FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

padobranac1978
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la padobranac1978 » 28 apr 2011, 00:05

"Želim pomoći FK Sarajevo, napravit ćemo lijepu priču"

http://www.sarajevo-x.com/sport/nogomet ... /110427138
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 apr 2011, 00:29

padobranac1978 je napisao/la:"Želim pomoći FK Sarajevo, napravit ćemo lijepu priču"

hajd da i to vidimo
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 28 apr 2011, 00:59

Mirza Varešanović dao ostavku, UO odbio, pa dokle biseri više da se igraju sa ugledom kluba, nigdje veze....

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 28 apr 2011, 01:00

padobranac1978 je napisao/la:"Želim pomoći FK Sarajevo, napravit ćemo lijepu priču"

Sad ce crnci da pristizu ;)

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 apr 2011, 09:25

Slusaj "avatar"
Sta nekog boli taki za tobom i tvojim bljuvotinama. Lafo ti posten fin i korektan i lafo tebe libo situacija kod nas. Dosta je tebe i tvojih debilskih postova i ubleha koje pokusavas prosnjirati pod plastom "komsiluka". Jel tebi jasno da smo MI za vase godine jada uzeli vise para od euro kupova nego sto ce te vi za narednih 5 (pogotovo ako budete primali 5 kom za 35 min)...e tad necete ni banke uzeti ko sto niste uzeli od 2004-2010.Titule koje ste uzeli mozete okaciti Nijazu Brkovicu na cundos a na peharima napisati njegovo ime..npr. onaj penal protiv veleza u subotu je DNO...ODRON...CRNILO...a takvih vam je svirano bezbroj u eri pomenutog MAFIJASA.
Lopovluk i kod vas i kod nas...sta hoces da kazes sa svojim glupim postovima. Pa, jel vas ova kombinacija glavonja-kujo...vec jednom OJADILA do bola. Jel to sad nesto drugacije ????Vidimo svi kako je drugacije ali sve u stilu supljaka i ubleha. Primate se opet debili na sve njihove price ali samo polako!!! Dosli ljudi da opet uzmu i...uzece...i otice !!!!
Linija koja kaze .....BAGERI-MEPAS-LOVA OD KLOCA...3 nevidjene ublehe koje vi sirite ko istinite price.... ;)
Kad odgovoris na ova 3 pitanja mozemo nastaviti dalje

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 apr 2011, 09:28

hz033 je napisao/la:Više ciga na našoj temi nego na njihovoj, ccc :?
he he he he CIGE-KOSPE

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 apr 2011, 09:33

Dobar sam "banovan"...dobar
Nije pritisak skocio sekunde jer votazi mi je dobar a ti znas da ja znam malo vise od ovih tvojih likova...al et nema veze !!
Kako moj komsija 4 god ???Kad je bio LITEX a kad Hapoel ???
A sto taj Redzepagic ne dodje kod vas (jel to Amar ne da) a prodo je KLOCKA i samo mogu zamisliti koliko je uzeo.Ispod miliona nije 100%
Toliko moj komsija i drago mi je da si se javio

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 28 apr 2011, 09:36

FCS-FCS je napisao/la:Dobar sam "banovan"...dobar
Nije pritisak skocio sekunde jer votazi mi je dobar a ti znas da ja znam malo vise od ovih tvojih likova...al et nema veze !!
A sto taj Redzepagic ne dodje kod vas (jel to Amar ne da) a prodo je KLOCKA i samo mogu zamisliti koliko je uzeo.Ispod miliona nije 100%
@banovan
stavi stoju da izlazimo ove god u kup uefa
moze a ???

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 apr 2011, 09:54

Nema predaje.Svi u subotu na Kosevo protiv Zvijezde u 17:00

Samo za nasu ljubav najvecu !
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 apr 2011, 10:16

Megamon je napisao/la:Nema predaje.Svi u subotu na Kosevo protiv Zvijezde u 17:00

Svi na.......... zamalo ne rekoh. Neće mene Koševo više vidjeti dok je zalizanko gore !
U novi boj ...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 28 apr 2011, 10:18

A da nije slucajno dosao da zaradi nesto na nekom vasem klocu.
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 28 apr 2011, 10:43

hz033 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Nema predaje.Svi u subotu na Kosevo protiv Zvijezde u 17:00

Svi na.......... zamalo ne rekoh. Neće mene Koševo više vidjeti dok je zalizanko gore !
Ja pogana razmisljanja.Kad je klub u teskoj situaciji treba mu dati jos vecu podrsku.Ne idem ja na Kosevo zbog Mirze.

Kad me do sad nista nije otjeralo s koseva nece vala ni zalizani.

