Time to
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba nama svaki kvalitetan igrac, ta ne pravimo ekipu za ligu, nego za Ligu Sampiona, prema tome samo dovedi sta god mozes Zoraneee
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Slažemo se, da se slažemo.tabba77 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 12:11Ovo što sam ja napisao je moje mišljenje, koje takođe ne mora biti tačno.DoktorXabaras je napisao/la: ↑14 jan 2026, 11:51Vama dvojici ko' da je Krdža ručak platioadoado je napisao/la: ↑14 jan 2026, 02:57
I ja sam istog mišljenja, isto tako mnogi koji ne prate našu U21 reprezentaciju moraju znati da je Krdža trenutno ponajbolji igrač u repki što je dokazao na tekmi protiv Slovenije i Holandije, driblao holandeze bacao ih na usta, lomio kosti, iznio utakmicu. Što se tiče povreda, ova zadnja mu je baš nesretna i ne može se reći da je sam sebe povrijedio, nažalost kroz čitavu karijeru će ga vući ta povreda ključne kosti. Da je igračina, jeste samo mnogi to ne vide.NHF.
Moje je mišljenje, koje naravno ne mora biti tačno, da po trenutnom tj. ono što sad gledamo šta se dešava sa igračkim kadrom a i da mu kao što kažete istiće ugovor na ljeto da će morati "preorati teren".
Ima znanja i njihova je škola, zbog toga sam sigoran da će dobiti svoju šansu samo će je morati dobro iskoristiti.![]()
Šansu će dobiti, da li će izvući maksimum ili ne, vidjet ćemo.
Mi teško možemo do titule ove godine. Mislim da imamo sasvim ok ekipu da završimo 3. na tabeli i da se pofajtamo za KUP BiH. Ne treba se rasipati parama, trebamo ići korak po korak, imamo kostur ekipe, valjda konačno proigramo kako je Bog rekao.
Ekipa se sad pravi za ljeto i sljedecu sezonu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- SilaMoc1946
- Kontakt:
-
KarloIvandic
- Kontakt:
zna li neko ovaj projekat sto ce tek da se radi jel ostalo sve kao prije ? Rekonstrukcija istoka i da se ono oko 2-3k pokrije
- Varijantas8
- Kontakt:
Ne pocinji zivota ti.KarloIvandic je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:06zna li neko ovaj projekat sto ce tek da se radi jel ostalo sve kao prije ? Rekonstrukcija istoka i da se ono oko 2-3k pokrije
Prema informacijama iz Kolumbije dosadašnji napadač Atletico Nacionala koji je prošle sezone igrao odlično u drugoj ligi za Real Cundinamarca odlazi u Sheriff iz Tiraspolla.
Kolumbijski klub je navodno sve dogovorio s Moldavcima te će zadržati čak 30 posto od eventualne buduće prodaje.
Pitaj Avantija na PL temi - ima insajderske.KarloIvandic je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:06zna li neko ovaj projekat sto ce tek da se radi jel ostalo sve kao prije ? Rekonstrukcija istoka i da se ono oko 2-3k pokrije
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Trenutno korisnika/ca: boki86, bvsic, itatabisine i 32 gosta.

.png)