FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Juriš Guli...
Milina ga vidjet, bas! Sretno…SilaMoc1946 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 21:12Kad sam vidio sad ovaj prizor toliko sam SRETAN zbog Gulija Allaha mi ko da mi je brat rođeni. HAJDE GULI MANGUPE VOLI TE SARAJEVSKA RAJA!!
A kako li tek Gruzijci sa slascu prate večerašnju tekmu i pitaju se koliko može na ovom većem nivou i da li mogu očekivati vise od njega u budućnosti u reprezentativnom dresu.
Nek im je sretno a i nama s Gulijem. Bio bi lijepa promocija za FK Sarajevo ako se nametne.
Nek im je sretno a i nama s Gulijem. Bio bi lijepa promocija za FK Sarajevo ako se nametne.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Poklopi se i šuti. Dovoljno si rekao.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 jan 2026, 21:07Hvala ti.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:36Postavit ću ovde citat najvećeg naučnika na forumu i usput podsjetit da jedan debitovo protiv Benventa a drugi protiv Barcelone.
Naravno, jer je takav bio u Švici. Butić je koristan igrač i pri tome stojim i dalje, od skoka, otvaranja prostora, "hrvanja" sa stoperima. Da je neki rasni strijelac, nije, ali sasvim korektna opcija za imati. Najgore kad neko pametuje u prazno, a od Turkeša svi očekivali da prekuca ligu sa golovima.
Ukoliko su ove partije Guliashvilija nekome kvalitetne, onda su ga oni zamijenili sa nekim drugim. Valjda raja naučila da nakon dvije utakmice sve zaboravi. Guliashvili je igrač koji nema dribling, sve što uradi, uradi na brzinu baš kao i Kyeremeh. U derbiju je imao prostora u prvom poluvremenu kao u priči, ne zna da iskoristi situaciju jedan na jedan. Kasni sa odlukama, ima loš decision making, petlja, da ne govorim o nerezonskim loptama. U dosta utakmica je bio prvi kandidat za izmjenu, ali ebiga ne da Mirvić svog pulena kojeg valja prodati. Nedavno protiv lištice je odigrao horor, ali ne smije njega Bog izvući iz igre.
Svaka čast na borbi, zalaganju, trčanju, profesionalnosti, ali njegov zenit je prošao i morao se prodati ljetos. Malo išlo, malo nafaka, malo do njega, malo do formacije i stila igre Zekića i to je to.![]()
![]()
![]()
![]()
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ok, nema problema.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 jan 2026, 21:18Poklopi se i šuti. Dovoljno si rekao.GalileoGalilei je napisao/la: ↑15 jan 2026, 21:07Hvala ti.DoktorXabaras je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:36Postavit ću ovde citat najvećeg naučnika na forumu i usput podsjetit da jedan debitovo protiv Benventa a drugi protiv Barcelone.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Ma ja vjerujem da hoće brate vidi mu se na faci da je nabrijan i da ima samopouzdanja. Jbg ovo mu je životna šansa da se ne lažemohurem je napisao/la: ↑15 jan 2026, 21:18A kako li tek Gruzijci sa slascu prate večerašnju tekmu i pitaju se koliko može na ovom većem nivou i da li mogu očekivati vise od njega u budućnosti u reprezentativnom dresu.
Sarajevo ljubavi moja 1946
-
jurisicduska
- Kontakt:
Trebaš imat znanje koje tata ima.BegovicRamiz je napisao/la: ↑27 nov 2025, 16:07po cemu je najboljijurisicduska je napisao/la: ↑27 nov 2025, 15:56Guliasvili je pao samo nepoznavaocima fudbala
Uvjerljivo najbolji igrac lige
Prosto nevjerujem da gledam Gulishu protiv Barce. Juce handrio male plave, a prije minut stoji pred Yamalom i neda mu proci 
U novi boj ...
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Samo da hoće dobiti loptu da krene u for malo, al džaba od ovih monstruma ne možeš do lopte doći
Da ga hoce Gulisha uvaliti volio bih nego pareSilaMoc1946 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 21:31Samo da hoće dobiti loptu da krene u for malo, al džaba od ovih monstruma ne možeš do lopte doći![]()
![]()
Evo ga zamalo, da mu je samo jaci for dao. Sjoooooo, steta!
U novi boj ...
- SilaMoc1946
- Kontakt:
Evo ošutao je na go Barcelone za mene je dosta sad nek igra kako hoće ljubi ga majkara.hz033 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 21:35Da ga hoce Gulisha uvaliti volio bih nego pareSilaMoc1946 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 21:31Samo da hoće dobiti loptu da krene u for malo, al džaba od ovih monstruma ne možeš do lopte doći![]()
![]()
![]()
Grehota sto je ne povuce bolje
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
Aaaa da je bolje dodavanje bilo...
U novi boj ...
od Gulia me samo interesuje da u ligi pomogne Racingu da udje i Laligu i da mi ostvarimo pravo na bonus.
- ErosViverosViv
- Kontakt:
Kakva trka i kakva volja gulise, svaka cast maestro! Rodjeni pobjednik
Dajte ljudi popustite malo sa Gulyjem.
A šta se pametnije sad može diskutovat? Opet o stadionu? O “ravama” iz kluba?
Brate ako se momak nametne, proda dalje, klub ima procenat i od tog. Najveći izlazni transfer, momak zadužio sedmicu, odmah u prvoj i izvodi slobodnjake. Neću PSG pratit.
I na kraju svijeta, tebe bodriti.
Trenutno korisnika/ca: GokuSSJG, KarloIvandic, nedimmmm1337, Puas, StriktnoZlo, Wilshere10 i 86 gostiju.
.png)