Premijer liga BiH - aktuelno

Zaboljesutra
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Zaboljesutra » 15 jan 2026, 17:52

opalaopala je napisao/la:
15 jan 2026, 13:42
LondonBlues je napisao/la:
15 jan 2026, 13:37
Jos vam rodjenibrato fali da se sastave tri platana, lezi drvo na drvo.
Jesil to ostao sam od ovih botova koje gej plaća cvaju da kuckaju i mitomaniju prosipaju po web.u. Onaj nemanja garant prati kvote na Velezu i turnir u Medulinu. A dje ti je onaj zaboljesutra da nije skokno do Ceferina da prestane slat mail.ove nego da se licno dogovore.
Al zanimljiva garda od par botova aktivirani mahom svi u 9mjesecu 2025, jel cvaja redovna bez obzira na broj postova ili ima neki minimalac ispod kojeg nema isplate

slika

Tu sam druže :bih:
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!

ErosViverosViv
Kontakt:

Post Postao/la ErosViverosViv » 15 jan 2026, 18:10

Shategabri je napisao/la:
15 jan 2026, 15:51
ErosViverosViv je napisao/la:
15 jan 2026, 14:45
Naime, katalonski Sport objavio je vjerovatne sastave za večerašnji meč Racinga i Barcelone, te prema mnogim najavama Guliashvili će na terenu biti od prve minute

Vjerovatni sastav Racinga: Ezkieta, Mario, Manu, Castro, Mantilla, Inigo, Damian, Alda Soro, Suleiman, Manex Lozano, Guliashvili.
Hattrick večeras, potapa crvenoplavu podmornicu iz Katalonije :mrgreen:
Just fks things :bih:

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 15 jan 2026, 18:33

Kad će govedar organizovat humanitarnu večer? Prerasli su pomozi.ba
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 jan 2026, 18:50

“U ovom trenutku fokus razgovora nije vezan za dovođenje Džeke u januarskom prelaznom roku, već za uspostavljanje saradnje i njegovo uključivanje u širi projekt koji je u klubu započet dolaskom Sanina Mirvića. Cilj rukovodstva je jačanje sportskih i organizacijskih temelja kluba kroz dugoročne i strateške poteze.”

Ne mogu dokazati ali jasno znam da ova rečenica znaci da mu je otisao tražiti pare :D čim ovo ima organizacijski temelj, rukovodstvo, širi projekat, starateški potez i pogotovo ako je dugoročno to ti je traženje para.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 15 jan 2026, 18:55

jurisicduska je napisao/la:
15 jan 2026, 18:50
“U ovom trenutku fokus razgovora nije vezan za dovođenje Džeke u januarskom prelaznom roku, već za uspostavljanje saradnje i njegovo uključivanje u širi projekt koji je u klubu započet dolaskom Sanina Mirvića. Cilj rukovodstva je jačanje sportskih i organizacijskih temelja kluba kroz dugoročne i strateške poteze.”

Ne mogu dokazati ali jasno znam da ova rečenica znaci da mu je otisao tražiti pare :D čim ovo ima organizacijski temelj, rukovodstvo, širi projekat, starateški potez i pogotovo ako je dugoročno to ti je traženje para.
Istina. Pitali su ga odmah na telefonom moze li na kamatu, rekao je uzivo pricati, zato su otisli.
Samo vam lupaju po tim grupama, napisali Brkovic odletio za Genovu valjda ne znaju gdje igra, kako to vec ide. Cekaju se fudbaleri iz austrijske cvajte..
Fk Željezničar.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 jan 2026, 19:00

Pablo11 je napisao/la:
15 jan 2026, 18:55

Istina. Pitali su ga odmah na telefonom moze li na kamatu, rekao je uzivo pricati, zato su otisli.
Samo vam lupaju po tim grupama, napisali Brkovic odletio za Genovu valjda ne znaju gdje igra, kako to vec ide. Cekaju se fudbaleri iz austrijske cvajte..
Ma ja se šprdam. Ovo nije grupa nikakva, ovo ti je onaj zenicki portal. Bc.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 15 jan 2026, 19:25

15 jan 2026, 19:00
Pablo11 je napisao/la:

Ne mislim na ovu objavu.
Fk Željezničar.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 jan 2026, 19:29

Pablo11 je napisao/la:
15 jan 2026, 19:25
Pablo11 je napisao/la:

Ne mislim na ovu objavu.
A priznaj da ovo strateski , dugorocno, projekat cujes u Bosni samo kad te neko krene izvarat.

