AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
To je ok ako si Roma ili Lazio. Ne trebs reci idemo na Scudeto,nego da bude normalana i da ne jede ****. Cuj mogli su u zadnjih par munta i do pobjede a 90 minuta si silovao cijelu ekipu.enzo777 je napisao/la: ↑13 jan 2026, 19:06A sto bi to Allegretto rekao da mu je cilj Scudetto?
Jel na početku sezone mu dat cilj: budi među top 4. I čovjek to čini. Nije dobio ekipu za Scudetto.
I sta bi sad trebao reci idemo na Scudetto i onda zadnji 4 tekme jedva se provuče kao Top 4, i sta ćemo onda? Onda ce ga svi napast jer nije uzeo očekivano.
Pametan, nije dobio budget za Scudetto, rečeno mu je da bude među Top 4, i u januaru mu doveden penzioner Fullkrug, a čovjek trenutno ispunjava zadati cilj. Znaci bori se za taj Top 4 i mirni smo.
Meni ne smeta uopće, jedva cekam da matematički osiguramo 4to mjestu i taman. A Scudetto ne očekujem nikako
Nadam se da cega Fabregas sutra izdominirati i pojacati pritisak na famozni Top 4.
Pa kralju, pritisak je vec tu. Romanje na 39. Znaci nama 5to mjesto bježi 1 bod. Zato sam spominjao ovi 8 utakmica, tu su trebali uraditi svoj posao i biti mirni do kraja sezone. Sva sreća pa su Atalanta ispod Lazio malo dalje od nas, ali kako god, borba za 4to mjesto je tu.
Como ne računam, jer sumnjam da ce ovo izgurat do kraja sezone. Ali eto, sutra ćemo da vidimo, ako nas dobiju e onda smo u debelom belaju. Ako ih dobijemo, onda ostaje borba između 5 ekipa
Como ne računam, jer sumnjam da ce ovo izgurat do kraja sezone. Ali eto, sutra ćemo da vidimo, ako nas dobiju e onda smo u debelom belaju. Ako ih dobijemo, onda ostaje borba između 5 ekipa
Nama odgovora ovo što igra Como, ne sumnjam da ćemo bolje izgledati protiv njih nego protiv ovih slabijih što nas redovno muče. Dokaz za to su dobri rezultati u derbijima i dosta kikseva u manjim tekmama.
Ovaj tim nije krojen za Scudetto, nema dovoljno širine, a pogotovo kvaliteta. Zamislite da sa ovakvim rosterom igramo još i Evropu, bilo bi to slično kao prošle sezone, dakle blago rečeno preloše.
Ovaj tim nije krojen za Scudetto, nema dovoljno širine, a pogotovo kvaliteta. Zamislite da sa ovakvim rosterom igramo još i Evropu, bilo bi to slično kao prošle sezone, dakle blago rečeno preloše.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Beduin
- Kontakt:
Mislim da je vece iznenadjenje ovako puno bodova i onaj strasan start sezone, nego ovi kiksevi i Alegrijevo vodjenje ekipe.
Medjutim, ne moze se zanemariti cinjenica da nas i ove sezone unistavaju izostanci igraca i neke glupe povrede. Uz to, trener je najvise pogrijesio u procjeni stopera koji su i prethodnih sezona bili ocajni, tu je morao predvidjeti krah i utegnuti na vrijeme.
Medjutim, ne moze se zanemariti cinjenica da nas i ove sezone unistavaju izostanci igraca i neke glupe povrede. Uz to, trener je najvise pogrijesio u procjeni stopera koji su i prethodnih sezona bili ocajni, tu je morao predvidjeti krah i utegnuti na vrijeme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ma ispričana priča, trebala su nam dva vrhunska stopera uz koje može proci jedan od ove trojice kiksera, a mi nismo doveli nijednog
Il Club più titolato al mondo!
Vala ako nismo u stanju pobijediti Como, nismo ni zaslužili ništa bolje od tog četvrtog ili petog mjesta.
