Kako vam se da vise.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:40Posto vas ima ovdje mladjih, posebno navijaca Zeljkana, treba neko da vam objasni ko je i sta je Nijaz Brkovic i cime se taj frajer sluzio u vrijeme kad je bio alfa i omega vaseg kluba.
Danas je savrsen dokaz. Nervozni ste jer nema pojacanja, ide vijest da je u Firenci. Nalic vas ispali za Zrinjski, odjednom je Nijaz u Zagrebu. Sutra kad vas Bojan Nastic zajebe Nijaz ce biti u Rijeci i dogovarati posudbu Amera Gojaka.
Dok zapravo on sjedi u kafani, okrece telefone novinara i salje im $ PayPalom. To je jedina razlika. Moderno doba, ne mora vise da nosa aktovke i koverte, sad ide sve digitalno.
Meni je ipak najjace sto je doveo specijalistu za prekide za trenera. Odmah da vam kazem da ga je doveo jer ce vam se svirati oko 16 kad puhne protivnicki igrac, a svirace se jer ce opet radit koverte tj. PayPal.
Stvar filozofije.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Fk Željezničar.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Nesto slagao, pasa?
Haj reci iskreno koliko ti je godina?
Haj reci iskreno koliko ti je godina?
Nije Sarajeva vidio danas. Cujemo se sutra popodne.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:36Ma ja i Nalic potpisuje. Pusti bogati vise šuplju vidis da ti ne ide. Ponašaj se ko normalna osoba. Dzeko ti je trenutno u Sarajevu pa ti pričaj sta god želiš. Izvor E.Đ. Znat ces ko je.Tempero je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:29Cuj dosao u Sarajevo hahaha opet on slagajurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:20Umro ba Ibricicu stari
https://www.glaskotorvarosa.com/kotor-v ... din-dzeko/
Frajer bio danas tamo došao u Sarajevo sutra ode kući. Kakav Zagreb i crn k.
a Dzeko ti je najbliže da potpise za Como.
-
jurisicduska
- Kontakt:
Dobro hajd potpisat cete sutra nekog. Mada nisam ti ja oduševljen pojačanjem iz Austrije.Tempero je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:47Nije Sarajeva vidio danas. Cujemo se sutra popodne.jurisicduska je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:36Ma ja i Nalic potpisuje. Pusti bogati vise šuplju vidis da ti ne ide. Ponašaj se ko normalna osoba. Dzeko ti je trenutno u Sarajevu pa ti pričaj sta god želiš. Izvor E.Đ. Znat ces ko je.
a Dzeko ti je najbliže da potpise za Como.
I da znas da ja navijam da dođe Dzeko u nasu ligu. Vjeruj drago bi mi bilo. Ne sprdam se. Imas moje postove o njemu ja tog čovjeka bas cijenim. Ne samo zbog fudbala.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 16 jan 2026, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
I dalje neko vjeruje da će Džeko sa 40 godina doći u Želju i da bi im to bila prednost u odnosu na konkurenciju...
Jednostavno vrijeme je za penziju,ko da ne gledate reprezentaciju...
Jednostavno vrijeme je za penziju,ko da ne gledate reprezentaciju...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ne vrbuju oni njega sto im treba kao igrac, to je marketing. Hoce ga na funkciju u klubu kad se penzionise. Opsjedaju i Edina i Midhata 24/7, zato i guraju ovu pricu kroz medije, samo sto je suplja ovo da samo sto nije potpisao. Budala je ako pristane na bilo sta.
Logican potez kluba, Dzeko treba da bude igrac, a onda i direktor klubaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:56Ne vrbuju oni njega sto im treba kao igrac, to je marketing. Hoce ga na funkciju u klubu kad se penzionise. Opsjedaju i Edina i Midhata 24/7, zato i guraju ovu pricu kroz medije, samo sto je suplja ovo da samo sto nije potpisao. Budala je ako pristane na bilo sta.
Eto vi ga ne bi trazili da imate ikakve sanse i da je vas bivsi igrac
To je sve pozitivno i u tom smjeru treba da ide Zeljo da bi bio sila
Vi prvi ste se sve bivse reprezentativce smorili od da dodju kod vas
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 16 jan 2026, 01:09, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Sigurno svi mislimo ako dodje da bi osvojili ligu. Kakve gluposti se pisu. Radi se jos uvijek o najvecem svih vremena u ovoj drzavi. Gledamo repku , isti onu gdje Dzeko morao uci da bi uzeli san marino.
Fk Željezničar.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Lako cete vi za Edina. Nagovorite Midhata i Amru prvoNoDi80 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 01:04Logican potez kluba, Dzeko treba da bude igrac, a onda i direktor klubaNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:56Ne vrbuju oni njega sto im treba kao igrac, to je marketing. Hoce ga na funkciju u klubu kad se penzionise. Opsjedaju i Edina i Midhata 24/7, zato i guraju ovu pricu kroz medije, samo sto je suplja ovo da samo sto nije potpisao. Budala je ako pristane na bilo sta.