HeavyBassBlues
Kontakt:

Post Postao/la HeavyBassBlues » 15 jan 2026, 19:32

zeljodogroba je napisao/la:
15 jan 2026, 16:09
HeavyBassBlues je napisao/la:
15 jan 2026, 15:38
zeljodogroba je napisao/la:
15 jan 2026, 13:46

Kao sto sam i napisao na kraju, bez uvrede, vec nisam mogao razumjeti logiku razmisljanja. Ne interesuje me uopce ko si, ali obzirom da kao navijac drugog kluba palamudis i nesto osporavas onda trebas imati i nekog smisla dok pises.
Apsolutno se ne slazem sa ovim sto si napisao. Kakav plan i program pa se raspisuje konkurs? O cemu pricas?
Objasni razliku (supstancijalnu, mani se satrologije) izmedju javnog oglasa i konkursa molim te.
Renomirane firmetine, internacionalne korporacije to mogu i rade, al ne i mi?
Standardi, procedure i nacin izbora rukovodecih lica u ustanovama? O cemu pricas majstore?
Zaustavit cu ovdje diskusiju jer ti mijesas zabe i babe i pricas nebuloze bez ikakvog pokrica u realnosti i praksi.
Ja ti opet, a sad po zaista zadnji put, kazem: to sto ti ne vidis logiku i ne razumijes napisano, govori o tvome neznanju, a o opravdanosti oglasa.
Evo ti najlaickije moguce pravno rumacenje gluposti koja je objavljena na K**xu:

Traženje direktora preko Malih oglasa i izjednačavanje toga s konkursom nije pitanje ukusa nego nepoznavanja prava i upravljanja. Npr. varilac je radno mjesto i sasvim je normalno da se traži putem oglasa, ali direktor nije „radnik“ nego zakonski zastupnik društva. Prema Zakonu o privrednim društvima FBiH, direktor je lice koje zastupa i predstavlja društvo i odgovara za zakonitost njegovog poslovanja, što ga suštinski razlikuje od operativnih zaposlenika. Isti zakon jasno razlikuje zasnivanje radnog odnosa od imenovanja na funkciju organa upravljanja, što znači da se direktor ne „zapošljava“, nego imenuje. Konkurs je formalni postupak sa unaprijed utvrđenim uslovima, kriterijima i odgovornošću donosioca odluke, dok je javni oglas samo obavijest bez obavezujuće pravne posljedice. Kada se direktor traži putem neformalnog oglasa, to ne čini postupak javnim, nego neozbiljnim. Takav način izbora ne pruža pravnu sigurnost ni firmi, ni partnerima, ni samom direktoru. Ozbiljne firme direktore biraju kroz konkurs, selekciju ili odluku nadležnog organa, a ne između oglasa za zanatske poslove. Ako je oglas isto što i konkurs, onda bi se po istoj logici sudije, direktori javnih preduzeća i članovi uprava banaka birali preko Malih oglasa, što je očigledan apsurd.
Stav suda: direktorska funkcija, kao zakonska funkcija zastupanja i odgovornosti, može nastati isključivo odlukom nadležnog organa u zakonitom postupku, dok oglašavanje takve funkcije ne proizvodi pravni legitimitet nego potvrđuje institucionalni haos. (Presuda dostupna na stranici Suda BiH)

Molim te, ubuduce, informisi se, obrazuj... Lupas gluposti... bez uvrede.
Prijateljski savjet: drzi se iskljucivo i samo onoga u sta se razumijes.

Nadam se da sam bio dovoljno supstancijalan...
Dobro sam napisao, pobrko si zabe i babe i nemam se namjeru ubjedjivati ovdje s tobom. Ove tehnikalije i stvari koje si copy/paste negdje sa interneta i tumacis to na nacin na koji tumacis samo govori da ne znas mucnut glavom. Da ne pisem o ovome sto govoris o zasnivanju radnog odnosa i imenovanju.
Prije svega, kako kazes, raspitaj se, informisi, obrazuj se pa nesto napisi, ali bar nemoj biti toliko samouvjeren da si upravu, jer ocigledno na baratas sa realnim stanjem na trzistu i kako se stvari odvijaju.
I nemoj mi molim te ti davat prijateljske savjete :rol:
Ma ja, ba... :thumbup: :thumbup:

Bumbaclat
Kontakt:

Post Postao/la Bumbaclat » 15 jan 2026, 19:36

Duska, cinjenica je da je covjek otputovao gdje treba. Pusti se terminologije.