Al pazi ti tvoje izjave ako nismo u stanju Como dobiti. Pa nismo dobili 6 slabijih ekipa od njih, Como ima drugu najbolju odbranu, da nisi onako nonsalantno od intera primili 4 komada bili bi najbolja odbrana lige. Itekako dobra ekipa i dobro vidjena. Da smo favoriti valjda jesmo, ali i da ne pobjedimo ovdje nece biti nikakvo cudo niti iznenadjenje. A ti to napisao isto da su oni daleko zadnji i da su otpisanu za ovu sezonu.
Pa iskreno, manje me je strah Coma nego ovih malih davljenika što se bore za opstanak. 
Ludi Fullkrug pozvan za meč, made in Germany.
Ludi Fullkrug pozvan za meč, made in Germany.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- Beduin
- Kontakt:
Ne plasim se ja ove utakmice gdje i protivnik napada i igra otvorenije. Ovo se mora pobijediti.
Edit:
U isto vrijeme i ja i Rope isto pisemo
Edit:
U isto vrijeme i ja i Rope isto pisemo
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Sve je to ok, al kolega je to napisao u tonu isto da su ovi ispod svih ekipa protiv kojih smo igrali , a ne ekipa koja se bori za vrh i izlazak u europu. A recimo da nas dobiju oni su u prici i za LP. Tako da nikad ne podcjenjuj protivnika.
Ne znam šta ti nije jasno. Da ponovim, ako nismo u stanju pobijediti Como, nismo ni zaslužili ništa više od četvrtog mjesta. Uz svo dužno poštovanje, Como nije Inter, Napoli ili Juve. Ne treba ih potcjenjivati, ali ni precjenjivati. Mi smo AC Milan i normalno je da očekujemo pobjedu protiv Coma, bilo kad i bilo gdje.
A to sto nis u stanju dobiti cremonese, pisu, sasuolo, parmu, genovu, viole sa tim mozemo zivjeti i biti nesto vise. Al eto samo Como ako ne dobijemo ne zasluzujemo nista vise.
To je tvoja interpretacija. Apsolvirali smo utakmice protiv Cremonese, Pisa, Genoa, Parma, Sassuolo i konstatovali da smo prosuli 13 poena.ronaldo99 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 17:03A to sto nis u stanju dobiti cremonese, pisu, sasuolo, parmu, genovu, viole sa tim mozemo zivjeti i biti nesto vise. Al eto samo Como ako ne dobijemo ne zasluzujemo nista vise.
Sada pričamo o utakmici protiv Coma. I opet ponavljam, ako nismo u stanju da pobijedimo Como, nismo ni zaslužili ništa više od 4. ili 5. mjesta.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Uz sve to mislim da Como nema poeaza kuci jel?
Ali razumije se i sta je kolega Galia htio da kaze. Moras biti u stanju dobiti ovakve ekipe ako hoces neki uspjeh. I ne odnosi se to samo na Como, vec i ostale momcati koje nisu top tier.
Ali razumije se i sta je kolega Galia htio da kaze. Moras biti u stanju dobiti ovakve ekipe ako hoces neki uspjeh. I ne odnosi se to samo na Como, vec i ostale momcati koje nisu top tier.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Večeras u napadu Leao-Nkunku, Pulišić na klupi. De Winter umjesto Pavlovića.
- muha milanez
- Kontakt:
Bravo Fofana, kakvo sjajno postavljanje
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Napune nasi 5erac kad se brane, ali uvijek odu na pogresnu stranu, ovo je smijesno postalo.
Utegao si ih Max da valja.....
Utegao si ih Max da valja.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
I onda mi dodje ovaj govori ako ne mozemo ove dobiti. 10min nas ljudi zbili u nasih 40m, nismo lopte vidjeli.
Vise nego zasluzeno poveli. Ne znam ja imam vec par utakmica osjecaj da cemo negdje dobiti bas finu fasungu, a to bi bas veceras moglo biti.
Vise nego zasluzeno poveli. Ne znam ja imam vec par utakmica osjecaj da cemo negdje dobiti bas finu fasungu, a to bi bas veceras moglo biti.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.