Izvini.Zaboravio sam na Adema. Nisi lud drugNoProfit je napisao/la: ↑04 jan 2026, 21:06Možda sam ja lud, ali meni je ozbiljnija karijera Inter, Roma, Torino, Bešiktaš, Fiorentina... I ne, nije u Seriji A provodio vrijeme na klupi, nego je zabio 48 golova i upisao 39 asistencija u ukupno 225 nastupa. Imaš ga trenutno u ligi.Zigazaga je napisao/la: ↑04 jan 2026, 20:57Kao i pred početak sezone, i sad se opet priča da bi u Rudar mogao doći Diogo Figueiraš. Po karijeri vjerovatno najzvučnije ime koje je igralo u našoj ligi. Genoa,Olimpijakos,Braga,Sevilja...
Čisto sumnjam da će doći,jedino ako nije 2 godine šutnuo loptu ili ima 20 kg viška![]()
![]()
Transferi igrača WWIN PL BiH 2025/26
Re: Transferi igrača WWIN PL BiH 2025/26
@tutankamon
Pomalo iznenađujuća vijest o sporazumnom raskidu ugovora sa Surdanovićem. Šta je reći, koji je razlog?
Pomalo iznenađujuća vijest o sporazumnom raskidu ugovora sa Surdanovićem. Šta je reći, koji je razlog?
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
I meni bas sjeb. Bio im je glavna karika u vezi...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ne pantim kad je Surdanović zadnji put na terenu bio
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
Hordas1990
- Kontakt:
Dovode Lagumdziju otpustaju Surdanovica
Stimac je veca budala nego sto sam mislio.
Pascual iz Rudara u Borac.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
-
Zaboljesutra
- Kontakt:
Ne događa se ništa specijalno osim što se čovjek zapustio nakon što se oženio.Prošlu polusezonu doživio drastičan pad forme uz prekomjernu težinu nakon loše odrađenih priprema i kašnjenja na iste nakon svadbe.Par puta sa njim ozbiljan razgovor obavljen da se vrati u prijašnju formu i kilažu ali opet došao na pripreme drastično zapušten.Nakon mjerenja i testiranja predložen sporazumni raskid jer se ne ponaša kao profesionalac.U Zrinjskom za takve već godinama nema mjesta.
Nije mu ovo prvi put da ima u karijeri problem sa glavom i težinom.Nažalost meni drag igrač ali zadnjih skoro godinu dana izgleda veoma zapušteno i često se i greške dešavaju kao npr. protiv Posušja.
Nije mu ovo prvi put da ima u karijeri problem sa glavom i težinom.Nažalost meni drag igrač ali zadnjih skoro godinu dana izgleda veoma zapušteno i često se i greške dešavaju kao npr. protiv Posušja.
[email protected] utakmice FK Borca.
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
-datum utakmice
-ime sudije
-video materija
Što više mailova veća mogućnost za Uefa inspekciju!
Za bolje sutra BiH nogometa !!!
Lagumdzija ce biti najbolji veznnjak u ZrinjskomHordas1990 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:31Dovode Lagumdziju otpustaju Surdanovica![]()
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Hordas1990
- Kontakt:
Jasta ce. Ulazice im ponekad 15-30 minuta da skoci. Surdanovic je za njega Declan Rice.NoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 19:23Lagumdzija ce biti najbolji veznnjak u ZrinjskomHordas1990 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:31Dovode Lagumdziju otpustaju Surdanovica![]()
Marčetić na pozajmici u Rudaru.
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Ne igraju uopće na istoj poziciji, niti su konkurencija jedan drugome. Dan je alternativa Saviću. Surdanović je kod nas odlično počeo, ali je prvo kod Make izgubio mjesto, a u Štimca je na kapaljke igrao.Hordas1990 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 19:27Jasta ce. Ulazice im ponekad 15-30 minuta da skoci. Surdanovic je za njega Declan Rice.NoDi80 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 19:23Lagumdzija ce biti najbolji veznnjak u ZrinjskomHordas1990 je napisao/la: ↑12 jan 2026, 18:31Dovode Lagumdziju otpustaju Surdanovica![]()
Rudat dovodi još jednog Španca. Napadač Dani Romera,30 godina. Igrač sa preko 100 utakmica u segundi. U Barsi B dao 24 gola,igrao za još nekoliko Šoanskih drugoligaša.
Koju kombinaciju imate sa španskim igračima? To nešto preko Perice?
I Primera RFEF je treća liga a ne segunda, nju je igrao prije 5 godina.
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Dino Skorup ponovo u Borcu, zvanično.
Zadnja izmjena: AvantiBL, dana/u 16 jan 2026, 11:14, ukupno mijenjano 2 puta.
ŽIŽOVIĆ MLADEN
ŽIŽOVIĆ MLADEN
Podatke sam izvukao sa transfermarketa kad sam saznao ime.LaLiga 6 utakmica,LaLiga 2 106 utakmica itd Na youtube izgleda onako pristojno,ali pitanje je u kakvom stanju dolazi.
Što se kombinacija oko dovodjenja igrača,mislim da je tu glavni Coral. Igrač koji je prvi došao,a zaigrao tek zadnje jesenje kolo.zbog operacije koljena. On ima najozbiljniju karijeru od svih Španaca.Sad polako postaje menadžer
- BiHSportman
- Kontakt:
Dominik Prokop u Željezničar.
Nakon mnogobrojnih Španaca,u Rudar stigao i Njemac. Centralni vezni. Igrao do sad za mladje kategorije Ajntrahta i Ajntraht B.
https://www.transfermarkt.com/harpreet- ... ler/486456
I kao što sam najavio,Muharem Trako od danas zvaničbo u Rudaru. Obojica su otputovali u HR na pripreme.
https://www.transfermarkt.com/harpreet- ... ler/486456
I kao što sam najavio,Muharem Trako od danas zvaničbo u Rudaru. Obojica su otputovali u HR na pripreme.