Eto vi ga ne bi trazili da imate ikakve sanse i da je vas bivsi igrac
To je sve pozitivno i u tom smjeru treba da ide Zeljo da bi bio sila
Sve se repreztativce smorili od da dodju kod vas
Poznavajuci vas vjerujem da lobirate Amri da Edin ne dodje u ZeljuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2026, 01:08
Lako cete vi za Edina. Nagovorite Midhata i Amru prvo![]()
Duska u sebi moli Boga, jer to bi bio za njega sok
Trenutno pise i samo se nada da ce nas Edin odbiti
I da su mogucnosti sto posto realne vi bi se istom ishodu nadali
Znate svi kad bi Zeljo stao na noge tu bi vam i kraj ere bio svima od Zrinjskog do Sarajeva
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
jurisicduska
- Kontakt:
Bogami Nodi imate većih problema od dolaska Dzeke , ti ces zavrsiti u bolnici ako se toliko budes nadao i nervirao , kad ti tvoj Duska kaže. Ja vam zelim da vam dođe Dzeko. Eto vjeruj mi , ali to se nece desiti.NoDi80 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 01:10Poznavajuci vas vjerujem da lobirate Amri da Edin ne dodje u ZeljuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2026, 01:08
Kad se sutra ozvanici pojačanje iz druge Austrijske lige i predstavi ovdje ko Messi a boljeg ste igraca pustili, nadam se da ces bar bit objektivan.
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Bolan uopste se ne razmatra da dodje kao igrac.Covjek ne zna ni hoce li sa karijerom nastaviti.Ja mislim da ce izgurati do ljeta i to samo zbog baraza i to je to.EndeNoDi80 je napisao/la: ↑16 jan 2026, 01:10Poznavajuci vas vjerujem da lobirate Amri da Edin ne dodje u ZeljuNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2026, 01:08
Obezbjedio sebe davno,zna sta ce poslije karijere,40 godina,povrijedjen...Jel vi fkt mislite da bi se takva legenda ofirala po Doboju i Posusju radi 'raje' koja mu je govorila da je kloc.Niste normalni Bgm s ovim divljanjem svaki rok ko da ste nesto bitni na kraju se morate zadovoljavati ovim sto sad imate.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ma nije to, ali ne kontaju. Oni bi njega za nekog SD-a, savjetnika, nesto da mu izmisle. Nije on lud da trci po nasim pasnjacima niti ce to moci raditi sa 40+.
Neka nastavi Ligata da lajkuje objave u Edinovo ime, mozda uspije.
Neka nastavi Ligata da lajkuje objave u Edinovo ime, mozda uspije.
Nek si nas informisao. Kontao Dzeko lajkuje poslije treninga otvori stranicu i ide redom..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2026, 01:21Ma nije to, ali ne kontaju. Oni bi njega za nekog SD-a, savjetnika, nesto da mu izmisle. Nije on lud da trci po nasim pasnjacima niti ce to moci raditi sa 40+.
Neka nastavi Ligata da lajkuje objave u Edinovo ime, mozda uspije.![]()
Fk Željezničar.
Kad puštaju u prodaju?
Sta u medjivremenu ima u FK Sarajevu, pitam za forumase pitare? Ima li Dzeko kucnih ljubimaca, pa da i vi hajrujete.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:40Posto vas ima ovdje mladjih, posebno navijaca Zeljkana, treba neko da vam objasni ko je i sta je Nijaz Brkovic i cime se taj frajer sluzio u vrijeme kad je bio alfa i omega vaseg kluba.
Danas je savrsen dokaz. Nervozni ste jer nema pojacanja, ide vijest da je u Firenci. Nalic vas ispali za Zrinjski, odjednom je Nijaz u Zagrebu. Sutra kad vas Bojan Nastic zajebe Nijaz ce biti u Rijeci i dogovarati posudbu Amera Gojaka.
Dok zapravo on sjedi u kafani, okrece telefone novinara i salje im $ PayPalom. To je jedina razlika. Moderno doba, ne mora vise da nosa aktovke i koverte, sad ide sve digitalno.
Meni je ipak najjace sto je doveo specijalistu za prekide za trenera. Odmah da vam kazem da ga je doveo jer ce vam se svirati oko 16 kad puhne protivnicki igrac, a svirace se jer ce opet radit koverte tj. PayPal.
Stvar filozofije.
Ja čuo da putem payoneera plaća sudije, pa ko sad ima bolje informacije?
Sastali se degeneoidni pitari na forumu predvođeni duškom.
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:40Danas je savrsen dokaz. Nervozni ste jer nema pojacanja, ide vijest da je u Firenci. Nalic vas ispali za Zrinjski, odjednom je Nijaz u Zagrebu. Sutra kad vas Bojan Nastic zajebe Nijaz ce biti u Rijeci i dogovarati posudbu Amera Gojaka.
Ne znam šta bih ti rekao što se tiče nervoze, sve ukazuje na suprotno, da je neko drugi veoma, veoma nervozan. Vidimo to čak i na ovom forumu, na ovoj temi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Tanka je linija od Nalic ce bit najbolji tehnicar lige i prevaga do ko mu yebe mater naci cemo boljegVirtu4l je napisao/la: ↑16 jan 2026, 07:47NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 jan 2026, 00:40Danas je savrsen dokaz. Nervozni ste jer nema pojacanja, ide vijest da je u Firenci. Nalic vas ispali za Zrinjski, odjednom je Nijaz u Zagrebu. Sutra kad vas Bojan Nastic zajebe Nijaz ce biti u Rijeci i dogovarati posudbu Amera Gojaka.
Ne znam šta bih ti rekao što se tiče nervoze, sve ukazuje na suprotno, da je neko drugi veoma, veoma nervozan. Vidimo to čak i na ovom forumu, na ovoj temi.![]()
- Shategabri
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 19 gostiju.