FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Da i ja napišem pošto vidim ovom gore smeta
BRAVO GULI!
BRAVO GULI!
Marko Rog 
-
strahmeipomisliti
- Kontakt:
Strah te i pomisliti ako dođe
Ma nisam ni ja za Roga. Jutros sam citao tekst o sunovratu njegove karijere.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Dinamo,Napoli,Sevilja,Kaljari,vatreni...Kod nas bi bio gori od TSS nazalost ali eto lijepo je mastati Roga i Ljajica kako trpaju loptama neku babarogu naprijed
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Sto ti je zivot juce igras na Bosanskim livadama danas sa Barselonom ali konacno jedan fin transger iz Premier Lige ,a da to nije Turska i ostali Znj klubovi. Guliasvili iako u padu ali jos vrlo mlad za velike stvari ocito se malo i zasitio i prerastao Premier ligu ali njegov lrimjer je pokazatelj da ako imas kvalitet mozes igrat ,a ne kao Nidal Celik nela ga nigdje u Lensu ili Kulasin ispusi u Gaziantepu itd
Eto im hoce oni Gulija da zamijene
Korektan Guli, ne moze se reci da kasni uopste za njima. S tim da je mjesec dana bez utakmica i treninga sasvim solidno.
Tek ga ozbiljno ocekivati za jedno mjesec dana.
Korektan Guli, ne moze se reci da kasni uopste za njima. S tim da je mjesec dana bez utakmica i treninga sasvim solidno.
Tek ga ozbiljno ocekivati za jedno mjesec dana.
Ja Bgm ugasio cim ga je izveo hahahSilaMoc1946 je napisao/la: ↑15 jan 2026, 22:41Čim ga je izbacio primili su go… griješi trener sa izmjenama je.evat ce mu istok mamicu![]()
![]()
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
gledam ovaj reel na instagramu ocito je dobra atmosfera, pustaju prijovicku. Ristovski je ocito bas luda glava.
ali najjaci dojam Cvitanovic sa utrpanim dresom u trenerku do pola stomaka. Bitno je samo da ovo prenesu na teren i da se proslavi kup u Maju
ali najjaci dojam Cvitanovic sa utrpanim dresom u trenerku do pola stomaka. Bitno je samo da ovo prenesu na teren i da se proslavi kup u Maju
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Guliju sva čast, što neko napisa prije mjesec se pozravljao sa Alićem a danas sa Jamalom. Nema šta aferim. Kako je odigrao to je najmanje bitno.
Gledam i ovaj video sa treninga prvog tima, ono baš baš dobra atmosfera vidim, tu je i mali Telalović valjda je sad jasno zenićanima zašto je izabrao Sarajevo. Malac ima sve i sad je do njega.
Gledam i ovaj video sa treninga prvog tima, ono baš baš dobra atmosfera vidim, tu je i mali Telalović valjda je sad jasno zenićanima zašto je izabrao Sarajevo. Malac ima sve i sad je do njega.
Ima li gdje Saleta na tim videima ili se i s njim hoće raskinuti ugovor?
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Sta mislite ko kapitensku preuzima
Ja da se pitam Gojkovic instant, ali vjrv Began
Ja da se pitam Gojkovic instant, ali vjrv Began
-
ventilateur
- Kontakt:
Ne bih je davao Gojkovicu ako nece produzit ugovor sa nama ili mi sa njim nema potrebe da ide njemu ako ce otic za pola godine
„Ne razumeš ti mene, moja Vahdo, ja volim Sarajevo više nego sebe" - Asim Ferhatovic Hase
Veliki stručnjak GalileoGalilei. Hvalio je on i ovog Pejovića što smo ga otjerali, na kraju čovjek ne odigra ni minuteDoktorXabaras je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:36Postavit ću ovde citat najvećeg naučnika na forumu i usput podsjetit da jedan debitovo protiv Benventa a drugi protiv Barcelone.
