FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ko prenosi Gulija veceras ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Nema dalje, treba počet od sutra pa taman da počne nekad djelovat kad prvenstvo počne.jurisicduska je napisao/la: ↑15 jan 2026, 19:35Kakva su iskustva s tom aswagandom ? Vidim dosta raje koristi.
Sarajevo ljubavi moja 1946
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Adaptogen, smanji kortizol, djeluje smirujuće.. Pio sam jedno vrijeme zbog posla.. djeluje i na kvalitetu sna.jurisicduska je napisao/la: ↑15 jan 2026, 19:35Kakva su iskustva s tom aswagandom ? Vidim dosta raje koristi.
Uglavnom za stres i san. Trazi ksm66 oznaku
Aaaa zivota, do prije mjesec po oranicama sirom BiH a sad protiv Barselone u prvoj postavi 
Sta ti je zivot, do prije mjesec dana izludjivao nas i protivnike, a veceras protiv Barse 
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Hajde Gulisaaa bar 1
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sretno guli, otvori nam vrata transferima.
Dabogda Guli veceras zabio 3 komada Barsi pa da mu ode cijena u nebesa da odigra utakmicu zivota

- SilaMoc1946
- Kontakt:
Gledamo našeg Gulija večeras ako Bog da. Da ga hoće joj nano da ga hoće joj nanice da ga hoće zabit Guli joooj nano nanice 
Zasluzio je to brat gruzijski, poslije Papeta najbolji igrac koji je obukao naš dres.
Samo onako nespreman, da ga ne pojedee... to mi je maloo.. nadam se da je radio na odmoru

Samo onako nespreman, da ga ne pojedee... to mi je maloo.. nadam se da je radio na odmoru
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
Sta ti je zivot, danas te cuva Karamarko a sutra Kounde
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Zekić ih zapustio ne mogu ni protiv Barce potrčat'...
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Postavit ću ovde citat najvećeg naučnika na forumu i usput podsjetit da jedan debitovo protiv Benventa a drugi protiv Barcelone.

Naravno, jer je takav bio u Švici. Butić je koristan igrač i pri tome stojim i dalje, od skoka, otvaranja prostora, "hrvanja" sa stoperima. Da je neki rasni strijelac, nije, ali sasvim korektna opcija za imati. Najgore kad neko pametuje u prazno, a od Turkeša svi očekivali da prekuca ligu sa golovima.
Ukoliko su ove partije Guliashvilija nekome kvalitetne, onda su ga oni zamijenili sa nekim drugim. Valjda raja naučila da nakon dvije utakmice sve zaboravi. Guliashvili je igrač koji nema dribling, sve što uradi, uradi na brzinu baš kao i Kyeremeh. U derbiju je imao prostora u prvom poluvremenu kao u priči, ne zna da iskoristi situaciju jedan na jedan. Kasni sa odlukama, ima loš decision making, petlja, da ne govorim o nerezonskim loptama. U dosta utakmica je bio prvi kandidat za izmjenu, ali ebiga ne da Mirvić svog pulena kojeg valja prodati. Nedavno protiv lištice je odigrao horor, ali ne smije njega Bog izvući iz igre.
Svaka čast na borbi, zalaganju, trčanju, profesionalnosti, ali njegov zenit je prošao i morao se prodati ljetos. Malo išlo, malo nafaka, malo do njega, malo do formacije i stila igre Zekića i to je to.
- MaroonWhite1946
- Kontakt:
Hahahahahaha bas sam to htio napisati, sretno Guli i nemoj ih puno veceras!
Kome treba link nek pise u PP
...sve drugo ce proci! 🇱🇻
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis, bordobijeli, bordobijelisampion, Faraon iz Visokog, fks74, Google Adsense [Bot], laznokrilo, Morpheus, plisek, rimljanin90, Vanja8 i 86 gostiju.

.png)