Nemoj vise ovo raditi. Ne stoji ti.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 15 jan 2026, 19:41

15 jan 2026, 19:29
Pablo11 je napisao/la:
15 jan 2026, 19:25

Ne mislim na ovu objavu.
A priznaj da ovo strateski , dugorocno, projekat cujes u Bosni samo kad te neko krene izvarat.
Nisam ni procitao clanak iskreno.
Fk Željezničar.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 15 jan 2026, 19:53

Zaboljesutra je napisao/la:
15 jan 2026, 17:52
opalaopala je napisao/la:
15 jan 2026, 13:42
LondonBlues je napisao/la:
15 jan 2026, 13:37
Jos vam rodjenibrato fali da se sastave tri platana, lezi drvo na drvo.
Jesil to ostao sam od ovih botova koje gej plaća cvaju da kuckaju i mitomaniju prosipaju po web.u. Onaj nemanja garant prati kvote na Velezu i turnir u Medulinu. A dje ti je onaj zaboljesutra da nije skokno do Ceferina da prestane slat mail.ove nego da se licno dogovore.
Al zanimljiva garda od par botova aktivirani mahom svi u 9mjesecu 2025, jel cvaja redovna bez obzira na broj postova ili ima neki minimalac ispod kojeg nema isplate

slika

Tu sam druže :bih:
Dogodine nadam se kup u Medulinu. Ove godine se moramo zadovoljit konferencijom

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 jan 2026, 20:02

Još jedan slab transfer Sarajeva. 2,5 miliona eura, 15% od idućeg transfera, milion eura potencijalnog bonusa, još na to sve igrača poslali da debituje protiv slabašne Barcelone.
:bih:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 15 jan 2026, 20:08

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 jan 2026, 20:02
Još jedan slab transfer Sarajeva. 2,5 miliona eura, 15% od idućeg transfera, milion eura potencijalnog bonusa, još na to sve igrača poslali da debituje protiv slabašne Barcelone.
To je jedini vas realan transfer od Kovacevica, a ostalo sve flopovi kroz lobiranje
Kad imas pare puno lakse je prodati svakog igraca
Realno to je tako, ali opet svaka cast za gulija koji je vas najbolji projekat
Lijepo je vidjet igraca iz nase lige da napravi karijeru
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 15 jan 2026, 20:14, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆

NeSamSafetee
Kontakt:

Post Postao/la NeSamSafetee » 15 jan 2026, 20:13

Hoće li nam se DinGospo objesit od muke?

Arma00
Kontakt:

Post Postao/la Arma00 » 15 jan 2026, 20:24

Ovo je i najrealnija opcija za Džekin povratak, sigurno će ići na to da ima neku poziciju nakon karijere, da li kao partner Mirvića, ili nešto drugo. Pola godine ili godinu kao igrač, to već zavisi od više faktora.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 15 jan 2026, 20:44

NoDi80 je napisao/la:
15 jan 2026, 20:08
To je jedini vas realan transfer od Kovacevica, a ostalo sve flopovi kroz lobiranje
Kad imas pare puno lakse je prodati svakog igraca
Realno to je tako, ali opet svaka cast za gulija koji je vas najbolji projekat
Lijepo je vidjet igraca iz nase lige da napravi karijeru
Selam magijo. Kad vracas zeljkana u vrh eVropskog fudbala ?
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 jan 2026, 20:47

Veceras se prati Santander ja ikad? Ha piccke sa juga?
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

edinedin
Kontakt:

Post Postao/la edinedin » 15 jan 2026, 20:48

ledesma je napisao/la:
15 jan 2026, 20:47
Veceras se prati Santander ja ikad? Ha piccke sa juga?
Piccka si ti...
Jer si JEDAN JEDINI...........

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 jan 2026, 20:50

Ma nismo ga na vrijeme prodali, treba nam neki savjet.
Propao. Nece niko marke dat za njeg. Kakve ublehe.

A Boljevic ode za 1.5 mil modernih.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 15 jan 2026, 20:51, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1 i 14 gostiju.