I kada tesko je kad redas poraze pjesma sa sjevera nikad ne prestaje... ;)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

hz033
Kontakt:

Post Postao/la hz033 » 28 apr 2011, 10:47

Megamon je napisao/la:
hz033 je napisao/la:

Ja pogana razmisljanja.Kad je klub u teskoj situaciji treba mu dati jos vecu podrsku.Ne idem ja na Kosevo zbog Mirze.

Tako sam i ja razmišljao , evo nekih 30 godina, što je dosta dosta !
U novi boj ...

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 28 apr 2011, 10:52

Megamon je napisao/la:
hz033 je napisao/la:

To su ti navijaci na baterije isto kao i kod nas, kad dobro ide tu su a kad lose ide samo znaju srat i prozivati igrace, upravu, nedolaziti na utakmice itd malo je onih pravi navijaca kao nekad koji bodre svoj klub i kad mu je najteze. ;)

bordo_Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la bordo_Sarajevo » 28 apr 2011, 11:09

stvarno mi je vise pun qrac nekih bojkota, strajkova itd. , to samo kod nas u ovm regionu :roll:
Sjever pamti te, PULJICU VEDRANE !!

Bosna I Hercegovina repka svetinja, FK Sarajevo svetinja, KK Bosna, RK Bosna !!!!!!!

nisi sa topom, sto mislis da ces moc sad ?!..

Srebrenica-11-07-1995-never forget, never forgive !!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 apr 2011, 11:18

irridu je napisao/la:
Dirk je napisao/la:
irridu je napisao/la:gledao sam sarajevo olimpik na RTV i zadnje dvije na pregledima i mogu reci samo jad i tuga.Nemoj da me neko pogresno shvati ja sad nista ne pricam oklubu ili tako nesto vec o igri u stvari taj rijec je nesto nepostojece u rijecniku mirze :? iskreno imate kvalitete u igracima jer nije do toga ali i igraci su isto kad igraju sto se kaze preko k... jer nije lako igrati kada je takva uprava na celu i takve stvari se desavaju.SUSPENDOVAT IGRACE JER TRAZE PARE KOJE SU ZARADILI ,MISLIM..... :? nemam rijeci
Mirza ce tesko otici jer neda mu uprava,uprava je postavila covjeka sa kojim ce moci manipulisati i koji ce je slusati isto kao sto je bio i slucaj sa rep prije nekih 7 8 godina kada su treneri dovodjeni jer su morali slusat savez kada je u pitanju igra.Ali nije ni mirza toliko kriv,jer kako nekoga natjerati da igra ,pa nece niko ni lezat dzaba a kamol igrat dzaba,plus jos kako se tek igraci osjecaju zbog desavanja....
ali i sami ste krivi kada je dosao doticni GOSP.SELJAK inicijala Z.B. svi ste poletili na njegova obecanja o titulama,kulama ,vilama,pic... materinama najgore sto ga vecina vas i dan danas brani kao et nije on kriv nego mu uprava nije dala da ostane jer je htio "pametne poteze povuc" ,sta vam je ba pa samo pogledajte njegovo djelovanje u zivotu,gdje god dosao u bilo koju firmu obecao MED I MLIJEKO ,pokrao pare ispario se bez publiciteta okrivio druge i POJO VUK MAGARCA....
al haj da ne pametujem puno ipak je vasa teme :D sve u svemu jako mi je zao SARAJEVA i toga sto se radi u i oko njega jer ipak kolko god postojala netrpeljivost izmedju nas ipak sarajevo je (poslije zelje :D )nas najveci klub i stvarno mi je jos zalije sto se zbog ovakivih stvari koje se desavaju u sarajevu izgubio onaj smisao i sto bi se reko smek derbija,zaista se nadam da ce te sto prije prevazici sve probleme i nesuglasice i aBd ,,da se borite za titulu sa nama(i budete posteno 2. :D ) ,umjesto ovih sto im titula ne treba
Ja kad bi ovakav post napisao na temi Skreticara upucao bi se odmah, tolika opsjednutost Sarajevo da covjek ne povjeruje :D

Cekamo te na sjeveru dodji tamo gdje pripadas :D

ja sam samo iznio svoje misljenje,i iskreno nije mi drago sto sarajevo propada,ustvari drago mi je samo zbog takvih debi.la kao sto si ti i onih koji misle da je im klub nesto posebno bozansko,gradski ovo ono....a ustvari ne shvatete da vi ih ove krize nikada niste ni izasli od 95...kakva vasa ervropa koga birga za to,za 10 godina niko se toga nece sjecat al ce se sjecat nase 4 titule i vase 1 (onu bez play offa samo vi racunate) ...BOLJE BIT JEDNOM NAJBOLJI PA JEDNOM ****,NEGO 15 GODINA PROSJEK...