Naravno, jer je takav bio u Švici. Butić je koristan igrač i pri tome stojim i dalje, od skoka, otvaranja prostora, "hrvanja" sa stoperima. Da je neki rasni strijelac, nije, ali sasvim korektna opcija za imati. Najgore kad neko pametuje u prazno, a od Turkeša svi očekivali da prekuca ligu sa golovima.
Ukoliko su ove partije Guliashvilija nekome kvalitetne, onda su ga oni zamijenili sa nekim drugim. Valjda raja naučila da nakon dvije utakmice sve zaboravi. Guliashvili je igrač koji nema dribling, sve što uradi, uradi na brzinu baš kao i Kyeremeh. U derbiju je imao prostora u prvom poluvremenu kao u priči, ne zna da iskoristi situaciju jedan na jedan. Kasni sa odlukama, ima loš decision making, petlja, da ne govorim o nerezonskim loptama. U dosta utakmica je bio prvi kandidat za izmjenu, ali ebiga ne da Mirvić svog pulena kojeg valja prodati. Nedavno protiv lištice je odigrao horor, ali ne smije njega Bog izvući iz igre.
Svaka čast na borbi, zalaganju, trčanju, profesionalnosti, ali njegov zenit je prošao i morao se prodati ljetos. Malo išlo, malo nafaka, malo do njega, malo do formacije i stila igre Zekića i to je to.![]()
![]()
![]()
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Neka nam naprave neko glasanje, anketu ovo par dana do prvih utakmica, pa da vidimo.
Može možda i nova tema pa ako neko ima obrazloženje da upiše, malo da se zabavimo.
Može možda i nova tema pa ako neko ima obrazloženje da upiše, malo da se zabavimo.
Ma šta će, ide po nečiju pamet nema sposobnost objektivnog razmišljanja KLASIČNI BOŠNJO.mirzatele je napisao/la: ↑15 jan 2026, 23:51Veliki stručnjak GalileoGalilei. Hvalio je on i ovog Pejovića što smo ga otjerali, na kraju čovjek ne odigra ni minuteDoktorXabaras je napisao/la: ↑15 jan 2026, 20:36Postavit ću ovde citat najvećeg naučnika na forumu i usput podsjetit da jedan debitovo protiv Benventa a drugi protiv Barcelone.
Naravno, jer je takav bio u Švici. Butić je koristan igrač i pri tome stojim i dalje, od skoka, otvaranja prostora, "hrvanja" sa stoperima. Da je neki rasni strijelac, nije, ali sasvim korektna opcija za imati. Najgore kad neko pametuje u prazno, a od Turkeša svi očekivali da prekuca ligu sa golovima.
Ukoliko su ove partije Guliashvilija nekome kvalitetne, onda su ga oni zamijenili sa nekim drugim. Valjda raja naučila da nakon dvije utakmice sve zaboravi. Guliashvili je igrač koji nema dribling, sve što uradi, uradi na brzinu baš kao i Kyeremeh. U derbiju je imao prostora u prvom poluvremenu kao u priči, ne zna da iskoristi situaciju jedan na jedan. Kasni sa odlukama, ima loš decision making, petlja, da ne govorim o nerezonskim loptama. U dosta utakmica je bio prvi kandidat za izmjenu, ali ebiga ne da Mirvić svog pulena kojeg valja prodati. Nedavno protiv lištice je odigrao horor, ali ne smije njega Bog izvući iz igre.
Svaka čast na borbi, zalaganju, trčanju, profesionalnosti, ali njegov zenit je prošao i morao se prodati ljetos. Malo išlo, malo nafaka, malo do njega, malo do formacije i stila igre Zekića i to je to.![]()
![]()
![]()
![]()
Zaklinj'o si se,
Pehar obećav'o...
Pehar obećav'o...
Navodno Stefan je kapetan
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
Ja se nadam da ostaje, ne bi ni od njeg bilo ok da ne produziventilateur je napisao/la: ↑15 jan 2026, 23:49Ne bih je davao Gojkovicu ako nece produzit ugovor sa nama ili mi sa njim nema potrebe da ide njemu ako ce otic za pola godine
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.
.png)