Mani me se toga, ne vrsis ni ti obstrukciju rada Sipe. Da puste ljude na miru kao sto logika nalaze nista se ovo ne bi desavalo. 75% ljudi koje su lisili slobode (za deportaciju), su pocinili krivicno djelo u Usa. Znaci svjesno znaju/imaju nalog koga traze i hapse u 75% navrata.ArtemisFowl je napisao/la: ↑15 jan 2026, 11:36
Opet logika kao 1991. JNA brani ljude u Hrvatskoj, ne ubija ne dužan narod. Zli ekstremistički, pro-ustaški mediji (u tom slučaju mediji demokratske stranke) prolijevaju krv nedužnog naroda.
Treba samo dovoljno pognut glavu i pustiti da te naguye.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez politike i ratnih prica
Svima koji se iskidaše ovdje da obrane šerijatski zakon i bradate vođe koje ga provode želim što skoriji život pod istim. Dabogda meni sudbinu krojili CIA, Mosad i Trump, koji su po vama krivi za prosvjede, a vama Ajatolah, taj veliki pravednik.
Dabogda meni u susjedstvu živjelo deset židovskih obitelji, a vama jedna džihadistička.
Pošteno? Pošteno.
Usput, diskutant alemsa je istinozboritelj.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Nemam potrebe da vršim opstrukciju rada Sipe. Da provode fašističke politike, možda i bih.alemsa je napisao/la: ↑15 jan 2026, 14:01Mani me se toga, ne vrsis ni ti obstrukciju rada Sipe. Da puste ljude na miru kao sto logika nalaze nista se ovo ne bi desavalo. 75% ljudi koje su lisili slobode (za deportaciju), su pocinili krivicno djelo u Usa. Znaci svjesno znaju/imaju nalog koga traze i hapse u 75% navrata.ArtemisFowl je napisao/la: ↑15 jan 2026, 11:36
Opet logika kao 1991. JNA brani ljude u Hrvatskoj, ne ubija ne dužan narod. Zli ekstremistički, pro-ustaški mediji (u tom slučaju mediji demokratske stranke) prolijevaju krv nedužnog naroda.
Znaš da su ljudi u Bosni završavali po logorima jer je bila neka organizovana odbrana protiv tadašnje politike? Znači svjesno su išli protiv toga, a mogli su samo šutit, pognut glavu i ne bi im se desilo ništa.
-
Wilshere10
- Kontakt:
SIPA ne hapsi ljude na osnovu toga odakle su. Porediti Gestapo i SIPU je bezveze. 
-
samoposmatram
- Kontakt:
Ni si bio u situaciji da ti cetnici lupaju na vrata tokom rata, pa ti je lako biti ravnodusan, ali si zato majkinim mljekom zadojen pricama o osmanlijama i njihovim zlodjelima.
Ako neosjecas strah drugih nenadaj se miru Bozijem.
Ti i Alem patite od iste dusevne bolesti.
Ovo se @Greivis unormalio, šta je rećiWilshere10 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 15:17SIPA ne hapsi ljude na osnovu toga odakle su. Porediti Gestapo i SIPU je bezveze.![]()
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Sama sebe ubila? A joj rednek politike
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
U užoj obitelji žrtve u ratu imam samo od srpske strane. Nebitno, samo želim reći da polaziš od krivih pretpostavki, pa ti je i zaključak pogrešan.samoposmatram je napisao/la: ↑15 jan 2026, 15:44Ni si bio u situaciji da ti cetnici lupaju na vrata tokom rata, pa ti je lako biti ravnodusan, ali si zato majkinim mljekom zadojen pricama o osmanlijama i njihovim zlodjelima.
Ako neosjecas strah drugih nenadaj se miru Bozijem.
Ti i Alem patite od iste dusevne bolesti.
- OldTownDistrict
- Kontakt:
alemsa je napisao/la: ↑15 jan 2026, 14:01Mani me se toga, ne vrsis ni ti obstrukciju rada Sipe. Da puste ljude na miru kao sto logika nalaze nista se ovo ne bi desavalo. 75% ljudi koje su lisili slobode (za deportaciju), su pocinili krivicno djelo u Usa. Znaci svjesno znaju/imaju nalog koga traze i hapse u 75% navrata.ArtemisFowl je napisao/la: ↑15 jan 2026, 11:36
"Nemam vremena da se vise bavim Zeljom, a dok investitor ne udje ne interesuje me vise ni kad ni s kim igra" - NoDi80
Ne znam zasto mu replicirate.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
došo tobeRajaz je napisao/la: ↑15 jan 2026, 16:03Ovo se @Greivis unormalio, šta je rećiWilshere10 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 15:17SIPA ne hapsi ljude na osnovu toga odakle su. Porediti Gestapo i SIPU je bezveze.![]()
-
Wilshere10
- Kontakt:
Kolega Gre/Mog/Jus je uvijek bio normala. Viđam ga po Montani često.Rajaz je napisao/la: ↑15 jan 2026, 16:03Ovo se @Greivis unormalio, šta je rećiWilshere10 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 15:17SIPA ne hapsi ljude na osnovu toga odakle su. Porediti Gestapo i SIPU je bezveze.![]()
Šta je ovo trećina naših prima socijalu u Americi? Boga ti kakva je to socijalna pomoć u Amerikama?
Treba jel istina da samo elita ide u montanu?Wilshere10 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 18:24Kolega Gre/Mog/Jus je uvijek bio normala. Viđam ga po Montani često.Rajaz je napisao/la: ↑15 jan 2026, 16:03Ovo se @Greivis unormalio, šta je rećiWilshere10 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 15:17SIPA ne hapsi ljude na osnovu toga odakle su. Porediti Gestapo i SIPU je bezveze.![]()
![]()
Kakva je pizza tamo?
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ne ulazim cesto na forum tako da nisam bio upoznat sa likom i dijelom, samo eto ibret da ipak US jesu multieticne jer svako moze doci i zivjet tamo, pa cak i iz bosne, i biti pravi 1/1 rednek.Beli98 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 18:05Ne znam zasto mu replicirate.
Ne znam za trecinu, al imas dosta stariji ljudi koji su ovdje dosli sa 50 ili preko godina. Dosta njih nisu dugo radili pa nisu mogli steci penziju pa im treba pomoc od drzave. Stan ili sta god.
Sto se tice ostalih, ja tesko da znam da je iko na socijali.
Ni ja kao i @soko ne znam nikog naseg da je na socijali. A socijala ti je samo zdrastvo i hrana (nekad i smijestaj ali to sumnjam da je s nasim slucaj). Food stamps, zavisno kolika je porodica, i ako ta ista ne zaradjuje dovoljno moze kvalifikovati za oko $1000 mjesecno za hranu, dobiju posebnu karticu koja izgleda kao bankovna kartica i moze samo trositi na hranu ne na alkohol i cigare, mada sam vidjao ako su dobri recimo s nekim na benzinskoj on mu tamo kuca da je uzeo dvije gajbe kole a da mu gajbu pive.
@oldtown
Kakav ba redneck, mislkm znam ko su sta su, ali no. Not me buddy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.