KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Izgleda da će Young uvezati 2 dobre utakmice.
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Young bi mogao biti ključni igrač večeras, ako mu se bude igralo cijelu utakmicu.
Sudije su očajne.
Sudije su očajne.
Ovo je postalo normalno da lose ulazimo u utakmicu... samo protiv Cedevite J smo mi ovako jako krenuli.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Manojlovic odlicno koristi minute
Šta je sa Joesaarom pa Gutić ima prednost u ovoj utakmici?
Novak je korisniji od Đoke
-
ventilateur
- Kontakt:
Jel ko skontao da su nam dodali poen evo ne brisu ga jos uvijek prosla je vec koja min? Manojlovica sve vise ubacuje a sto kaze momak iznad fino koristi minute
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
-
DjaniTarik
- Kontakt:
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Minute donose samopouzdanje, a ono donosi i koševe. Puno znači igrati na ovakvoj utakmici i u ovakvoj atmosferiDjaniTarik je napisao/la: ↑14 jan 2026, 20:25Nema poena nikako ako nije neki zicer ali nisam bas protiv toga da igra
Manojlovicu jedna ruka sluzi samo da siske sa face skloni, ma muha je lucky trener prati ga neka nafaka
Usao Atic ovi odma povecali prednost
Cim udju jahaci apokalipse west atic i salic ide serija
Šta drži Plummera ovoliko na klupi?
-
TripleThreat
- Kontakt:
Baš loše rotacije. Isto kao i kad ga je protiv Zadra predugo držao u četvrtoj. Kao što je i Younga predugo držao protiv Zvezde prošlu.
"Your favorite player's favorite player" - MB
-
Amirutah1988
- Kontakt:
5 trica primljenih,4 promasena slobodna i par izgubljenih lopti je puno protiv Reggiane,a ovi segmenti ce vjerovatno rasti kako bude utakmica prolazila
Atic bunari loptu. Šuta kada ne treba. Kada treba da šutne bunari loptu. Bas je izvan
- PeppermintSA
- Kontakt:
Jel moguće da su ovako retardirani?
Svaku tranziciju je Atic upropastio,strasno gusi saigrace
Mislim da smo na svaku izgubljenu loptu glasovali trojku. Atic i West ne mogu zajedno u petorci igrati…
Realno ima i umora. Prije 48 sati igrali protiv Zvezde u Beogradu, autobusom putovali u Italiju… Ali ima i realno da mi nemamo centra..
Realno ima i umora. Prije 48 sati igrali protiv Zvezde u Beogradu, autobusom putovali u Italiju… Ali ima i realno da mi nemamo centra..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.