KK Bosna
Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz
Re: KK Bosna Visit Sarajevo
Zašto Joesaar ne igra? Hoće li ova ekipa ikad biti kompletna?
Očekivan poraz, evidentna je razlika u kvaliteti.
Očekivan poraz, evidentna je razlika u kvaliteti.
Time-out,20 razlike Muha izvodi iste igrace 
Daleko najlosije vodjena utakmca muhe do sada.Posto je pocetnik ovakve utakmice su za ocekivati
Joj brata lik suta sa slobodnog ovaj govori jos jedan sut sa distance 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Tim mi izgleda premoren. Nije valjda da su busem putovali?
-
DjaniTarik
- Kontakt:
Sto ljudi smaraju…. Kao neka razlika u kvaliteti ogromna….
Ove hoce danas i sta sad, neko se ovdje umislio sve pobjediti do kraja
U zetri je sigurna pobjeda samo da danas nije ogromna razlika
Zadnja izmjena: DjaniTarik, dana/u 14 jan 2026, 21:11, ukupno mijenjano 1 put.
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ne mora pobijeda ali ne mora i 20 razlike. Daj ba spustite na podnosljivu razliku pa da se proba nadoknaditi,**** ga Tito amateraki. Nikakav ovi nisu bauk nego sto smo mi ocajni.
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Jok eto nikakva razlika,daj ti i tvoji komentari,hoce ove danas,bolji su talijani i tacka.DjaniTarik je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:10Sto ljudi smaraju…. Kao neka razlika u kvaliteti ogromna….
Premorenost ko fol razlika...OMG
Ono kad protivnika hoće sve a tebe ništa. Svaki odbitak direkt njima u ruke. Ovi svježi mi tromi i umorni. Još te sudije hebe nekim odlukama nidje veze. Oni nas skautirali, tačno se vidi kako su kretnje naših igrača proučili. A mi skautirali tako da puštamo Thora da se ispucava…
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Thor je vrlo opasan igrac,ko je pratio Svjetsko Prvenstvo zna kakva je reprezentacija Juznog Sudana posebno atletski.
Bosni treba 2-3 dobra strana igraca jos da bi konkurisala ekipama iz Italije-Francuske-Spanije -
Bosni treba 2-3 dobra strana igraca jos da bi konkurisala ekipama iz Italije-Francuske-Spanije -
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Muhamede, danas i bas amatercina. Kakvo je ovo vodjenne tima u pm. Grdilo.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ovo sto prije zaboraviti i dobiti Megu . Bit će teško Mega igra slicno nema puno čekanja odmah sutiraju u prvih 10 s kao i ovi veceras.
-
TripleThreat
- Kontakt:
Pa konkurisala je Murciji sa manje-više istim rosterom. Gostovanje je u pitanju, sa relativno malim vremenom odmora u kontekstu evropske košarke.Amirutah1988 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:16Thor je vrlo opasan igrac,ko je pratio Svjetsko Prvenstvo zna kakva je reprezentacija Juznog Sudana posebno atletski.
"Your favorite player's favorite player" - MB
Koji klinac Gutić,
-
Tramvaji29877
- Kontakt:
Jedino ako su stvarno putovali autobusom, onda se i ne može previše očekivati. Pored toga Italijani su svakako vrlo dobra ekipa.
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Forsiranje Atica, igranje Gutica, momak ne zna gdje se nalazi. Djoko se ispucava za 3, imal iko normalan ovdje. Cim nema srece, izgledamo kao ekipa majmuna koja se skupila da baca loptu.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
-
BarbareZeljin
- Kontakt:
Ljudi haman predzadnjiu Italji,vode te 27 razlike. **** ga,ali ovo je bas amaterski od nas. Razumijem da je kratak roster i da ti fale 2 igraca u rotaciji. Pa covjek nema sta da kaze,ali ovo sa Halilovicem i ostalim povredama bas iritira.
Zašto se trpi cetnik šalic?
-
Amirutah1988
- Kontakt:
Murcia je jaka ekipa,samo Virtus i Milano su bolji od njih sto se tice talijanske lige naspram spanske .TripleThreat je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:19Pa konkurisala je Murciji sa manje-više istim rosterom. Gostovanje je u pitanju, sa relativno malim vremenom odmora u kontekstu evropske košarke.Amirutah1988 je napisao/la: ↑14 jan 2026, 21:16Thor je vrlo opasan igrac,ko je pratio Svjetsko Prvenstvo zna kakva je reprezentacija Juznog Sudana posebno atletski.
To sto se igra ABA i Europe Cup ne moze izgovor biti umor.
Da bi se kvalitetno odgovorilo i igralo u Evropi,tim mora imati dovoljno kvalitetan sirok roster.
Zubac-Atic-Delalic-Salic,daj molim te s ovim igracima nesto ocekivati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.