a zbog takvih ko sto si ti vas klub mi se i gadi i najbolje bi ti bilo da spasis ovaj svijet i napise ovakav post i ubijes se onda...hvala pozz
Upravo zbog ovoga sam i napisao ovakav post jer si dvolican, i znao sam da nas supljiras i pravis se nesto fin kao tebi nesto stalo da se promjeni. Nemoj nama prodavati suplje,dosta je nama dvolicni Timmya na ovoj temi :D

A usput vidim nazivas me debilom, pa jednog takvog u kuci potrazi ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 28 apr 2011, 11:21

Ovi sto pozivaju na raznorazne bojkote i ne idu na tekme, tako da je za njih to odlican alibi u slucaju da ih neko pita sto nisu na utakmici !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

banovan
Kontakt:

Post Postao/la banovan » 28 apr 2011, 12:04

FCS-FCS je napisao/la:
@banovan
stavi stoju da izlazimo ove god u kup uefa
moze a ???
Dijelom si u pravu kada si odgovorio onom liku da je Žujo uzimao kao i masa likova koja je bila u Želji. Amar NIJE. Amar je tada tražio da bude manager kluba a ne trener(uticaj odlaska u Englesku kod Wengera) a ne da mu papci prodaju najbolje igrače pred kvalifikacije za LŠ(Bešlija, Muratović).

Morao bi znati da porodica Osim ima obraza. Isto tako bi to treba da poštuješ. Iako ti je krivina :mrgreen: Al ono, malo ljudskosti nije na odmet.
Ja recimo nikada nisam spomenuo Musemića u bilo kakvim prozivkama(a nije da ih nema) :mrgreen: Jer ga poštujem koliko god mi odvratan bio :mrgreen:

Vama Amar ne izlazi iz usta :lol: Samo jer vam je nabio komplekse. Al opet, morate imati malo poštovanja spram njega. Samo budala je ne bi imala. Zato se iskreno nadam da ne vjerujete u ono što pričate o Amaru Osimu i da je to stvar zavisti(a nije da nema osnova) :mrgreen:

Što se tiče Redžepagića, vjeruj u šta hoćeš. Šta ti ja imam pričati, odrastao si čovjek. Moje mišljenje je da se nećete dobro provesti sa njim.

Šta se dešava nakon borbe koja traje ima par godina. Problem su bili Baljak, Alihodžić i nekakvi likovi. Njih ste kao otjerali a oni su i dalje tu i motaju da oko kluba ili i dalje rade u klubu. Došao je Bljakić koji vas je navukao ko zadnje levate a onda utekao. Nova uprava je došla koja suspenduje pola ekipe a podržava Varešanovića. Sada se pojavljuje Redžepagić kao spasilac, čovjek koji rješava probleme. Suspenzije će se skinuti većini igrača a vi vrlo vjerovatno izlazite u Europu. Svi sretni a ništa bitno se nije promijenilo ;)

AKo je tebi ovo dobro, meni je još bolje. Nadam se da će ostati ovakvo stanje još dugi niz godina :mrgreen: Jel pošteno od mene :mrgreen:

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 28 apr 2011, 12:11

Ali mi je najluđe, ko god dođe obecava im kule i gradove i oni jadni se ponadaju evo ga, kad ono jos gori likovi. Sad im je ređepagic spasilac,prosvjetitelj,mozda im dovede dzeku da im osigura evropu :lol:

Colorado

Post Postao/la Colorado » 28 apr 2011, 12:17

BLU SKY je napisao/la:Ali mi je najluđe, ko god dođe obecava im kule i gradove i oni jadni se ponadaju evo ga, kad ono jos gori likovi. Sad im je ređepagic spasilac,prosvjetitelj,mozda im dovede dzeku da im osigura evropu :lol:
Sve je to tako zalosno , ali NAJZALOSNIJE je to sto ste se vi uzigli zadnje 2 godine i previse .. 7 godina ocima niste vidjeli evrope gledali ste nas , zrinjski , listicu , slaviju i ostale kako igramo evropske tekme dok ste vi isli u gorazde na sajam sljivE i ugovarali prijateljske utakmice sa famosom i ostalim nizerazrednim ekipama itd . Zato strumfici nemojte previse pametovati nego drzite se svoje avlije i svog kluba ;)

FK SARAJEVO 1946 !

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Arma00, Burberry46, bvsic, Google Adsense [Bot], Jadnimi, johntravolta123, miguelramos, nedimmmm1337, perodeformero, Vanja8 i 126 gostiju.