https://www.klix.ba/sport/kosarka/pogl ... /250722007CAZIN je napisao/la: ↑14 jan 2026, 19:26Ma renoviranje će se desiti jedino ako Dubravko (mislim na KK Bosnu) bude pritiskao institucije, možda nešto i bude ybg izborna godinabordobijeli je napisao/la: ↑14 jan 2026, 19:24Skenderija top dvorana za košarku, dobra lokacija, kapacitet isto ok , sto kazes ušminkati i za KK Bosnu idealno.Adnan33 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 19:19Što je fina ova dvorana PalaBigi, baš ima šmeka u stilu Mejdana i Skenderije. Kako bi se fino Skenderija mogla skuckat za 10tak miliona, to bi bila pravo lijepa dvorana za naše uslove. Ovo govorim jer je nova dvorana naučna fantastika, nemamo sposobnu vlast koja može iznijeti takav projekat.![]()
Najavili su realizaciju modernizacije dvorane, samo ovo treba još dodatno ušminkat, tipa malo veći teleskopi iza koša uz led rasvjetu po ovim tribinama gdje je staklena panel ograda. Koliko znam Vlada KS će ići u realizaciju ovog projekta samo ne znam koliko je realno sve odjednom s obzirom da fali love, mada mislim da više fali radne etike i sposobnosti.