsa, koje Steelersi brane najgore u ligi. I to su bili jedine ofanzivne akcije vrijedne pomena. Protiv Vrabela će to prolaziti malo morgen. Totalno druga priča Patsi, izbalansirana ekipa sa beton odbranom i odličnom OL. Chargersi su to najbolje vidjeli i jedan Herbert koji je 3 klase iznad Strouda.
Nadam se da im Allen ipak neće dati u SB, a pokazao je da ih može dobiti, ali dug put, valja prvo sa Broncosima.
Treba malo i pameti i razumijevanje igre da se napiše nešto.
Tabela ide u toku dana, a od sutra tipovanje divisional-a.![]()
Istina. Allen je bolji nego ikad, ali ekipa mu je lošija nego zadnje 3-4 godine. Nema poštenog hvatača (nikad nije ni imao, ali ovo je dno dna), odbrana dosta lošija i to je rezultat da su izgubili diviziju.plisek je napisao/la: ↑14 jan 2026, 09:59Potpisujem sve sto si rekao, ne dajem nikakve sanse CJu da prodje i ovaj krug a pogotovo ne finale konferencije. Sto se tice te njihove famozne odbrane, vidjet cemo protiv patsa kako se razbija, mogu ih i trcanjem i actionom razbiti, ne znam odakle im veca prijetnja dolaziEdin TM87 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 09:17Sve objašnjeno, ali ne možeš ti neznalici objasniti da je do skoro sredine četvrte bilo 7:6 i da je to bio duel 2 najgora napada u playoffu. Do jučer je pričao da je Stroud elite, blizu Mahomesa i Allena, a sad mijenja ploču.plisek je napisao/la: ↑13 jan 2026, 09:11vala brate CJ je sinoc pokazao koliko je ispodprosjecan QB. Sto se tice te vase super dobre odbrane, dedo i njegova ofanzivna linija kriticno odigrali i raspali se nekon onog interceptiona. Treba bit realan i reci da slabiju ofanzivno liniju vise nece vidjet u play offu. Po meni dosta tanko od Houstona, mislim da je sljedeci krug kraj za njih
Utakmica ista s obje strane terena, dvije dobre odbrane i dva užasna napada. Stroud dao 3 turnovera koja su se tako odbila da nisu rezultat touchdowna, Rodgers dao 2 i oba su rezultirala TD.
Sad neko dođe i vidi rezultat konta ovi dominiraliKakav nonsense nakon 7:6 rezultata u 90% tekme.
Pored toga OL Steelersa i QB sa 40 kuka, kakav god da je, nije mobilan kao prije i treba mu bolja protekcija.
Kopirali su Ravense i iskoristili najveću manu Steelersa u secondaryu, a to su post out i in rute preko Kirka i Collinsa, koje Steelersi brane najgore u ligi. I to su bili jedine ofanzivne akcije vrijedne pomena. Protiv Vrabela će to prolaziti malo morgen. Totalno druga priča Patsi, izbalansirana ekipa sa beton odbranom i odličnom OL. Chargersi su to najbolje vidjeli i jedan Herbert koji je 3 klase iznad Strouda.
Nadam se da im Allen ipak neće dati u SB, a pokazao je da ih može dobiti, ali dug put, valja prvo sa Broncosima.
Sto se tice Billsa kod Broncosa, pretezak match up za Allena, prvo sto je u gostima, durgo sto broncosi dobro trce a billsi su suplji nazad. Naravno ako zelis da si najbolji qb, ti sam rjesevas takve tekme sa 6/7 big plays
Jedva cekam tipovanje, jedini upitnik mi je seahawks san francisco, ostalo sve jasno![]()
Vidi budale coj'ka, pa sport je stvari se mijenjaju/nivo igraca, rookie sezonu je odigrao na superstar nivou, logicno da ce se ocekivati pomak dok se ne dokaze suprotno i nazalost po nas dokazuje se suprotno. Logicno da nije taj nivo ove sezone i da je sasvim legtimna sumnja da'l ce se ikad vratit u tu konverzaciju. Ali on nama i ne treba da bude superstar, s ovom odbranom treba samo da igra clean tekme, lagano. No, ocigledno da ga radi ego sto je normalno u ljudskoj prirodi pa izigrava heroja, ne'bil opet usao u konverzaciju.Edin TM87 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 09:17Sve objašnjeno, ali ne možeš ti neznalici objasniti da je do skoro sredine četvrte bilo 7:6 i da je to bio duel 2 najgora napada u playoffu. Do jučer je pričao da je Stroud elite, blizu Mahomesa i Allena, a sad mijenja ploču.plisek je napisao/la: ↑13 jan 2026, 09:11vala brate CJ je sinoc pokazao koliko je ispodprosjecan QB. Sto se tice te vase super dobre odbrane, dedo i njegova ofanzivna linija kriticno odigrali i raspali se nekon onog interceptiona. Treba bit realan i reci da slabiju ofanzivno liniju vise nece vidjet u play offu. Po meni dosta tanko od Houstona, mislim da je sljedeci krug kraj za njih
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.