Ako je klub pametan, nakon te ponude produžiti će mu ugovor i zadržat ga još par sezona. Svaki klub treba bar jednog univerzalca, a on je naš.
Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
-
JuventinoBihac
- Kontakt:
Lloyd Kelly.. Zar je moguce da se momak onoliko popljuvao kad je dosao a ispostavilo se ovako dobar stoper. Sta je sinoc puta loptu iznio i na kakav nacin bravo! Bremer najbitniji igrac Juventusa, kad je on tu zime nema, takvu sigurnost daje igracima i samim tim oni budu rastereceniji. Locatelli takodjer proigrao, pasovi su mu dosta ostriji. Sve u svemu top. Zna se cija je zasluga. LUCIANO SPALETTI!
- Juventinisimo
- Kontakt:
Trener bi i trebao da zna kako iskoristiti svakog igraca, koja pozicija mu najbolje odgovara, gdje moze dati najvise od sebe, itd...mi imamo dobar tim, uz 2/3 pojacanja na pozicijama koje i nisu toliko dobro pokrivene(prvenstveno vezni red, barem dva nova igraca) mozemo biti pravo dobri...
Vec imamo nekoliko igraca koji su "procvjetali" pod Spalom. jos samo da se realizacija popravi.... Mislim da samo mozemo rasti i biti bolji...na zalost za naseg brata Italiju..
Tacno mi zao za Vlahovica, mislim da bi slijedece(cak i ove) godine pokazao svoju golgetersku sposobnost, mislim da se ovaj stil ubio za njega..
Vec imamo nekoliko igraca koji su "procvjetali" pod Spalom. jos samo da se realizacija popravi.... Mislim da samo mozemo rasti i biti bolji...na zalost za naseg brata Italiju..
Tacno mi zao za Vlahovica, mislim da bi slijedece(cak i ove) godine pokazao svoju golgetersku sposobnost, mislim da se ovaj stil ubio za njega..
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ja ne znam šta toliko plačete za Dušanom, pa ova je dobra igra krenula kad se povrijedio
nije slučajnost.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Dusan je malo zaglupio, zanijelo ga to da bude najplaceniji u ligi, udarilo mu u 20godisnju nezrelu glavu, steta velika.
S druge strane, on je world class igrac za davida i opendu.
S druge strane, on je world class igrac za davida i opendu.
Ocekivano, nisam se zaista nadao jakim imenima u ovom prelaznom roku.
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
100%, lik je kancer za timsku igru i kombinatoriku. A da ne pricamo o promasenim sansama.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 17:55Ja ne znam šta toliko plačete za Dušanom, pa ova je dobra igra krenula kad se povrijedionije slučajnost.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pratiti ovog Arenu malog iz Rome kako će se razvijati pa to dovesti lagano 
MANIJACI JUG 1987
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Je li ko upratio ovog Mingueza, kakav je? Ja onu raspalu špansku ligu uopšte ne pratim.
MANIJACI JUG 1987
Konkurencija nastavlja rasipati bodove, ubijeđen sam da nas onaj kreten nije vodio na početku sezone da bi sa Spalletiem trenutno bili na jedno od prva dva mjesta
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Jbt kad kontam gdje smo sve bodove prosuli sad bi bili prvi ako ne drugi barem po koji bod tu i tamo iza prvog
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
-
UmjetnikZijad
- Kontakt:
Mingueza sigurica, ovi drugari sto navijaju za Barcu kazu da je dobar, bas nam je trebao normalan desni bek. Nadam se da stize jos u januaru. Kada bismo doveli njega i Chiesu to bi bio bas odlican prelazni rok sa stanovista sirine tima, jer bi onda bukvalno na svakoj poziciji imali bar dvojicu.
Nesto se pise da arapi hoce Koopmejinersa, a da Nottingam nece kupiti Luiza. Uopste ne bi bilo lose prvog utopiti za velike pare a drugog vratiti da ga Spaletti ozivi.
Nesto se pise da arapi hoce Koopmejinersa, a da Nottingam nece kupiti Luiza. Uopste ne bi bilo lose prvog utopiti za velike pare a drugog vratiti da ga Spaletti ozivi.
The goal for Juventus with Zhegrova this season is to get him in good athletic shape. At the moment, he can play 15–20 minutes, but he remains a technically important player. Internal **** from Continassa say that he does incredible things in training; the issue isn’t his quality, but his physical reliability. Juve are working with him, and more patience is needed before we see him playing longer in matches. #Juventus
[@romeoagresti via @Pueblo_Juve
[@romeoagresti via @Pueblo_Juve
-
OdmutNicaze1988
- Kontakt:
Pa i drugi timovi su kiksali na malim ekipama.
Eto uzmi Milan ko primjer sve derbije dobio a kikso protiv malih ekipa.
Da je nama izboriti top tri pozicije na kraju a ja vjerujem da ce Spaleti srediti ekipu pogotovo na ljeto.
Zenički Čelik 1945
Robijaši Zenica 1988
Robijaši Zenica 1988
-
linethreader
- Kontakt:
Ne znam je li bilo ovo ovdje, ali ODLICAN VIDEO O OVOM SPALETTIJEVOM JUVENTUSU!!!!!
Cak se dotice i ostalih stavki zbog kojih je klub tu gdje jeste sada, i sa sve i jednom je ubo u srž!! Obavezno pogledajte
Cak se dotice i ostalih stavki zbog kojih je klub tu gdje jeste sada, i sa sve i jednom je ubo u srž!! Obavezno pogledajte
OdmutNicaze1988 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 15:54Pa i drugi timovi su kiksali na malim ekipama.
Eto uzmi Milan ko primjer sve derbije dobio a kikso protiv malih ekipa.
Da je nama izboriti top tri pozicije na kraju a ja vjerujem da ce Spaleti srediti ekipu pogotovo na ljeto.
Samo sto smo mi imali ne znalca na klupi Tudora. Gdje su se bodovi prosipali kao na traci
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.