AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Potpuno ne zasluzeno
Ovako smo jedino i mogli do gola. Bruka prvi dio, brukaaa
Mike jedino koji ne zasluzuje kritike, sta vec fenomenalan je bio, kakav golman
Ostalo nije ni za kur.ac
Mike jedino koji ne zasluzuje kritike, sta vec fenomenalan je bio, kakav golman
Ostalo nije ni za kur.ac
Zadnja izmjena: milanist, dana/u 15 jan 2026, 21:35, ukupno mijenjano 1 put.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
Modric mora van, stoper jedan mora van, ubaciti Pulisica i igrati 4-3-3, drugacije ne moze.
- Beduin
- Kontakt:
Meni ovo kao da i nije penal, ne vidjeh da ga je tijelom zakacio i oborio?
Ali bitan je povratak na vrijeme.
Ali bitan je povratak na vrijeme.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dva pasa nisu u stanju da uvežu. Modrić, Rabiot i Fofana tri igrača manje na terenu protiv rastrčanih momaka iz Coma. U nastavku ko da gledam ulazi Loftus Cheek i mrcvarenje se nastavlja.
Zadnja izmjena: galia95, dana/u 15 jan 2026, 21:41, ukupno mijenjano 4 puta.
Imam dojam da ćemo na kraju i izvući najnezasluženiji bod ikada.
Nešto je zarotirao pri kraju poluvremena jer se Salamander našao na lijevom krilu i odmah je pao gol.
Nešto je zarotirao pri kraju poluvremena jer se Salamander našao na lijevom krilu i odmah je pao gol.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Mene sramota ispred njih....stid me...
Ovo je samo nastavak sramotnih partija. Vile su nas pronosale da ne izgubimo i protiv Genove i Fiorentine.
Njegov prvi gol, kod one prilike glavom sreca pa je odbrani, opet mu lopta pada u 3 m stoji na liniji....
Definitivno je autoput kroz sredinu, stoperi ostaju često sami na 5-6 protivničkih igrača. Izgleda da Modrić treba odmor. Fofana ne učestvuje u igri. Mike je spasio 3 gola do sada. Rabiot, Salemakers i Mike jedini za izdvojiti pozitivno. Tomori, Gabbia i Bartesaghi onako, ostalo loše. Koga ubaciti umjesto Modrića i Fofane da se sredina stabilizira?
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
Penal cist jer je RAbiot prosao a ovaj mu kaci zadnju nogu. Ovo je bilo za zuti jer igrac nije isao na loptu vec na Rabiot. Svaka cast Comu kako zu profi odradili da napadnu sudiju i da ne pokaze karton.
nije faul od Saleta jer je stao prije nogom na pod kad se ovaj krenuo okretat i sam zapeo.
Al mogao je ono golman skoro skinut.
mi igre nemamo, ovo je zalosno. Fofana smeta, Modric spor za ovaj brzi fudbal. OVdje smeta Leao jer je teren uzak i ne odgovara njemu. Ovdje ti trebaju tehnicari i prolaz kroz sredinu a ne sirinu
nije faul od Saleta jer je stao prije nogom na pod kad se ovaj krenuo okretat i sam zapeo.
Al mogao je ono golman skoro skinut.
mi igre nemamo, ovo je zalosno. Fofana smeta, Modric spor za ovaj brzi fudbal. OVdje smeta Leao jer je teren uzak i ne odgovara njemu. Ovdje ti trebaju tehnicari i prolaz kroz sredinu a ne sirinu
-
celikmilan
- Kontakt:
Ovaj penal i gol sam ispratio kako sam pratio i čitavo poluvrijeme. U nevjerici. Jedno od najgorih poluvremena ikad Milana.
Odbrana Coma ima loptu, naši stoje ispred njih a niko ni da se pomjeri prema lopti i to pri vodstvu 1:0.
Igrač Coma sa loptom trči, dolazi do 16-ca i puca prema golu bez ikakvog i pokušaja bloka.
Do ovog penala su igrali totalno nezainteresirano. Sramota od poluvremena.
Odbrana Coma ima loptu, naši stoje ispred njih a niko ni da se pomjeri prema lopti i to pri vodstvu 1:0.
Igrač Coma sa loptom trči, dolazi do 16-ca i puca prema golu bez ikakvog i pokušaja bloka.
Do ovog penala su igrali totalno nezainteresirano. Sramota od poluvremena.
Da pada iz svemira u 3m golman je mora pokupiti...100 posto njegov gol, sreca kazem da isti nismo fasovali, odbranio je...
Slažem se da je Mike mogao bolje kod gola al njemu se nema sta zamjeriti ove sezone, spasio nam je sam 5-6 golova
Il Club più titolato al mondo!
- muha milanez
- Kontakt:
Može li se kako ta lopta iznijeti, kao da je kamena pa se jedva kotrlja mamu joj yebem
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Ovo bjesomučno vraćanje lopte golmanu je nešto najskandaloznije i najsramotnije što sam vidio u ovih skoro 40 godina koliko pratim utakmice Milana.
Opet majk, sredina nam ne postoji, a on hladno nista ne promjeni na poluvremenu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.