Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Trump je veliko zlo.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ma jok on je mirotvorac, brine se za narod za svijet... a to sto je prvenstveno pedofil i ima seksualne odnose sa djecom od 10 godina to ajde bogati...
Glupi ljudi u danasnjem vaktu to je strasno koliko moze bozije stvorenje toliko biti glupo,strasno.
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Mnogi na ovom forumu to opravdavaju, bizarno...OldTownDistrict je napisao/la: ↑13 jan 2026, 17:54... a to sto je prvenstveno pedofil i ima seksualne odnose sa djecom od 10 godina to ajde bogati...
it's football day
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Kako ovaj Cavalic napravi od sebe strucnjaka.
Pojavi se u parlamentu, ha-hu, drzi ne daj, i sad ne mozes kupit zvake a da on ne dadne strucno misljenje.
Vazi tri godine a jos nisam cuo pametnu i korisnu.
Pojavi se u parlamentu, ha-hu, drzi ne daj, i sad ne mozes kupit zvake a da on ne dadne strucno misljenje.
Vazi tri godine a jos nisam cuo pametnu i korisnu.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Beduin
- Kontakt:
Uzimatel online vinjete za Madjarsku i Austriju, preko koje stranice? Mogu li ove dole stranice:
Madjarska:
https://www.hu-vignette.com/hr/?gad_sou ... YEQAvD_BwE
Austrija:
https://shop.maut24.at/hr/k4/vinjeta-au ... -IQAvD_BwE
Madjarska:
https://www.hu-vignette.com/hr/?gad_sou ... YEQAvD_BwE
Austrija:
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Eno drugi mirotvorci vješaju prosvjednikeOldTownDistrict je napisao/la: ↑13 jan 2026, 17:54Ma jok on je mirotvorac, brine se za narod za svijet... a to sto je prvenstveno pedofil i ima seksualne odnose sa djecom od 10 godina to ajde bogati...
Glupi ljudi u danasnjem vaktu to je strasno koliko moze bozije stvorenje toliko biti glupo,strasno.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne bih da se ubacujem u vašu dubokoumnu raspravu, ali moram primijetiti da nema razlike izmedju vješanja (Iran) i pucanja u facu prosvjednicima (SAD)...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ko je rekao da su mirotvorci? A ko je rekao da mozda ne vjesaju mossad? Hiljadu pitanja nema odgovora osim jednog, plan i program velikog izraela na celu sa kepecom. Ista mantra decenijama narod se buni evo sad ce demokratija. Super, sta je sa npr. srbijom? Desilo se sta se desilo ljudi izasli protestovati i samo jedan mossad agent da ispali koji metak u pravcu policije eto ti revolucija. Sto se trumpa tice mislim da stvarno je postalo jasno ko i sta je donald, a radikalnim vlasnicima naroda i drzave svakako zelim sve najgore.Rosicky je napisao/la: ↑14 jan 2026, 11:01Eno drugi mirotvorci vješaju prosvjednikeOldTownDistrict je napisao/la: ↑13 jan 2026, 17:54Ma jok on je mirotvorac, brine se za narod za svijet... a to sto je prvenstveno pedofil i ima seksualne odnose sa djecom od 10 godina to ajde bogati...
https://nemzetiutdij.hu/en/e-vignette/t ... ette-ratesBeduin je napisao/la: ↑14 jan 2026, 10:06Uzimatel online vinjete za Madjarsku i Austriju, preko koje stranice? Mogu li ove dole stranice:
Madjarska:
https://www.hu-vignette.com/hr/?****=1& ... YEQAvD_BwE
Austrija:
https://shop.asfinag.at/
Nema osim u razlici u brojkama.kraljttbvb je napisao/la: ↑14 jan 2026, 11:11Ne bih da se ubacujem u vašu dubokoumnu raspravu, ali moram primijetiti da nema razlike izmedju vješanja (Iran) i pucanja u facu prosvjednicima (SAD)...
