Edin Džeko
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Edin Džeko
kako to da jos nema naslova Dzeko u Hajduku
Izgleda da je jako yebena povreda. Užas.
Ponovimo historiju legendo

Red je da ostavimo trag i konfrencijskoj ligi
Olimpijakos je sa tvojim nekadasnjim saigracem Joveticem osvojio konferencijsku ligu i to pobjedivsi bas tu Fiorentinu u finalu
Ne sumnjam da s Dzekom Zeljo ce biti kao nekad europski brend o kojem svi pricaju
Svi znakovi govore jedno….

Red je da ostavimo trag i konfrencijskoj ligi
Olimpijakos je sa tvojim nekadasnjim saigracem Joveticem osvojio konferencijsku ligu i to pobjedivsi bas tu Fiorentinu u finalu
Ne sumnjam da s Dzekom Zeljo ce biti kao nekad europski brend o kojem svi pricaju
Svi znakovi govore jedno….

Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Nakon ovoga dolazi sigurno. Šteta samo sto mu je otišao Lagumdžija aka Yaya Toure.
Pa kakva je povreda u pitanju?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ako je tako, nema njega do aprila sigurno.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Euforija oko dolaska Edina u Želju je trajala nekih 10ak minuta dok ih nije Ligata popisao.
Imam osjećaj da će nam ova Edinova povreda zapravo pomoći u baražu za SP. Barbarez sada ima valjan razlog da ga ne uvrsti u ekipu, čak i ako do tada bude koliko‑toliko spreman. Ako i bude spreman do tada, Barbarez će ga mirne savjesti moći ostaviti na klupi, jer će sigurno imati zaostatak u fizičkoj spremi i takmičarskoj formi. Zbog toga vidim naše šanse protiv Velsa kao znatno veće. Nadam se da će se oporaviti do marta, ali samo toliko da mu bude dovoljno za maksimalno 20–25 minuta. Naravno, ne želim mu ništa loše i ne radujem se njegovoj povredi, ali je za nas više neka vrsta ‘bad luck’
Došao je u Kotor Varoš maksuz na dženazu ocu Senijada Ibričića. Može se kretati normalno, ali za igru nije spreman. Mislim da je to to što se tiče njegove karijere, al' eto, daj Bože da griješim.
-
napapijri1987
- Kontakt:
Sky njemacka upravo objavio da Schalke pregovara sa edinom. Idu preko Katica i Muslica.
39 godina u ekipi koja ne nabija protivnika u 16 nego vecinom daje golove nakon presinga,ekipa koja puno trci, bori se. Ne znam,ne mogu bit pametan.
39 godina u ekipi koja ne nabija protivnika u 16 nego vecinom daje golove nakon presinga,ekipa koja puno trci, bori se. Ne znam,ne mogu bit pametan.
Kao sto Jamie Carragher rece: "Leave the football, before the football leaves you". Fudbal je njega napustio. Moze neki bljesak tu i tamo, ali nerealno je nesto vise od Edina ocekivati.
Bravo. Ne vidim smisao vise njegovog bavljenja fudbalom, moze samo ici na teferice po Njemackoj sa Muslicem.
Al zato se ocekuje da u reprezentaciji svaki mec daje golove, a ne moze da hoda. Na stranu sve, ja jedva cekam da se on oprosti. De vise, fudbal ide naprijed, ici cemo i mi bez njega.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja jedva čekam selektora s autoritetom koji će imati muda Dzeku i slične ostaviti na klupi.
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Ne zelim nikome povredu ne daj boze, al izgleda samo nas njegova povreda moze spasiti neuspjeha u barazu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.