Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Velež dobar. 
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Bitan je rezultat Neretva svima nama nećemo se lagati ali puno bitnije je što smo devedeset minuta igrali viktorije sa ekipom iz srednjeg dijela HNL. Bit će dobar Velež samo još tog špicaMostarNeretva je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:15Tko im je kriv sto se zovu Lokomotiva ..Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:49U navici nam karat sve što klizi po šinamaViktorija protiv pravo jakog člana HNL
![]()
Rezultat nebitan vidis Ibro se igra formacijama ..
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:49U navici nam karat sve što klizi po šinamaViktorija protiv pravo jakog člana HNL
![]()
Dobri ste pravo nema sta.Bit ce zestoka borba za 3.mjesto i kup
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- Combattente87
- Kontakt:
La RčinakuLondonBlues je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:25La DécimaVorovus je napisao/la: ↑14 jan 2026, 14:55Sjebao si tišinu svojima ovakvim blebetanjem.LondonBlues je napisao/la: ↑14 jan 2026, 13:23Dok jedni rade transfere, drugi se nadaju Dzeki, treci mole drzavu za pare, cetvrti vec igraju trecu pripremnu utakmicu ne bi li se potukli za europu, Zrinjski u tišini polako ali sigurno korača po zvjezdicu, superkup ali i kup.
BORAC U SRCU VRBAS U VENAMA !
-
jurisicduska
- Kontakt:
@ultrasi iz Mostara
Kakav je ovaj Pokrajcic sto smo ga doveli u akedemiju od vas. Znam da nam je prošle godine go dao. Činio se fin ali eto vi bolje znate ?
Kakav je ovaj Pokrajcic sto smo ga doveli u akedemiju od vas. Znam da nam je prošle godine go dao. Činio se fin ali eto vi bolje znate ?
- DoktorXabaras
- Kontakt:
-
Kajkutenjoyer
- Kontakt:
pa vi kako ste postali filijala ovih sa lavora i vi se dicete pripremama,da i vas odma sampionom priprema proglasimoThreeplanetrees je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:20Bitan je rezultat Neretva svima nama nećemo se lagati ali puno bitnije je što smo devedeset minuta igrali viktorije sa ekipom iz srednjeg dijela HNL. Bit će dobar Velež samo još tog špicaMostarNeretva je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:15Tko im je kriv sto se zovu Lokomotiva ..Threeplanetrees je napisao/la: ↑14 jan 2026, 15:49U navici nam karat sve što klizi po šinamaViktorija protiv pravo jakog člana HNL
![]()
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
jurisicduska
- Kontakt:
Pa isprskali su vas i u ligi.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:46pa vi kako ste postali filijala ovih sa lavora i vi se dicete pripremama,da i vas odma sampionom priprema proglasimoThreeplanetrees je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:20Bitan je rezultat Neretva svima nama nećemo se lagati ali puno bitnije je što smo devedeset minuta igrali viktorije sa ekipom iz srednjeg dijela HNL. Bit će dobar Velež samo još tog špicaMostarNeretva je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:15
Tko im je kriv sto se zovu Lokomotiva ..
Sta bi mi rekli za proslu sezonu onda?jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:49Pa isprskali su vas i u ligi.Kajkutenjoyer je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:46pa vi kako ste postali filijala ovih sa lavora i vi se dicete pripremama,da i vas odma sampionom priprema proglasimoThreeplanetrees je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:20
Bitan je rezultat Neretva svima nama nećemo se lagati ali puno bitnije je što smo devedeset minuta igrali viktorije sa ekipom iz srednjeg dijela HNL. Bit će dobar Velež samo još tog špica
Fk Željezničar.
- DoSmrtiOdani87
- Kontakt:
Je li ovo nesretnik pokusava progurati mit da samo horde saraju? Pa bolan slomi se pricom o dosljacima, kako onda ti ne vidis sta ti se u vlastitom gradu desava? Ili si zeljan paznje 
Smirila se situacija, onda neki dan osvane video kako vas sara na AP-u grafit. Sad se sve u krug vrti opet.DoSmrtiOdani87 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 17:02Je li ovo nesretnik pokusava progurati mit da samo horde saraju? Pa bolan slomi se pricom o dosljacima, kako onda ti ne vidis sta ti se u vlastitom gradu desava? Ili si zeljan paznje![]()
Fk Željezničar.
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Dobar dečko porijeklom iz Tomislavgrada.Ove sezone nije nastupao pošto je imao nezgodnu ozljedu iza sebe.U dvije sezone prvo osvojio titulu sa kadetima pa poslije sa juniorima.Nisam upoznat sa njegovom ozljedom zbog koje je propustio sve utakmice.jurisicduska je napisao/la: ↑14 jan 2026, 16:38@ultrasi iz Mostara
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Šarat grafite je glupost.
Šarat grafite u sred bijela dana kod stadiona rivala je k*rčenje, iskreno.
Ova djeca sve luđa i luđa.
Šarat grafite u sred bijela dana kod stadiona rivala je k*rčenje, iskreno.
Ova djeca sve luđa i luđa.
MNON
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kako ih samo bole cinjenica, ne pomaze im ni jos 15 novih profila 
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- svrakino1921
- Kontakt:
Kakav je Adi Nalic zna li iko? Pitam za jarana
Nofearhz vs nodi danas
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Trenutno korisnika/ca: Arma00, DinGospo21, f16, MikiPirs i 24 gosta.

.png)