Ubit jednu prosvjednicu koja svojom glupom reakcijom isto snosi dio odgovornosti s obzirom na drustvo u kojem zivi i ubiti 500+ ljudi koji prosvjeduju nije isto
Nisam fan ni jednih ni drugih ali ni licemjerja koje se ovdje fura ovisno o religijskom predznaku.
Htio sam naglasiti kako se danima raspravljalo oko ubistva jedne prosvjednice dok se ovdje direktno zakljucilo da Iranska vlast ima pravo na ubijanje.Narativ mossadovih agenata je isti onaj koji su koristili izraelci kad su ubijali zene i djecu a to je da se među njima nalazi hamasov vojnik/general pa ubijem 1000 ljudi da pogodim traženog.
Trump je debil koji se ne zna nositi sa količinom odgovornosti koje je sam sebi umislio da ima.
Kina obično prednjači po broju smrtnih kazni. Tamošnja Vlada ne objavljuje statistike o izvršenju istih, već su izvori međunarodne organizacije poput Amnesty-a i sličnih.
Ima tu i protivnika režima ili kako ih već kvalifikuju kao ugrozu državne sigurnosti. Pored toga vrše svakodnevnu represiju nad nekim etnickim manjinama itd.
Ipak, ta ista Kina je glavni trgovinski partner Zapada.
Dalje, zapadni mediji kroje javno mijenje država koje gravitiraju tom uticaju.
Iran je godinama pod njihovim sankcijama, a službena politika Amera okarakterisala ih je kao sponzore terorizma. Stvorili su takvu sliku, da je svaki potez iranskog režima ravan apokalipsi, dok izraelski genocid ima opravdanje prema stavu nekih "civilizovanih" država.
Naravno zulum se mora osuditi, bez obzira što i sam imam simpatije prema Iranu. Prije svega zbog otpora protiv izraelskog agresora te pomoći našoj zemlji, napadnutoj od strane prvih komšija.
Ima tu i protivnika režima ili kako ih već kvalifikuju kao ugrozu državne sigurnosti. Pored toga vrše svakodnevnu represiju nad nekim etnickim manjinama itd.
Ipak, ta ista Kina je glavni trgovinski partner Zapada.
Dalje, zapadni mediji kroje javno mijenje država koje gravitiraju tom uticaju.
Iran je godinama pod njihovim sankcijama, a službena politika Amera okarakterisala ih je kao sponzore terorizma. Stvorili su takvu sliku, da je svaki potez iranskog režima ravan apokalipsi, dok izraelski genocid ima opravdanje prema stavu nekih "civilizovanih" država.
Naravno zulum se mora osuditi, bez obzira što i sam imam simpatije prema Iranu. Prije svega zbog otpora protiv izraelskog agresora te pomoći našoj zemlji, napadnutoj od strane prvih komšija.
A smooth sea never made a skilled sailor.
Nadam se da će Iran izdržati ove napade iznutra u režiji Izraela i Amerike te okačiti o bandere izdajnike i špijune.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Nisam bio upucen u raspravu oko tog konkretno ubistva tako da tu nemam sta reci za tuda misljenja al valjda je jasno i to da je ICE vojska trumpa i desnice. Vojska kojoj je skracena obuka da bi uopste postao ice, na mizernih 47 dana jer donald je tako odlucio simbolicno da bude posto je on 47 el presidente. Em sto su rasisti, ptspovci, redneci nego jos i nemaju obuku kako treba.Rosicky je napisao/la: ↑14 jan 2026, 11:50Nema osim u razlici u brojkama.kraljttbvb je napisao/la: ↑14 jan 2026, 11:11Ne bih da se ubacujem u vašu dubokoumnu raspravu, ali moram primijetiti da nema razlike izmedju vješanja (Iran) i pucanja u facu prosvjednicima (SAD)...
Ubit jednu prosvjednicu koja svojom glupom reakcijom isto snosi dio odgovornosti s obzirom na drustvo u kojem zivi i ubiti 500+ ljudi koji prosvjeduju nije isto
Nisam fan ni jednih ni drugih ali ni licemjerja koje se ovdje fura ovisno o religijskom predznaku.
Htio sam naglasiti kako se danima raspravljalo oko ubistva jedne prosvjednice dok se ovdje direktno zakljucilo da Iranska vlast ima pravo na ubijanje.Narativ mossadovih agenata je isti onaj koji su koristili izraelci kad su ubijali zene i djecu a to je da se među njima nalazi hamasov vojnik/general pa ubijem 1000 ljudi da pogodim traženog.
Trump je debil koji se ne zna nositi sa količinom odgovornosti koje je sam sebi umislio da ima.
Boldirano, upravo si sebi objasnio kako funcionise izraelski narativ i djelovanje Machiavellia, a za ovo konkretno sam ti rekao, ne da vlast irana to govori nego da logicno cionisti imaju moc i hladnokrvnost da jedan mossad pokrene raspad drzave i lagano preuzimanje izreala nad njom. Dakle budu mirni protesti do momenta kada ubaceni elemnti naprave problem u vidu oruzija i u tom momentu nek padne 3 mrtve glave eto ti rat na ulici. To nije ista mantra samo u iranu nego u arapskim zemljama svim koje su pale. Vucic isto tako protesti eto ti kapuljasa lafo gradani. Zavadi pa vladaj.
Ne branim iranske vlasti pogotovo radi ne djelovanja u kljucnim momentima bliskog istoka, kao sto ne mogu tvrditi da je istina sve sto okupirani i prodani masmediji zapada prenose. U iranu zena je i direktorica bolnica i profesorica i direktorica firme i sta sve ne al to neces nikad cuti niti procitati.
Izolovan je svijet od irana kao i iran od svijeta kako informacijom tako i sankcijama. Evo opet tvrde kad se promjeni rezim irana da ce prodisati regija b. istoka kao sto su tvrdili za siriju, irak, jemen, libiju… Naveo sam vise puta da treba sklonit familije i vladavine iz kamenog doba (koplet familija S.Arabije ali sa njima zapad plese sa sabljom u ruci) samo na zalost u ovom slucaju najvecu korist ce imati cionisti dok perzijancima sljedi novi irak ako se zahukta do te mjere.
Slazem se za zadnji pasus. Narcosoidna spodoba koja udari onom malenom sakom u drvo i to mu je vrhunac dok plana za dalje nema.
Nije tesko zakljuciti i skontati da ima stranih faktora u tim protestima, ali moras biti bas kozoj*b da mislis da je samo taj strani faktor ukljucen i da je sve do tog stranog faktora. Ne moze ti izaci onoliko ljudi na ulice a da je sve sjajno i bajno, a ta mantra o nekim izdajnicima je ista mantra koju npr. fura Vucic za one proteste u Srbiji. Ili generalno bilo koji diktator.
Ako je istina da je stvarno 2000+ poginulih, i da ce jos poceti vjesati ljude sa protesta bez nekog sudjenja, onda je to strasno. Srednji vijek bukvalno.
Ako je istina da je stvarno 2000+ poginulih, i da ce jos poceti vjesati ljude sa protesta bez nekog sudjenja, onda je to strasno. Srednji vijek bukvalno.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Vidi slazem se ja sa tobom medutim sira slika ima I ta da je iran pod sankcijama previse vremena, da je izolovan u svakom smislu i da je okupiran sa izraelom-amerikom i njihovim zemljama sa kojima vladaju od 80tih tako da svakako nije bajno biti gradanin tamo a da ima i toga da je ljudima pun k familija i kamenog doba u nekim segmentima i to jest ali da ove svete demokrate vide tu problem ali nisu vidjeli npr u arabiji e tu vec smrdi.dscile je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:07Nije tesko zakljuciti i skontati da ima stranih faktora u tim protestima, ali moras biti bas kozoj*b da mislis da je samo taj strani faktor ukljucen i da je sve do tog stranog faktora. Ne moze ti izaci onoliko ljudi na ulice a da je sve sjajno i bajno, a ta mantra o nekim izdajnicima je ista mantra koju npr. fura Vucic za one proteste u Srbiji. Ili generalno bilo koji diktator.
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 142 gosta.